Sari la conținut

MCN

Membru
  • Număr conținut

    163
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.youtube.com/user/yocn
  • Yahoo
    cristi_neagu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Slatina
  • Carnet moto din
    din carton
  • Motocicleta
    ENDURO ONLY
  • Club
    none

Informații profil

  • Interests
    LAND AIR WATER

MCN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut! Poate sa-mi spuna cineva daca exista diferente la cadru intre R02, RD08 etc ? Mie imi par identice la cadru, nu stiu motorul... MERCI ptr ajutor!
  2. VANDUT GS, poza cu fatza zambitoare mare A NOULUI POSESOR pe forumul celalalt, ca asta IAR, DIN NOU, MEREU, NU MERGE!
  3. VANDUT GS, poza cu fatza zambitoare mare A NOULUI POSESOR pe forumul celalalt, ca asta IAR, DIN NOU, MEREU, NU MERGE!
  4. Postez si aici! ..scuze ptr cei care au vazut deja anuntul. Din lipsa de timp,adica am 1 an de cand nu am mai plecat mai mult de 50 km de acasa, CHIAR SE VINDE! Motocicleta este pregatita de drum. BMW 1100 GS Adventure august 1999 cca 90cai si 97 Nm. Ptr cine nu stie ce vede, motocicleta are pe ea urmatoarele: -''fairing'' Touratech(faruri, parbriz si carena fata)-cca 1200eur -aripa superioara Touratech -aripa inferioara Touratech -prelungire aripa Touratech -protectii cilindrii Touratech -protectie evacuare Touratech -evacuare REMUS de la Touratech -coarne incalzite IN 2 TREPTE -sidebags -top box -gratar suplimentar top box -scut cric -proiectoare Hella -bari protectie Wunderlich -protectii cadru (HARD PARTS) Touratech. -VENTILATOARE SUPLIMENTARE. -protectie far Touratech. -suport de paravanturi genunchi Wunderlich. -presuri picioare Wunderlich -protectii telescoape furca (textil) -CONEXIUNI RAPIDE LA REZERVOR (TUR/RETUR BENZINA) ++++FLUIERICI DE CATEI ! Total accesorii cca 4000EUR. ADICA PLATESTI ACCESORIILE SI PRIMESTI MOTORETA GRATIS! Consumabile schimbate si simeringuri furca de CCA 300km (consumabilele se schimba din nou la 10.000km) Cauciucuri fata 90% si spate 80% (Heidenau si Continental TKC 80) + inca un rand de Metzeler Tourance. Merge ceas. INGRIJITA LA MODUL MASOCHIST! Are cam TOT ce se poate pune pe acest model. Pret cu cash 4000euro. Ptr schimburi discutam de alt pret, mai mare. Pentru orice alte detalii rog sunati, intru cam rar pe forum! Cristi 0722609786 0768030440
  5. Nu, merge prost site-ul iar eu am dat 7000 de click uri ca sa se incarce...sorry!
  6. BAFTA! :laugh: Cand o patentezi ca solutie, sa-mi spui ca sunt interesat! (si spun asta ca unul care a si castigat o data) Intre timp continua cu altceva, ca a juca nu reprezinta o garantie! ) Mesaj completat scuze ptr repetare!
  7. BAFTA! :laugh: Cand o patentezi ca solutie, sa-mi spui ca sunt interesat! (si spun asta ca unul care a si castigat o data) Intre timp continua cu altceva, ca a juca nu reprezinta o garantie! )
  8. BAFTA! :laugh: Cand o patentezi ca solutie, sa-mi spui ca sunt interesat! (si spun asta ca unul care a si castigat o data) Intre timp continua cu altceva, ca a juca nu reprezinta o garantie! )
  9. BAFTA! :laugh: Cand o patentezi ca solutie, sa-mi spui ca sunt interesat! (si spun asta ca unul care a si castigat o data) Intre timp continua cu altceva, ca a juca nu reprezinta o garantie! )
  10. BAFTA! :laugh: Cand o patentezi ca solutie, sa-mi spui ca sunt interesat! (si spun asta ca unul care a si castigat o data) Intre timp continua cu altceva, ca a juca nu reprezinta o garantie! )
  11. Azi merga sa schimb niste euri la banca, si-mi cade fatza! ...au umblat la curs, IAR! ...bineee, varianta instant, mergem la shmenar! ...un curs mai bun, DAR zice "...daca vrei sa schimbi suma in lei, imi spui, ca sa iti fac rost, ca nu sunt lei in piatza!" ...s-a dus dracu mustaria fratele meu! Legat de motoreta, asta e soprana, aici ramanem cu pretul. Si va sta pina se va vinde... sau nu...
  12. Sunt in lucru cu : faruri adaptive aer conditionat airbag Claudia Schiffer +2 fete sa o ajute trc+suspensie electrica+uscator par, plasma, etc... sistem de comunicatie integrat (internet si telefon satelit, etc...) ...dupa care ma gandesc sa o scot la vanzare cu 2500euri ! Oameni buni, e 4000euro final, cred ca e un pret bun pentru ce este. Are nevoie de kilometri si timp numai, adica calaret. Faceti-ma fericit si faceti un prieten de-al vostru fericit. MERITA!
  13. Corect, merci de apreciere! La banii astia e chiar bonus motoreta!
  14. REDUCEM PRETUL: 4100EURO ! NEGOCIABIL ! Din lipsa de timp,adica am 1 an de cand nu am mai plecat mai mult de 50 km de acasa, CHIAR SE VINDE! Motocicleta este pregatita de drum. BMW 1100 GS august 1999 cca 90cai si 95 Nm. Ptr cine nu stie ce vede, motocicleta are pe ea urmatoarele: -''fairing'' Touratech(faruri, parbriz si carena fata)-cca 1200eur -aripa superioara Touratech -aripa inferioara Touratech -prelungire aripa Touratech -protectii cilindrii Touratech -protectie evacuare Touratech -evacuare REMUS de la Touratech -coarne incalzite IN 2 TREPTE -sidebags -top box -gratar suplimentar top box -scut cric -proiectoare Hella -bari protectie Wunderlich -protectii cadru (HARD PARTS) Touratech. -VENTILATOARE SUPLIMENTARE. -protectie far Touratech. -suport de paravanturi genunchi Wunderlich. -presuri picioare Wunderlich -protectii telescoape furca (textil) -CONEXIUNI RAPIDE LA REZERVOR (TUR/RETUR BENZINA) ++++FLUIERICI DE CATEI ! Total accesorii cca 4000EUR. ADICA PLATESTI ACCESORIILE SI PRIMESTI MOTORETA GRATIS! Consumabile schimbate si simeringuri furca de CCA 300km (consumabilele se schimba din nou la 10.000km) Cauciucuri fata 90% si spate 80% (Heidenau si Continental TKC 80) + inca un rand de Metzeler Tourance. Merge ceas. INGRIJITA LA MODUL MASOCHIST! Are cam TOT ce se poate pune pe acest model. Pentru orice alte detalii rog sunati, intru cam rar pe forum!
×
×
  • Creează nouă...