Sari la conținut

MCN

Membru
  • Număr conținut

    163
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MCN

  1. Salut! Poate sa-mi spuna cineva daca exista diferente la cadru intre R02, RD08 etc ? Mie imi par identice la cadru, nu stiu motorul... MERCI ptr ajutor!
  2. VANDUT GS, poza cu fatza zambitoare mare A NOULUI POSESOR pe forumul celalalt, ca asta IAR, DIN NOU, MEREU, NU MERGE!
  3. VANDUT GS, poza cu fatza zambitoare mare A NOULUI POSESOR pe forumul celalalt, ca asta IAR, DIN NOU, MEREU, NU MERGE!
  4. Postez si aici! ..scuze ptr cei care au vazut deja anuntul. Din lipsa de timp,adica am 1 an de cand nu am mai plecat mai mult de 50 km de acasa, CHIAR SE VINDE! Motocicleta este pregatita de drum. BMW 1100 GS Adventure august 1999 cca 90cai si 97 Nm. Ptr cine nu stie ce vede, motocicleta are pe ea urmatoarele: -''fairing'' Touratech(faruri, parbriz si carena fata)-cca 1200eur -aripa superioara Touratech -aripa inferioara Touratech -prelungire aripa Touratech -protectii cilindrii Touratech -protectie evacuare Touratech -evacuare REMUS de la Touratech -coarne incalzite IN 2 TREPTE -sidebags -top box -gratar suplimentar top box -scut cric -proiectoare Hella -bari protectie Wunderlich -protectii cadru (HARD PARTS) Touratech. -VENTILATOARE SUPLIMENTARE. -protectie far Touratech. -suport de paravanturi genunchi Wunderlich. -presuri picioare Wunderlich -protectii telescoape furca (textil) -CONEXIUNI RAPIDE LA REZERVOR (TUR/RETUR BENZINA) ++++FLUIERICI DE CATEI ! Total accesorii cca 4000EUR. ADICA PLATESTI ACCESORIILE SI PRIMESTI MOTORETA GRATIS! Consumabile schimbate si simeringuri furca de CCA 300km (consumabilele se schimba din nou la 10.000km) Cauciucuri fata 90% si spate 80% (Heidenau si Continental TKC 80) + inca un rand de Metzeler Tourance. Merge ceas. INGRIJITA LA MODUL MASOCHIST! Are cam TOT ce se poate pune pe acest model. Pret cu cash 4000euro. Ptr schimburi discutam de alt pret, mai mare. Pentru orice alte detalii rog sunati, intru cam rar pe forum! Cristi 0722609786 0768030440
  5. Nu, merge prost site-ul iar eu am dat 7000 de click uri ca sa se incarce...sorry!
  6. BAFTA! :laugh: Cand o patentezi ca solutie, sa-mi spui ca sunt interesat! (si spun asta ca unul care a si castigat o data) Intre timp continua cu altceva, ca a juca nu reprezinta o garantie! ) Mesaj completat scuze ptr repetare!
  7. BAFTA! :laugh: Cand o patentezi ca solutie, sa-mi spui ca sunt interesat! (si spun asta ca unul care a si castigat o data) Intre timp continua cu altceva, ca a juca nu reprezinta o garantie! )
  8. BAFTA! :laugh: Cand o patentezi ca solutie, sa-mi spui ca sunt interesat! (si spun asta ca unul care a si castigat o data) Intre timp continua cu altceva, ca a juca nu reprezinta o garantie! )
  9. BAFTA! :laugh: Cand o patentezi ca solutie, sa-mi spui ca sunt interesat! (si spun asta ca unul care a si castigat o data) Intre timp continua cu altceva, ca a juca nu reprezinta o garantie! )
  10. BAFTA! :laugh: Cand o patentezi ca solutie, sa-mi spui ca sunt interesat! (si spun asta ca unul care a si castigat o data) Intre timp continua cu altceva, ca a juca nu reprezinta o garantie! )
  11. Azi merga sa schimb niste euri la banca, si-mi cade fatza! ...au umblat la curs, IAR! ...bineee, varianta instant, mergem la shmenar! ...un curs mai bun, DAR zice "...daca vrei sa schimbi suma in lei, imi spui, ca sa iti fac rost, ca nu sunt lei in piatza!" ...s-a dus dracu mustaria fratele meu! Legat de motoreta, asta e soprana, aici ramanem cu pretul. Si va sta pina se va vinde... sau nu...
