Sari la conținut

andrey_ftw

INACTIV
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    andrey_ftw@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiesti
  • Carnet moto din
    mai 2008
  • Motocicleta
    JAWA 350

andrey_ftw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. separat se vinde atasul? daca da, se potriveste la jawa 350?
  2. salut, sunt din ploiesti, si am un voshod, la care, mai am un sac plin de piese, orice piesa v-ar interesa, gasiti la mine, tot voshodul 3M cu tot cu un sac plin ochi de piese il vand cu 500 ron. tel 0763020823 sau ID mess: andrey_ftw.
  3. vreau atas de jawa 350 care are? va rog cu conteaza daca este de altceva atasul, important e sa se potriveasca, nr meu de telefon este 0763020823, platesc pe loc, in stant indiferent de starea atasului.
  4. 900 euro!!!!! sau schimb cu scuter, sau comuniste gen ij, nipru, mz, si diferentze in bani, telefoane sau laptopuri, ori alte electronice folositoare.
  5. nu este nimeni interesat de o aprilia pegaso? stare tehnica/estetica excelenta, i-am schimbat tot ce era uzat/defect, acum...o vand, accept absolut orice test. accept schimb cu yamaha vurago 535 si cu masini cu consum redus (tico, matiz, sau alte masini diesel sau benzina) Mesaj completat aruncati un ochi aici: http://bikeshop.ro/handler.php?src=db&...m&ID=216141 Mesaj completat scuze ca-i cam murdara in poze.
  6. e posibil sa ai ceva gunoaie prin carburator, si sa nu se alimenteze cum trebuie in decelerare, de auzit, oricum se aud, la foarte foarte multe motoare, oricum, nu prea afecteaza nimic, poate doar ca se aude aiurea:-??
  7. tocmai ce am terminat cu pusul motorului meu la punct, na ca-l si dau. cine e interesat de aprilia pegaso 650, acum in stare excelenta (accept orice proba), o vand ca trebuie sa-mi iau masina, pentru la facultate....deci, accept si schimburi cu auto in special cu tico, matiz, sau alte masinutze de genu' care consuma putin. ID meu de mess este andrey_ftw, iar numarul de telefon 0763020823
  8. am facut si garnitura de chiuloasa....acum, sper sa-mi iau un motor de-mi place si-anume: virago535, transalp, dominator sau nt650v. daca e cineva interesat, sunt dispus sa fac schimb. pegaso-ul e pus la punct, si gata de drum. astept oferteeeee
  9. pegaso-sucks! am si eu aceeasi problerma, garnitura de chiuloasa bulita, temperatura nu urca prea sus, dar uleiu' mi se face gri deschis, de ce? simplu..are apa in el, am schimbat simeringuri la pompa de apa, ciuciu, alt ulei stricat.
  10. va multumesc mult pentru sfaturi, tocmai am scos motorul de la doctor, mi-a reglat/curatzat carbelitoarele, si merge CEAAAAS! acuma..mai imi trebuie permisu' care il voi lua inapoi d ela gabori pe 10 iulie....un asfalt uscat si eventual un rezervor plin. multa bafta! sa ne imbatam de bucurie la prima intrunire de dupa bac
  11. pai la mecanic ma cam rupe de bani....in perioada asta stau cam prost cu banii, si mai ales cu timpu' ca;s cu BAC-ul cu alte-prostii
  12. salut din nou, am facut rost de juguri, de la un tip din bucuresti, insa am dat de alta problema..si inca mare.....nu imi statea la relanti....dupa cateva secunde murea....ca si cum i-as lua contactul. am desfacut eu ca gospodaru' carburatoarele, le-am suflat....le-am pus inapoi cum erau....dau sa pornesc si poc.....nu sta deloc la relanti, se accelereaza cateodata singur, cand dau sa accelerez moare motoru'. cine m-ar putea ajuta cu cateva sfaturi? ce sa fac la carburatoare?
  13. salut tuturor motoristilor si in special pegasistilor! am si eu de putin timp un pegaso din 96, trage de rupe, frumos motor...dar am o mica problema, daca m-ati putea ajuta va rog....imi trebuie jugul inferior (partea de jos care tine telescoapele) cam la ce pretz sa ma astept, prefer SH ca-i mai ieftin, dar totusi, pentru cei ce stiu, unul nou cat m-ar costa?
  14. salut,,in brasov intreaba de basty, el iti face orice vrei la nipru http://bastybikes.com/CONTACT.html uite contact aici
×
×
  • Creează nouă...