Sari la conținut

felix_ionescu

INACTIV
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    felix_ionescu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Suzuki Marauder 250
  • Numar Moto
    B-22-MKF

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki Marauder 250

felix_ionescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Am o mare rugaminte, daca ma puteti ajuta. Sunt pe final cu un proces in urma unui accident petrecut in august 2008. Si avocatul mi-a cerut sa fac rost de 2-3 anunturi de vanzare care sa certifice valoarea de piata a motocicletei din acel moment. Daca imi puteti trimite 2-3 anunturi din acea perioada mi-ar fi de mare ajutor. Notez mai jos datele modelului. Honda CBR 600 F An fabricatie 1999 Culoare Negru Km parcursi 30.000 Valoarea de piata in august 2008 - ? Eu stiu ca era 3.000 euro insa trebuie sa o dovedesc... sau daca stiti o modalitate de a certifica acest lucru. Multumesc f. mult.
  2. Salut, M-am gandit sa va impartasesc si voua patania mea... poate altii vor fi feriti de astfel de situatii. In data de 6 iulie am dus motocicleta in service la B&S... fiind vorba de un dosar de dauna m-am gandit ca ei sunt cei mai in masura sa se ocupe de ea (avand in vedere ca am cumparat-o tot de la ei). S-au intocmit toate actele, m-au trimis pe la asigurare (aveam CASCO) si pana la urma toate au fost OK; ba chiar asigurarea a platit un avans la solicitarea lor expresa. De atunci sunt dus cu vorba luna de luna... ultima data cand am vorbit cu ei mi s-a spus ca probabil "candva" in octombrie va fi gata. Motivatii sau tot gasit insa atata nepasare si nesimtire nu mi-am imaginat ca este posibil sa intalnesc. Si totusi... Pe de alta parte stie cineva care e procedura cea mai scurta si eficienta de a semnaliza cazul la OPC... si daca are vreun rost? Multam. Si s-auzim numai de bine.
  3. As veni cu drag... insa sunt cam imobilizat... o clavicula rupta... alt accident stupid acum 10 zile... sorry. Data viitoare raspund prezent.
  4. felix_ionescu

    Apel Umanitar

    Sa fie intr-un ceas bun...
  5. felix_ionescu

    Apel Umanitar

    In primul rand nu va mai revoltati pe oamenii din spital care va resping din diverse motive... nimeni din spital nu e dispus sa isi asume riscuri, ci, din potriva, sa le elimine. Cei care au nedumeriri sa caute un prieten care a facut medicina sa le explice pe larg de ce au fost respinsi si de ce nu isi asuma nimeni riscuri. Mie oamenii de la Floreasca mi s-au parut total OK... chiar daca multi dintre cei veniti au fost respinsi... de aceea trebuie sa mergeti cat mai multi si chiar de mai multe ori daca motivele au fost simple de genul vene subtiri sau tensiune mica (beti o cafea super tare inainte)... Ultima ora: Lui Ionutz i-a fost deja amputat piciorul din cauza unor complicatii ivite... momentan este stabil insa are in continuare nevoie de sange. Cei care vreti sa donati mergeti la Floreasca NU in alta parte... birocratia in Romania este incredibila si stupida... de asemenea cei care puteti veni in Bucuresti este bine sa o faceti pt. ca donatiile din alte orase sunt greu de accesat... multe hartii de facut, etc. Totusi cei care nu puteti veni donati acolo unde sunteti. Detaliile despre Ionut le gasiti in paginile anterioare. Mergeti sa donati! Cei care nu sunteti din Bucuresti si nu va descurcati prin oras sunati-ma - 0723 506 313 - Felix - si va voi indruma sau vin sa va iau si sa va duc la spital.
  6. felix_ionescu

    Apel Umanitar

    Daca poti sau nu vei afla acolo... daca ai 01 negativ, nu esti compatibil insa accepta si l-a schimb dupa cum spunea si Dara... Iar tu mai ai un avantaj, ai o grupa rara: 01 negativ. Asa ca daca esti dispus sa donezi mergi maine dimineata la Floreasca si pur si simplu doneaza... sau macar incearca (in cazul in care esti respins). Conteaza...? Daca vrei sa donezi mergi acolo si fa acest lucru... Spre exemplu eu voi merge la 7:30 AM... Just do it...!
  7. felix_ionescu

    Apel Umanitar

    Toate datele despre el le gasesti pe prima pagina la primul post... Pt. cei care au fost deja la spital... Stie cineva daca pot merge in seara asta pe la 19:30... se mai poate dona la acea ora? sau doar maine dimineata... ma gandesc ca fiecare ora poate conta.
  8. Esti f. tare... respect major... Sa te intorci cu bine... si, cine stie, poate ne vom cunoaste candva... ar fi o reala placere. Super aventura... Drum bun la intoarcere.
  9. Multam de raspuns... Marauder-ul meu e nemodificat si l-am luat sa ma plimb si nicidecum sa ma uit la el... recunosc si ca il lustruiesc destul de des insa nu cred ca exagerat. Mi-ar placea sa ramana nezgariat (pana acum am reusit) dar si daca s-o intampla nu va fi o tragedie... se repara. Asa ca orice drum care imi este accesibil l-as face cu mare placere chiar daca ar fi portiuni dificile, iar oboseala nu ma sperie nici atat... de cand sunt pe 2 roti pot spune ca am senzatia permanenta ca nici un drum nu e prea lung... compania sa fie placuta. Deja ma gandesc f. serios la acest traseu si cred ca il voi face cat de curand... suntem in toiul verii adica in plin sezon de plimbari... Poate ne-om vedea pe drum...
  10. Foarte tare... la cat mai multe astfel de plimbari. Si zici ca nu merge sa faci drumul cu un chopper? Of...
×
×
  • Creează nouă...