Sari la conținut

halfgoddess

INACTIV
  • Număr conținut

    347
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    xv 535
  • Numar Moto
    alb de alba
  • Club
    Virogu si Viroaga

halfgoddess's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. halfgoddess

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Ahoi! Long time no see... Vaz ca se dezmembreaza intr-o veselie. Rogu-va, faceti-mi si mie o oferta pentru un alternator (stator) si-un releu de incarcare. La pret bunicel, ca le iau ca sa le am de rezerva, nu arde. Daca cumva se mai gaseste shaiba cu urechi de la roata din fata, aia de angreneaza melcul de la cablul de kilometraj... daca nu, merg fara vitezometru Drumuri bune!
  2. Pai daca Chitulanu' a zis ca a plecat departe... inseamna ca e fooooarte departe. Cred ca toti il urâm, admirativ.
  3. halfgoddess

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Cristi 57 si-a facut niste stickere f misto cu Virago. Intreaba-l. Peopleeeee!!! Am fost pe Transalpinaaaa!!! Cu Cpt Nemo si cu Viroaga si cu Viroguuu!!!! Tăți patru! Domne, fain o fostttt.....
  4. 1. Fa-te bine repede. 2. Tin-te tare cu asiguratorii. Bate cu pumnu'n masa. Sunt f tupeisti si stiu sa duca omu cu vorba. 3. Nu-l ierta pe conservar!
  5. halfgoddess

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Va invit la un exercitiu de imaginatie: Poti baga o 535 intr-un Matiz? Chiar si demontata. Ce parere aveti?
  6. Viroagele se retrag Virogu e defect si nu-i chip sa se faca bine pana vineri. Drumuri uscate s-aveti, sh-o plimbare in Ardeal... s-o povestit si la nepoti!
  7. Hehee.. inginere! Veni vara si pe la Craiova? Se-ncing Virogutele calorifer, mai bine ca n-avem indicatoare de temperatura. Salutari
  8. Pe Transfagarasan se intampla we asta Raliul Argesului. Carevasazica, va fi inchis.
  9. halfgoddess

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Noi am pleca din seara asta.
  10. halfgoddess

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Ca si nr de km, e acdeptabila. Dar se uite cu luare aminte la consumabile. Trebuie sau nu trebuie schimbate. Pretul total al motorului, dupa parerea mea, cam asa se calculeaza. De ex, eu am schimbat urmatoarele: ulei..... ......................120 ron filtru ulei......................30? ron filtru aer.......................65 ron semeringuri furca......... 40 ron ulei furca+manopera ...150 ron cauciucuri..................... f f scumpe baterie........................100 ron releu de incarcare .......300 ron placute frana.................65 ron bujii..............................30 ron *preturi aproximative, din ce-mi aduc aminte, pentru 535. Cam asta am schimbat la a mea, in timp. Daca o ia ne-intretinuta, va mai da niste banuti si pe consumabile. Tre sa tina cont de asta. Daca e gata de drum, pretul e ok. Mesaj completat intalnire? unde?
  11. halfgoddess

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Vezi cu o pagina in urma. Se dezmembreaza o XV 500 .Poate ti se potriveste jamba.
  12. mai adauga 2 pe lista. S-o gasi o enduroaica mica si pt mine? Se poate ramane peste noapte la cort?
  13. Salut, Nu stiu daca e asta topicul potrivit sa intreb, dar daca scrie pe altundeva va rog sa ma indrumati. Ce vopsea trebuie folosita pentru cilindri si bloc ca sa reziste la temperatura mare? Vreau sa ma joc un pic cu look-ul virogutei mele, si incep cu un negru mat in loc de nichelul stricat de pe "burtica". Multumesc.
  14. halfgoddess

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Sar'mana nenea Dexter...
×
×
  • Creează nouă...