Sari la conținut

Mario5

Membru
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Locatie
    Oradea

Vizitatori Recenți Profil

594 citiri profil

Mario5's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Si Aprilia are power valve (detin)
  2. Pregatita pentru deschiderea sezonului cand a avut loc in luna Mai
  3. Salut Sa ma prezint si eu. Sunt Mario din Oradea si sa va arat o poza doua cu Aprilica mea
  4. Salutare tuturor! Ai mentionat Lucian de Aprilia RS 125 ce l-ai avut inainte de acest motor si vroiam sa arat motociclistilor ce bijuterie am cumparat de la tine AI grija de acea bijuterie cum am si eu de acest motor ! Asfalt uscat tuturor !
  5. Performance Solutions du'te pe alt forum daca ai chef de caterinca .
  6. Buna Ma numesc Mario si dupa o vreme de 5 ani de mers cu scuterul m-am decis sa trec la moto Fiind incepator , am achizitionat un RS 125 PM pentru plimbari , discutii , etc Asfalt uscat si sa ne auzim cu bine !!!
  7. Salut, RS din 97 recent cumparat Sper sa umblu cat mai repede cu el si sa ne auzim cu bine pe strazi (in proces de inmatriculare) Va pun si 2 - 3 poze Sunt din Oradea ... PM pentru plimbari iesiri Bafta si asfalt uscat !!!
  8. Buna As avea si eu o intrebare daca se poate Curand am cumparat un motor de la cineva din tara. Am primit cartea motorului , talonul dar fara numere (el avea numar preferential) Acum urmeaza intrebarea ... eu cand merg la R.A.R , politie sau pe unde mai trebuie sa merg sa il inmatriculez pe numele meu , trebuie sa predau si numarul vechi de inmatriculare (trebuie sa primesc si numarul vechi de la fostul proprietar?) ca sa am toate foile necesare pentru inmatriculare ?
  9. done! data viitoare voi posta corespunzator. nu cred ca ei ar fi avut minim o geaca calumea pe scuter. ce ori geaca normala ori o bluza dinaia smechera sa le fluture bluzele in vant... Asfalt Uscat.
  10. ms in sf cineva care si-o dat seama unde vroiam sa ajung :* Ms mult Ms la fel distractie si tzie Asfalt Uscat
×
×
  • Creează nouă...