Sari la conținut

Smok

Membru
  • Număr conținut

    176
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti

Smok's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bine ca nu te-a lovit duba din sens opus iar tu esti intreg si sanatos!!! In rest, poveste pentru nepoti. Sanatate!
  2. Cand am ajuns eu acolo, SMURD-ul tocmai pleca. Am vorbit cu un motociclist care a oprit inaintea mea si mi-a spus ca victima era constienta, posibil ceva fracturi. Pe acea bucata de drum parcarile sunt perpendiculare cu soseaua. Soferul cu Passat-ul a iesit fara sa se asigure, direct in banda 2 dupa cum se vede si in poze. Samantarii s-au adunat gramada acolo ca la spectacol si stiau viteza motociclistului cu exactitate. Eu nu inteleg de ce mai stau politistii cu radarele cand avem atatia cunoscatori pe trotuare. Sanatate motociclistului!
  3. 62% in titlu, 63% in reportaj. Pai cum este pana la urma? Imagini din Isle of Man TT care arata exact ce inseamna motociclismul in Romania. Potoliti-va, ma, ca stresati batranii. Asa zice tataie in filmulet. Foarte buna stirea! Asa este. Limitare obligatorie (la 130 km/h de ex.) pentru toate autovehiculele inmatriculate. Sa vezi 1000RR la mers economic.
  4. Smok

    Baieteala

    Acolo e verde de dreapta.
  5. https://www.facebook.com/video.php?v=909346992440712 Nu promovez, doar admir.
  6. Cam asa mi-am luat eu prima cazatura (~30 km/h), numai ca a avut noroc cainele si nu l-am calcat, pentru ca am blocat roata fata. Si in timp ce ma dezmeticeam, curgea benzina pe mine si trageam piciorul de sub mobra, a scos un taran capul din curtea lui si a strigat "asa va trebuie, motociclisti nenorociti!". Da' al dracu' statea la el in curte, n-ar fi iesit sa-i trag o casca-n dinti. Uitandu-ma la filmulet, teoretic ai fi avut timp sa incetinesti, ca doar ai fost "avertizat" de ceilalti caini. In teorie poate si eu as fi evitat cazatura daca franam din timp. Asta e.. se intampla. Bafta!
  7. @smart2cry: Nu prea ma bag in seama in general pe topicuri sau cu retardati, ca in cazul de fata. D'aia am postat asa de greu. N-a meritat dar nici nu-mi pasa. Pana nu citesc vesti legate de motociclist eu nu mai postez aici.
  8. pfuaaa mi-am batut capul degeaba sa-i explic la prost. sa-l baneze un admin.
  9. Nu pot sa-mi dau seama daca esti ipocrit sau frustrat. Amandoua? Ca la prosti: pe motociclistul iresponsabil, cand greseste, il costa pielea/oasele/viata. pe masinistul iresponsabil, cand greseste, il costa.. tabla. Daca tragi o linie pe monitor cu carioca ai sa vezi ca rezultatul nu-i prea placut pentru noi. De aici logica spune ca numarul motociclistilor responsabili este cu mult mai mare decat cel al masinistilor. Asta tinand cont si de faptul ca noi suntem foarte putini raportati la numarul de masini. Aici am zis de cazurile usoare nicidecum de gigel care merge cu 200 km/h pe bulivard. Ca gigei d'astia sunt si cu masinile. Astia merg la comun. Hai.. uita-te acolo la stirile de la ora 5 sau la telenovele, nu mai intra pe forum.
  10. Scuze ca ma bag asa in topicul tau dar eu nu inteleg.. cat de safe poate sa fie o casca nazi? Daca ai dat cu fata/barbia de asfalt.. pa-pa.
  11. Cum se aduna lumea.. la o tigare, la o samanta, ca la circ. Sanatate motociclistului!
  12. Si ce treaba are asta cu accidentul in cauza?
  13. "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!! ;)

×
×
  • Creează nouă...