Sari la conținut

enduristull

Membru
  • Număr conținut

    116
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    generic trigger sm x80

Vizitatori Recenți Profil

1.121 citiri profil

enduristull's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. El iti repara paguba.Exista raspunderea civila delictuala pentru fapta proprie.
  2. joaca careva dintre voi jocul marketglory? Este un simulator de business si reda foarte bine viata reala,eu ii dau o incercare ma joc de aseara si usor usor imi mananca timpul. Va las si un link http://www.marketglory.com/strategygame/Alexciocan daca va inregistrati pe linkul urmator veti primi si niste banuti pentru inceput.
  3. am rezolvat-o pana la urma,avea niste apa pe langa benzina bagata,acum a pornit,merci tuturor.
  4. pai poate nu ma pricep eu,dar daca motoreta are anulat butonul de pornire si ea porneste numai la kick,ce importanta are bateria in pornirea acesteia? sper sa nu zic o prostie,doar intreb .
  5. bateria mai mult ca sigur e moarta din cate vad eu,cand ii pun contactul nu se aprinde nimic in bord,am sa o pun pe un redresor cum m-a sfatuit un coleg,revin cu informatii dupa.
  6. bujie noua are abea astazi pusa,bateria nu stiu cat de buna este dar a luat-o si alta data tot cu ea si avand in vedere ca porneste impinsa ,din pacate carburatorul nu stiu sa il curat:),aici cred ca am nevoie de cineva:))
  7. Buna ziua tuturor ,am decis azi sa repornesc motoreta dupa o pauza de 2 luni,dar surpriza numai porneste deloc,am incercat,am schimbat bujia,curatat bujia,am impinso singur de mi-am scuipat tigarile pe 2 saptamani.Este cineva prin Chiajna care crede ca are putin timp liber si poate veni sa ma ajute sa o pornesc,cineva care se pricepe cat de cat:)
  8. maine am sa-l intreb din nou ce e mai exact stricat in el,cert e ca astazi am sunat si s-a simtit ofensat ca i-am spus ca ii aduc eu acel carburator la 80 de lei...nu mi-a raspuns nimeni la intrebare...se potriveste acel carburator?
  9. Salutare tuturor,revin cu o noua problema si aceea a carburatorului...am un generic trigger sm80 si l-am dus la un 'mare' mecanic.Acesta m-a tinut o saptamana cu motoru pe dreapta tot spunandumi ca nu are timp de el...cand intr-un final s-a apucat la insistentele mele,am fost sunat dupa 2 zile sa-mi spuna ca are carburatorul stricat si ca trebuie schimbat si a doua zi asteapta sa-i aduca cineva un carburator.Astazi ma suni omul si imi spune ca functioneaza cu acel carburator SH al acelui cineva si ca acel carburator costa 170 de lei. Ca oricare dintre noi cum am ajuns acasa am goagalit putin si am vazut ca un carburator pentru motoreta mea costa 80 de lei. Acum intrebarile mele sunt urmatoarele : 1.Este bun carburatorul pe care l-am gasit eu? http://www.racing-planet.ro/GENERIC/Trigger-SM-50-AM6/CARBURATOR-SOC-MANUAL---MINARELLI-AM6--APRILIA--YAMAHA--PEUGEOT 2.Un carburator se poate strica? sau trebuie doar curatat? nu stiu ce sa mai cred si am impresia ca am dat de un mecanic neserios care ma tot duce cu zaharelul..... Daca e cum zic eu si este neserios voi posta si numele si numarul de telefon al dansului macar sa stiti sa nu treceti pe acolo !!! Numai bine !
  10. da cel mai probabil cred ca am de desfundat carburatorul...am sa ma ocup maine de asta ....multumesc pentru raspuns !!!
  11. 2 pareri diferite...hmm diferenta o fac crede-ma...nu stie nimeni ce ar trebui sa fac exact?
  12. din moment ce sunt incepator nici la asta nu ma pricep...deci cunoasteti vreun service in zona 13 septembrie? sau prin apropiere avand in vedere ca nu am cum sa duc motoreta pe roti si nu am nici cu ce sa o transport....segmentarea o pot face si eu sau e mai bine sa las pe cineva specializat?
  13. si mai am o problema cu ea de cand am cumparato.....cand vreau sa opresc motoreta nu am nicio alta alternativa decat sa bag 1-a si sa dau drumu la abreaj,adica sa moara motorul,daca ii iau contactul motoreta continua sa mearga...care mai este rezolvarea si la problema asta ce mai am de cumparat?
  14. tin sa zic ca am schimbat bujia si prima zi si a doua zi a mers ok...dupa cand am incercat sa o pornesc a inceput sa faca asa? cum sa se fi fisurat daca a stat doar pe loc in curte?....
  15. da are racirea pe apa din cate cunosc eu....cum pot verifica pe unde intra apa?.....o fi problema de la ploaia asta care a venit?
×
×
  • Creează nouă...