Sari la conținut

brumix

Membru
  • Număr conținut

    83
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de brumix

  1. Intrebare...am cadru de bandit 6oo 96-98....se potriveste motoru din 2ooo-2oo4 ? Mersi mult
  2. caut motor de bandit 600 urgent. tel. 0731 537 692 brumi.
  3. INTREBARE....am un bandit de 600 din 96....se potriveste motoru de pe modelu 2001-2002 pe cadru.Majoritatea mi-au spus ca DA,am vrut sa va cer parearea si voua. MULTUMESC MULT
  4. Ti-ai cumparat sau e la vanzare?
  5. mai bine faceai o legatura de morcovi ... da,el are o motocicleta gen camion si are si marsarier si cand baga marsarierul face tit tit tit si de asta a dus`o la service ca daca o tinea in garaj numai avea loc nici o motocicleta...si numai facea niciun ban... (USER RISC)
  6. Am vrut sa scriu si eu ceva.....dar nu mai scriu nimik...la ce bun!!!
  7. Am pe cineva care da comenzi pe ebay...asta sa fie problema...te anuntz dup ce mi dau comanda...ms inca 1data
  8. Dumnezeu sa-l ierte. Condoleantze familiei!
  9. Insanatosire grabnica.....cat de dezgropat morti la ora asta....nu are rost..."sa invatam din greselile altora"...parca asa am vazut eu ca srie la inceput sectia accidente.La mancat in c.u.r. s-a scarpinat cu carbit.Bine ca nu a patzit ceva mai rau.Mult noroc la toata lumea
  10. Frumoasa motocicleta!Am vazut-o la SMAEB ai trecut pe langa mine si am ramas mut.Felicitari si ai grija de ea.de preturi nu vreau sa te intreb!!!!
  11. Eu te-am iertat deja...felicitari.As vrea sa-mi iau un bugspoiler...stiu ca era un baiat care avea pe bikeshop un anuntz cu bugspoiler-e da nu-l mai gasesc.Ma ajuta cineva cu alta sursa>ms mult
  12. Dumnezeu sa-l ierte!Condoleantze familiei:(
  13. Ms mult.O sa le incerc pe aman2....sa vad ce iese...tre sa iasa cva:)))
  14. http://bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanz...+n+-115298.html Mi-am cumparat si eu de la el.M-am apucat si eu de un mic proiect in limita bunului buzunar:))). Arata f misto dar lumineaza km din parti.Ultima oara cand am vb cu Robert mai avea unu cu parbrizu'albastr(nu ca ar conta culoarea!) Cine ma ajuta si pe mine sa mi zica ce tip de bec sa pun pe masca aia sa intzeleg si eu ceva din noapte ca nu-i de gluma!
  15. Nop...Perioada este inceputul lui Noiembrie pana la sfarsitul lui Februarie=4 luni=>o luna gratis. Cat o sa tina frigul asta nu mai stiu dar vorbim.Mult noroc Mesaj completat ...acuma am vazut anuntul pe bikeshop si am dedus ce ti s-a intamplat. Scuze pt replay-ul anterior. Exista vreun post cu accidentu ca n-am gasit Insanatosire grabnica(in cazul in care ai patzit ceva ca nu stiu) si succes la vanzare!
  16. in pat:)))) Mesaj completat e bine ca o tzii si acolo!
  17. Garajul este intr-o curte.Nu am mai multe chei dar la mine e tot timpu cineva acasa...asta in cazu in care o sa mai fie vreme buna. Pretul pe toata durata este de 300 RON de motocicleta!!!! Ne auzim la un tel!
  18. Salut!Inchiriez garaj 3 locuri in centru zona Capitol langa RAJA pe timp de iarna.....se dispune de caldura pe toata durata. 0752.299.581 Brumi.
  19. Nu a fost cu jignire...dar eu unu nu aveam tupeu sa stau pe mijlocu' soselei in zona aia...infine...insanatosire grabnica Cosmin
  20. Despre accident, analizat DOAR ca eroare umana: Parerea mea e ca ezitat o fractiune de secunda si fost deranjat in calculul trasei optime din cauza C;R;E;T;I;N;U;L;U;I ala din mijlocul drumului E o "EA"!!!
  21. brumix

    accident Mamaia

    nasol!insanatosire grabnica!
×
×
  • Creează nouă...