  12. Sunt in lucru cu : faruri adaptive aer conditionat airbag Claudia Schiffer +2 fete sa o ajute trc+suspensie electrica+uscator par, plasma, etc... sistem de comunicatie integrat (internet si telefon satelit, etc...) ...dupa care ma gandesc sa o scot la vanzare cu 2500euri ! Oameni buni, e 4000euro final, cred ca e un pret bun pentru ce este. Are nevoie de kilometri si timp numai, adica calaret. Faceti-ma fericit si faceti un prieten de-al vostru fericit. MERITA!
  13. Corect, merci de apreciere! La banii astia e chiar bonus motoreta!
  14. REDUCEM PRETUL: 4100EURO ! NEGOCIABIL ! Din lipsa de timp,adica am 1 an de cand nu am mai plecat mai mult de 50 km de acasa, CHIAR SE VINDE! Motocicleta este pregatita de drum. BMW 1100 GS august 1999 cca 90cai si 95 Nm. Ptr cine nu stie ce vede, motocicleta are pe ea urmatoarele: -''fairing'' Touratech(faruri, parbriz si carena fata)-cca 1200eur -aripa superioara Touratech -aripa inferioara Touratech -prelungire aripa Touratech -protectii cilindrii Touratech -protectie evacuare Touratech -evacuare REMUS de la Touratech -coarne incalzite IN 2 TREPTE -sidebags -top box -gratar suplimentar top box -scut cric -proiectoare Hella -bari protectie Wunderlich -protectii cadru (HARD PARTS) Touratech. -VENTILATOARE SUPLIMENTARE. -protectie far Touratech. -suport de paravanturi genunchi Wunderlich. -presuri picioare Wunderlich -protectii telescoape furca (textil) -CONEXIUNI RAPIDE LA REZERVOR (TUR/RETUR BENZINA) ++++FLUIERICI DE CATEI ! Total accesorii cca 4000EUR. ADICA PLATESTI ACCESORIILE SI PRIMESTI MOTORETA GRATIS! Consumabile schimbate si simeringuri furca de CCA 300km (consumabilele se schimba din nou la 10.000km) Cauciucuri fata 90% si spate 80% (Heidenau si Continental TKC 80) + inca un rand de Metzeler Tourance. Merge ceas. INGRIJITA LA MODUL MASOCHIST! Are cam TOT ce se poate pune pe acest model. Pentru orice alte detalii rog sunati, intru cam rar pe forum!
  15. ...era mai mult anul trecut. Ideea este ca acum chiar m-am hotarat sa o vand, ca nu am 300km intr-un an,de aceea pretul este mai mic si negociabil... Mesaj completat IN PLUS, accept variante de schimb cu rulota SAU container de santier pentru birouri !
