Sari la conținut

pasaris3

Membru
  • Număr conținut

    87
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pasaris3

  1. ''Frate'' extrapolind ''un pic'' si folosindu-ne de proportii la 150-180 km/h te opresti un 6-9 metri? ce plm ai? Am vazut la protv ca soferul este ''afectat'' rau dar ''venea cu 140 am si martori'', aveti toti radare in gaoz sa va luam radarele pe belite.Zdreanta nu va pati nimic .In rest RIP pt. baiat.
  2. ''''''''Ai dreptul sa crezi ce vrei. Pietonii nu au voie sa traverseze strada fara sa se asigure macar, iar daca ii calca hamsterul, trenul sau bicicleta sa faca bine sa isi asume raspunderea integral, fara scuze si balarii. Daca respecta regulile omul ala era viu, nu alcoolul din sangele motociclistului l-a pus pe pieton pe sosea asa ca las-o balta cu premeditarea si povestile lacrimogene despre iertare si preventie''''''''' by AdrianB1 Ba frate ce pwula e de neinteles: Cretinul ala a baut si a condus-rezulta ca a GRESIT, celalalt a traversat prin loc nepermis-A GRESIT, amindoi au gresit ce nu e clar .....nu noi stabilim cine a gresit mai mult sau mai putin, mai ales ca nu stim cit a baut dobitocu', si nici nu stim exact pe unde a traversat mortu', .De ce nu apare biker-ul pizdii sa spuna '' ba frate n-am bau s-au sa spuna ceva , dar are avocatii pwulii'' Cred ca a-i lua apararea biker-ul cu orice pret e MARE greseala . Mai se dau unii ''OPEN MINDED'' DAR SUNT SUPER ''INGUSTI'' la gindire, foarte bine ca nu bei si spui ca ''pentru conducere sub influenta alcoolului primesti amenda'', dar pentru traversare neregulamentara ce primesti--puscarie?, de unde stii tu ca rider-ul nu era beat ?.Ce vreau sa spun ca asemenea specimene nu fac cinste nimanui si ca trebuie scosi de pe sosele indiferent ce conduc, si nu-mi povesti mie despre cit de ''strong''' esti tu si cit de periculos esti ca nu pui botul la povesti lacrimogene,iertare,preventie, ca esti dur s.a.m.d.,am vreo 3 ani in teatre de operatiuni si acum lucrez la puscarie (de vreo 6 ani) am vazut mult mai multe decit crezi tu .Daca esti ''open minded, free spirit'' incearca sa vezi si partea cealalta a povestii dar probabil ca ti-a placut cum suna si ai dat copy-paste si acum te dai rotund, oricum nu te obosi sa-mi raspunzi(ai peste 2000 de posturi) ca nu mai scriu la acest topic.Sa ai o seara buna !!!!
  3. Si daca primeste cu suspendare este trecut in rezerva!!!!
  4. Eu am lucrat cam 7 ani la MAPN si stiu cum sta treaba , il poti arde rau (si eu zic sa o faci ca e zdreanata), nu-l lasa recupereza-ti tot ce ai pierdut. Multa bafta!
  5. m-am mai gindit si......... cred ca ai drepatete!
  6. In Franta ai voie ca soferii sunt educati si se opresc dupa acel pahar de vin, sunt sigur ca daca la noi ar fi voie, multi ar consuma acel pahar de vin,dar paharul ar fi brusc de doua kile nu de 200 de gr. , muuuulte dosare penale s-ar rezolva mai usor. NU cred ca ''batem campii'' cind trebuie sa-i evitam pe cei care traverseaza neregulamentar, strada nu e o jungla si noi toti participantii la trafic avem datoria sa conducem preventiv, gindeste-te cum ar fi daca toti participantii la trafic inclusiv pietonii ar respecta regulile- ar fi perfect.Sunt sigur ca si tu in calitate de participant la trafic ai fost macar odat' ''iertat'', si da pietonii au responsabilitati dar soferii au mult mai multe si au fost la o scoala care ia pregatit pentru asta.Dar ma rog nu vreau sa fac polemica pe moartea omului , asta e parerea mea ca in clipa in care ai baut si ai plecat la drum (cu masina sau moto in caliatate de conducator ) probabilitatea de a face un accident este mult mai mare , si cum nu te-a obligat nimeni sa bei..........s.n. PREMEDITARE
  7. Ba da este foarte clar cine este de vina, si anume pietonul , dar daca rider-ul a fost baut pot aparea mai multe aspecte , cum ar fi ca ca bautura iti amorteste simturile ,reflexele si tot asa , poate daca nu era baut ii anticipa traversarea neregulamentara , poate reusea sa-l evite, poate baut fiind rider-ul sa dat un pic ''zmeu'' samd.Cazul e mai complex decit pare si poate genera o gramada de discutii .Dupa parerea mea cine produce un accident cu deces si este baut se numeste crima cu premeditare (codul penal nu este de aceeasi parere cu mine).
  8. si la mine aceeasi problema , nici pe mine nu ma anuntat forumul, dar in fine nu e mare belea. Pe carena laterala (unde am incercuit cu verde) este locul unde se prinde carena de cadru cu un surub. Mie imi lipseste "gaura" :-), acum nu pot face poze ca este la Urziceni dar cind ma duc acolo ii fac poze , eventual iau carena cu mine si poate ne vedem.
  9. Multa sanatate si te asteptam cit mai curind pe sosea(pe doua roti)
  10. imi lipseste o bucata mica dar esentiala din carena laterala , mai exact de unde se prinde de cadru, se poate face? uite pun si o poza
  11. Dumnezeu sa-l ierte pe unchiul tau(din pacate doar atit pot spune), iar daca riderul era baut dupa parerea mea trebuie sa raspunda in fata legii pt asta.
  12. R.I.P. si condoleante familiei
  13. R.I.P condoleante familiei!
×
×
  • Creează nouă...