Sari la conținut

jangrasu

EX+
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://camionagiu.blogspot.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Club
    Profi

Informații profil

  • Interests
    masini <br />

jangrasu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. da domne, si eu sunt interesat de caz. sa ne spui si costurile la avocat si tot restul. interesanta problema cu hartia in care se spune cum e cu semaforizarea intr-o anumita zona. daca faci rost de asa ceva sa ne spui si noua de unde se ia. jan
  2. jangrasu

    Poze

    hmmm, curajoase fete. vreau sa stiu (din pura curiozitate ) exista vreo tipa care sa mearga pe motor cu prietenul in spate, si prietenul sa nu aiba motor, nici permis de A si sa-i mai si fie frica de motoare?
  3. jangrasu

    tavaleala

    lasati bre motoarele pana la 1 martie, sa aveti dupa aia cu ce fugi de femei.
  4. bravo domne! ai fost in locuri deosebite, dar povestirea mi-a deschis o rana veche. Sunt ofticat rau de tot pe evrei ca au nesimtirea sa permita actele de comert pe Via Dolorosa. Din respect pentru crestini ar putea sa pastreze zona aceea curata, numai pentru cei religiosi. N-ar muri nimeni. Si mai incolo sa faca un targ unde sa se vanda toate tampeniile alea. se mai mira ca au parte numai de balamuc. pai Dumnezeu nu doarme.
  5. Ceea ce mi se pare orbil din partea Realitatea Tv este faptul ca in toata campania asta pe care o duc in privinta soferilor "smecheri", cu filmulete si poze si comentarii nesfarsite, nu au pomenit macar o data de cazul Nistorescu. Sa vad eu ca se pune batista pe tambal, ca se musamalizeaza cazul si Tiberiu Florescu si Andreea nu sunt multumiti ca o sa aiba razbel mare cu mine domnul ziarist. Domnule Nistorescu, cautati-va de bani, fiti corect si nu visati prostii. Altfel, vi se vor aduce asemenea daune la imaginea publica, incat va veti blestema ca nu v-ati vandut casa de vacanta si X5-ul buclucas (asta in cazul in care sunteti la piele cu banii ) si nu ati facut cu accidentatii o intelegere corecta, care sa acopere o parte din suferinte. Ca totul nu poate fi iertat decat de Dumnezeu.
  6. dar pe cretinopatul asta sinistru cu masina il stiti? http://www.youtube.com/watch?v=M7_Ky__RCUg...feature=related si ce ochi a avut motociclistul, a fost foarte aproape sa il evite pe partea stanga. pentru mine e clar: fratii motociclisti trebuie sa se uite mult inainte si la primul semn ca unul cu masina e dobitoc sa franeze, sa nu isi inchipuie ca ala schimba doar o banda ci sa puna raul inainte.
  7. fantezii, fantezii. Asta as zice eu ca ar fi frumos sa faca Nisto de mos craciun si mos anul nou. Sa aiba si baiatul ala ranit o bucurie totusi.
  8. jangrasu

    Seara Blestemata

    acum am citit primaul post din topic. bai nene, nu zic, unii motociclisti gresesc, dar si autoritatile sunt de tot rahatul. pai astea de la noi sunt strazi luminate? si refugiile de tramvai pe care aproape ca nu le vezi. nu au si ei niste chiosculete de alea luminate, de 1 m inaltime la inceputul refugiului, suntem varza dar unora le vin idei cu palmieri la universitate. plus tot felul de capcane. de cateva ori mai mai sa iau si eu o bordura scoasa din randul bordurii care forma un refugiu, pe la rahova. unde se si circula pe un fir, deodata, din cauza celor opriti pe margine. eu daca o luam cu masina faceam niste stricaciuni, dar unu cu un motor poate sa o pateasca rau.
  9. ma intristeaza sa vad asemenea reactii.
  10. jangrasu: Marius, vreau sa ma bat cu tine! maryus: Bine domne, hai! jangrasu: Cine se bate cu mine si cu fratele meu, Maryus? pmoldovan: Eu! jangrasu: Okidoki! Cine se bate cu mine si cu fratii mei Maryus si Pmoldovan? siti ce as face eu acuma daca doamne fereste, as fi Nistorescu? as cumpara o Hayabusa, echipament de firma, le-as duce la Florescu Tiberiu acasa, as face poza si dupa aia m-as duce la spital cu poza: Tiberiu, mosu ti-a lasat un ren acasa, fa-te bine ca plange de atata stat pe loc.
  11. marius, eu n-am injurat pe nimeni. si nici nu o s-o fac. altii sunt specialisti in asta, din cate am vazut. probabil aceiasi care povestesc mereu cand vine vorba ce nesimtiti sunt conservarii si ce educati sunt motociclistii.
  12. of, am mai scris cate ceva pe acolo. Apropos de initiativa extraordinara a motociclistilor de a da cadouri copiilor din centrele de plasament, o sa am si eu o propunere cum nu a mai fost, dar inca nu o zic, o pastrez pentru o data importanta, poate in apropierea Pastelui. bravo tuturor si sa mergem bine
  13. in caz de accident soldat cu victime se elibereaza dovada de suspendare a permisului fara drept de circulatie. (ma intreb ce regulament stiu aia care mi-au raspuns "cu dovada") dati-l incolo de profil. spun doar: nu am mai multe conturi aici (imi ajunge sa fiu injurat pe unul singur) si nici numele nu mi-l schimb. jan e jan, si-mi place pizza. (sofer profesionist, toate categoriile) indragostit si de bicicleta printre altele. cred ca e suficient ca profil. cu pretenie jan. de fapt, in regulament, apare "cu sau fara drept de circulatie" dar in acest caz ar fi trebuit fara drept de circulatie. omul e din Bucuresti, nu era niciun motiv sa plece de acolo in masina. si nici sa mai conduca pana la solutionarea cauzei, a comis o grava incalcare a regulamentului
  14. mai dar Nistorescu nu are permisul suspendat? cum conduce periculos acum, dupa spusa can can?
  15. o idee foarte buna a oamenilor de la can can. chiar ar fi bine de urmarit cum conduce de acum tipul. si inteleg ca deocamdata tot periculos. eu, de cand am auzit de accidentul asta si am vazut urmarile ma chiombesc si mai bine dupa cei pe doua roti. ca noaptea chiar sunt greu de vazut cand schimbi banda. te obisnuiesti sa te uiti dupa masini si daca nu vezi ditamai botul luminat de doua faruri baga-te gigele. in rest, use the peace!
×
×
  • Creează nouă...