  16. Din cumplita lipsa de timp,adica am 1 an de cand nu am mai plecat mai mult de 50 km de acasa, CHIAR SE VINDE! Motocicleta este pregatita de drum. BMW 1100 GS august 1999 cca 90cai si 95 Nm. Ptr cine nu stie ce vede, motocicleta are pe ea urmatoarele: -''fairing'' Touratech(faruri, parbriz si carena fata)-cca 1200eur -aripa superioara Touratech -aripa inferioara Touratech -prelungire aripa Touratech -protectii cilindrii Touratech -protectie evacuare Touratech -evacuare REMUS de la Touratech -coarne incalzite IN 2 TREPTE -sidebags -top box -gratar suplimentar top box -scut cric -proiectoare Hella -bari protectie Wunderlich -protectii cadru (HARD PARTS) Touratech. -VENTILATOARE SUPLIMENTARE. -protectie far Touratech. -suport de paravanturi genunchi Wunderlich. -presuri picioare Wunderlich -protectii telescoape furca (textil) -CONEXIUNI RAPIDE LA REZERVOR (TUR/RETUR BENZINA) ++++FLUIERICI DE CATEI ! Total accesorii cca 4000EUR. NU MA ASTEPT SA-I RECUPEREZ. Consumabile schimbate si simeringuri furca de CCA 300km (consumabilele se schimba din nou la 10.000km) Cauciucuri fata 90% si spate 80% (Heidenau si Continental TKC 80) + inca un rand de Metzeler Tourance. Merge ceas. INGRIJITA LA MODUL MASOCHIST! Are cam TOT ce se poate pune pe acest model. Pentru orice alte detalii rog sunati, INTRU FOARTE RAR PE FORUM ! PRET 4600 EURO, NEGOCIABIL ! 0768030440 0722609786
  17. La multi ani si tot ce va doriti sa vi se intample in 2011! ...iar la trompeticile dumneavoastra, km cu nemiluita, gaz la sfert de pret si piese neam!
  18. ! Pe logica asta eu zic ca nu vrei o motoreta si mai buna ! Altminteri am fost la endureala in we, amuzament copios! Totul inghetat bocna, abia daca am facut rost de un pic de namol de pus pe haine !
  19. Eu zic ca nu dai dovada de intelepciunea de care vorbesti. In alta ordine de idei, te rog ignora-ma. Intelegi tu. Sfat: Focus pe opiniile -liber- exprimate si comentarii "on topic", fara intelepciuni ieftine. Nu uita cu ignoratul, merci!
  20. Exista o teorie despre"frumusetea uratului"...Dar asta e naspa pur si simplu! Mai exista o teorie "function against form"... ...nici asta nu tine! Mai oameni, apropritaru' asta e idiot pur si simplu! Castiga numai la clasa "bizarerii"! ...asta asa, ca sa pastram teoria ca abstractul poate fi frumos!
  21. Bre, Motorul meu are o problema, DE MATEMATICA! Valoarea de piata a unui GS 1100 este de cam 4.000 euro. Al meu motor are accesorii de inca vre-o 4.000, pun mai jos lista. Din accesorii lipseste cofee maker si toaster-ul. Cine vrea sa si le monteze singur ! A fost pus la vanzare si aici si apoi scos, ... mai este si acum pe bikeshop la 5500, dar m-am saturat de cate variante de schimburi am primit. In practica la 5.000 ma gandec ca l-as putea da, ptr ca l-am scos numai de 2-3 ori la plimbare anul asta(am o activitate care nu ma lasa sa mai plec cu zilele, iar toata joaca mea de-a motoretele se limiteaza la hardenduro cu un Suzuki, cate 2-3 ore pe saptamana), restul porniri de garaj sa nu moara bateria. Ideea este ca nu-mi sta in cap, iar ca sa-l vand pe mai nimic cum am primit ofertele, sa-mi bat joc de pasiunea si banii investiti in el, nu prea mi-a venit. Acum sunt in dubiu daca sa-l dau sau nu, ca de facut de la capat o motoreta ca asta , nu mai fac. si lista .... BMW 1100 GS august 1999 cca 90cai si 95 Nm. Ptr cine nu stie ce vede, motocicleta are pe ea urmatoarele: -''fairing'' Touratech(faruri, parbriz si carena fata)-cca 1200eur -aripa superioara Touratech -aripa inferioara Touratech -prelungire aripa Touratech -protectii cilindrii Touratech -protectie evacuare Touratech -evacuare full REMUS de la Touratech -coarne incalzite IN 2 TREPTE -alarma Scorpio -sidebags -top box -gratar suplimentar top box -scut cric -proiectoare Hella -bari protectie Wunderlich -protectii cadru (HARD PARTS) Touratech. -VENTILATOARE SUPLIMENTARE. -protectie far Touratech. -suport de paravanturi genunchi Wunderlich. -presuri picioare Wunderlich -protectii telescoape furca (textil) ++++FLUIERICI DE CATEI ! Total accesorii cca 4000EUR. NU MA ASTEPT SA-I RECUPEREZ. Consumabile schimbate si simeringuri furca de CCA 300km (consumabilele se schimba din nou la 10.000km) Cauciucuri fata 90% si spate 80% (Heidenau si Continental TKC 80)+ un set de Metzeler de strada, cca 70% Merge ceas. INGRIJITA LA MODUL MASOCHIST! Are cam TOT ce se poate pune pe acest model. REZOLVAT RECENT SENZOR HALL.
