Sari la conținut

shinkansen

INACTIV
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    KTM LC4

Informații profil

  • Motociclete detinute
    JAWA 650 Classic Honda XLR 250 BAJA kawasaki GPZ 900R Honda XL600LM

shinkansen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!! ;)

  2. Am o Honda xl din 86 care e perfecta din punctul meu de vedere pentru Bucuresti, dar are un singur defect - frana. Asa se faceau in perioada respectiva, sau asa sunt enduro-urile mari, sau poate e doar a mea prea putin robusta, dar vreau sa o inbunatatesc punandu-i roti de supermoto. Pe spate am frana cu tambur, iar roata de 17 permite schimbarea cauciucului si cam atat, dar in fata ma gandeam sa-i pun o roata de 17 cu un disc de frana decent ca diametru, sa-i schimb etrierul si pompa de frana. Am gasit pe net o furca de husquarna de 600 de vanzare. Nu e upside-down, dar are deja roata supermoto cu disc etc. Nu cred ca se potrivesc doar telescoapele si tot ansamblu cu jugurile mele, drept pentru care cred ca trebuie sa-i schimb toata furca. Asta inseamna ca trebuie potrivit axul dintre juguri in cadrul meu. Cam asta ar fi. Merita sa fac investitia. Va bagati?
  3. Salut. Va ocupati si de custom. Vreau sa adaptez o furca de husquarna pe o honda. Va bagati?
  4. Buna seara. Daca mai aveti rotile de supermoto, sunt interesat. Care ar fi modalitatea de livrare in Bucuresti? Aveti cumva si un etrier pentru roata fata? Multumesc mult.

  5. shinkansen

    Bursa SuperMoto

    Salut tuturor. Incep un nou proiect - roti de supermoto pe o honda xl din 1800. Pe spate e complicat de pus, pentru ca are frana pe tambur, dar incerc sa-i pun pe fata. Din motivul asta vreau sa cumpar doar roata fata cu disc, etrier si daca se poate si pompa de frana. Pe spate o sa-i schimb numai cauciucul. Daca are cineva de vanzare componentele enumerate, sunt interesat.
  6. Salut, din nou. Din pacate nu e nimic de facut, spre marea mea disperare. Asta e politica okazii.ro. Le-am spus ce gandesc eu despre politica lor, dar cred ca e inutil.

  7. Salut. Nu stiu care e politica okazii, dar intru si aflu. Ar fi o tampenie sa nu poata licita toata lumea. Le scriu un mail si revin cu detalii.

  8. Salut, am incercat sa licitez, dar nu am 2 calificative...

  9. Nu vrea nimeni un ninja de legenda la 700E, in disperare de cauza? Mesaj completat Dat. Multumesc pentru sprijin tuturor.
  10. Bine v-am regasit pe toti! Cald rau prin Bucuresti... Cum a ramas cu iesirile? Eu propun, din nou, un Bikers Otopeni pentru sfarsitul asta de saptamana, cand poate lumea. Eu sigur voi fi acolo vineri seara. In alta ordine de idei, nu mai vezi motociclete in Tokyo. Cea mai tare pe care am vazut-o a fost o yamaha din 1992, aranjata frumos. In rest doar motoare de prin anii 80, pentru ca se pare ca sunt fiabile si cel mai usor de reparat. In schimb au innebunit cu scuterele. Va atasez cateva poze sa vedeti ce piese de mobilier scot astia pe strada... Revin si la subiectul ninja-ului meu. Am nevoie de bani, asa ca il las la 1000E. Pentru cei care vor sa-l vada, sunt de gasit la 0762.150.823.
  11. "Trenule", japoneza de la Curtea de Arges era cu roti sau cu picioare? Cu picioare, dar la venerabila varsta la care, daca ar fi avut roti, era declarata o piesa de muzeu valoroasa... Mesaj completat Luni plec in Japonia - mi-ar prinde bine niste bani pe acolo in plus, drept pentru care, pentru gpz-isti las pretul la 1200E cu actul de vanzare-cumparare, urmand ca la intoarcerea mea sa finalizam actele. Exista si varianta de 1000E acum si restul cand finalizam actele. A, nu mai are itp valabil. Alte probleme care ar putea aparea la identificare - roata modificata pe spate - dar am roata originala, asa ca poate fi inlocuita. Daca va intereseaza - 0762.150.823. Pozele sunt mai la vale, cu 3 pagini inainte. Mesaj completat Sunt bou, are itp valabil pana pe 2 iulie 2011, nu 2010, deci mai e valabil un an. Era si logic, ca de-abea anul trecut am inmatriculat-o.
  12. Scuze ca nu am ajuns, dar eram la Curtea de Arges cu o japoneza si ne-am intors dupa 5. N-am reusit sa sun pentru ca nu mai am credit. Sorry. Sper ca a fost ok. In alta ordine de idei, mai las din pret la gpz-ica - 1400E, ca am nevoie mare de bani. Spor si ne auzim!
  13. Vin si eu, daca mergeti dupa ora 3. Iar drumul spre Ploiesti trece si prin Otopeni. Poate oprim cateva minute la o bere fara alcool.
  14. Propun vineri dupa ora 5, daca nu ploua.
  15. Pai daca e un grup restrans, eu propun o "iesire spontana" pana in Bikers Otopeni. Daca suntem mai multi, am o prietena care are agentie de turism si poate ne gaseste ceva ieftin pe undeva - de preferat pe la Pitesti, Curtea de Arges, ca sa ne putem intinde putin la drum si pe autostrada. Poate Valea Oltului - o Cozie ceva. Ca timp nu eu trebuie sa propun, pentru ca in afara de 26 iulie 8 august cand dau o fuga pana in Japonia, sunt in concediu pana in septembrie, deci pot oricand. Deschid o lista de potentiali participanti, urmand ca in functie de numarul lor sa va prezint o oferta de cazare de la agentia de turism. In cazul in care cineva gaseste mai ieftin, sau pune la bataie o locatie, mergem pe varianta mai avantajoasa. Cei care vor sa participe sa spuna si perioada in care le-ar conveni, ca sa ne facem o idee. Daca nu va convine propunerea mea, astept sugestii. Oricum, mie imi surade o astfel de iesire, indiferent in ce forma. Nu uitati de varianta Bikers. Asta e foarte usor de facut.
×
×
  • Creează nouă...