Sari la conținut

p3rf3c7

INACTIV
  • Număr conținut

    98
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    GSX 750
  • Club
    .....

p3rf3c7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. p3rf3c7

    CSR Custom 125

    eu iti zic sa iti iei motul,mai mult de 2l nu cred ca are sens...daca are filtru de ulei,il scoti,mergi cu el in mana si ceri identic,stiu ca ma bate gramatica,nu imi pasa....daca nu ai filtru de ulei iti dau eu sa iti pui plasa de tantari ca mai am prin casa =))
  2. p3rf3c7

    CSR Custom 125

    Deci i-ati patine )
  3. Am nevoie de o adresa a unui service din Bucuresti unde imi pot indrepta o janta de fata.Am un GSX750 Inazuma (seamana cu banditul de 600)si am luat cu roata din fata un colt de la un canal si s-a strambat in exterior in forma unui mic triunghi cam de 3 cm latime.Multumesc mult.
  4. Imi pare rau ptr evenimentul neplacut prin care ai trecut si sper sa o refaci cat mai rpd.Si eu eram cu zuza la munca si cand a inceput ploaia,am bagat-o in birou....noroc ca am biroul la parter,ca cine stie ce puteam sa patesc :| Succes la refacerea frumoasei si sa nu mai ai parte de evenimente neplacute.Asfalt uscat
  5. daca stie careva de unde pot procura asa ceva de prin bucuresti sau un atelier care face asa ceva din fibra sa ma anunte si pe mine.Mercy
  6. Asta e ala de care am eu nevoie si inca nu am gasit ...e ptr model 99-2002
  7. daca stie cineva pe unde pot gasi un bug spoiler de sv650N din 2000(din bucuresti ar fi convenabil),sau un bord ptr el cu tot cu prinderi sa imi dea si mie un pm.Multumesc frumos.
  8. partea naspa e ca si eu aveam garaj in dr taberei pe la poiana muntelui langa scoala 191,dar maine vin aia de la primarie sa le darame si am ramas "in pom",asa ca daca aflii de un garaj in cartier si mai este lok,plz da un semn ca sa am unde sa tin mobra.Mercy.
  9. ok,mercy mult de tot baieti,am sa merg la unul din cele indicate de voi sa vad daca ma pot ajuta
  10. dap,stiu asta.....am incercat sa intreb pe cate cineva daca stie unde pot face aici in bucuresti sudura in aluminiu,dar nu am reusit sa aflu.Poate ma indruma cineva catre o persoana care ma poate ajuta cu asa ceva si m-ar interesa si daca rezista cat de cat acea sudura.
  11. Prin decembrie,am schimbat ghidonul la sv-ul meu si cand am desfacut surubul de la maneta de ambreiaj,trebuia sa mai largesc putin ca a iasa ghidonul,dar se pare ca am tras prea tare si a cedat.Aveti idee daca pot repara cumva partea indicata cu rosu in poza,sau este nevoie sa cumpar alta?Va rog un raspuns daca aveti bunavointa.Multumesc.
  12. nici de 170 nu e recomandat,ca daca nu,il las asa cu 160.Mercy de raspuns.
×
×
  • Creează nouă...