  22. Pare FOARTE COMPLICAT CE SPUI TU... eu zic sa ceri opinii si de la altii, dar cred ca este de preferat un 1100 bun decat un 1150 varza... Vezi ce zice si restul lumii...
  23. Nasol cu soarecii... Legat de cauciucuri, Karoo am avut, ma bucur ca am scapat de ele... Trag senzational in namoale. RAPANE pe asfalt ingrozitor, sunt de nefolosit. Intra in vibratie la 90 si ies la 120, pe curba se aseaza din 2 bucati (inclinarea). Heidenau K60 am pe fatza acum, sta bine pe asfalt si rezonabil in teren si namol... Pe advrider au comment-uri bune si in plus... http://www.tyretest.com/motorradreifen/hei...k_60/index.html Deci consider un echilibru bun pret/calitate ptr calareala mixta, on/off. TKC 80, ma jur sa nu mai cumpar. Nu stau precum Karoo in teren si nici ca Heidenau pe asfalt. SUNT SCUMPE CA DRACU SI SE TOCES MULT MULT PREA REPEDE. SO FXXX THEM ! (IN PROMOTIE AM DAT 140EUR PE CEL DE SPATE, FATA DE 300RON HEIDENAU; PLUS ASTEPTARE FATA DE LIVRARE IMEDIATA). IN ALTA ORDINE DE IDEI, NU MAI DAU MOBRA, ASA CA O SA VA PLICTISESC IN CONTINUARE! ) Nu se leaga nimic rezonabil din punctul meu de vedere(vanzare sau troc) si nu are rost sa-mi bat joc de investitia financiara si cea ... sa-i spunem sentimentala... ptr ca ESTE investit in ea. Asa ca mai bine sta la mine, desi o scot rar la viata. Am luat un DRZ, care mi-a rupt oasele, si ca sa ma plimb cu ceva am mai iesit la o tura cu "ANIMALU". PAT CU APA TATA, MOTOR, VIATA! ...ASA CA AM FACUT UN PIC DE SEX SI NU NE MAI PUTEM DESPARTI ! Mesaj completat Hella ale mele sunt bune , cam scumpe la Wunderlich, dar sunt kit cu unul pe scurta si unul pe lunga. SPALA asfaltul cu lumina. Am luat de curand unele mici de la Lampa, cu lambe din alea de spoturi de magazin pe ele si intentionez sa le pun sub radiator, sub "nas". Astea au fost eftinache, 45ron. Sunt mici, nichelate, cu sticla in fatza si se preteaza f bine ptr ceatza ca dau o lumina combinata, galben albastru, desi nu arata foarte "feng shui" pe BMW! Alta poveste, pe la australieni am vazut poze cu PIAA din alea mari cat capacul de toaleta si altele mai mici din astea de ceatza... De aici mi=a venit ideea sa pun doua randuri si pe a mea, dar ma gandesc, CAT POATE TRAI ALTERNATORIU ASTA DE 700W ASA ABUZAT, POATE OARE ?!
×
×
  • Creează nouă...