Sari la conținut

iulian1900

Membru
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    melinteanuiulian@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    focsani
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    HONDA VFR 800
  • Numar Moto
    VN 09 MCX

Informații profil

  • Motociclete detinute
    SUZUKI gs 500 E , SUZUKI BANDIT S

Vizitatori Recenți Profil

439 citiri profil

iulian1900's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. am patit si eu , cam o bataie de care zici tu ..... Discul era ovalizat.
  2. sunt interesat s-o vand , din pacate nu se cunoaste multe , de multi , despre VFR . De CBR au auzit toti .
  3. fratilor , la bacau e marfa , 50 lei pe ora !!!!
  4. fiecare dintre noi am avut cate un eveniment rutier , si eu unu mic , cam in acelasi timp cu Gixu, adica Alex , asa ca cipriane ai trecut si tu prin asta .... trece ! important e ceea ce inveti din astea .
  5. imi pare nespus de rau sa aud asa ceva de la tine , din pacate acum intelegi mult mai bine de ce vreau sa ma las de motociclism pe strada (vreau off-road) Imi pare bine ca esti bine .... asta e cel mai important . Din pacate orice sfat , experienta ... etc sunt un nimica cand e sa se intample se intampla .
  6. dupa lungi discutii cu sotia si fiicamea care are 8 luni , am luat decizia sa imi Vand Frumusetea VFR ul , daca e cineva intereseat ultim pret 2600 in conditiile in care am cumparat o in primavara cu 3000 ,vand separat Toba un GPR si parbrizul turing , cel din poza .
  7. Frate Alex ... mie imi ia VFR 800 - 6 % daca merg linistit , turatii maxim 7000 . daca sar de 7000 ture , adica un mers mai sportiv , sare lejer de 7 , chiar 8 . Mesaj completat PS Bine ai venit in lumea VFR istilor . Cum e ?
  8. daca le scurtezi bati pariu ca avea acelasi impact cu solul ? crashul daca e pus unde trebuie isi face treaba .... mai ales la cazaturi de pe loc si viteza mica . E bine sa ai crashuri . Am scapato si eu usor in fata hotelului la Neptun ..... o mica zgarietura .... direct pe vopseaua proaspata
  9. a mea VFR din 2000 ia probat 8% in oras , mers neturat . Daca mergeam mai turat sigur trecea de 9 % . Pot s-ati mai zic ca consumul in afara localitatii mers cu turatii de maxim 7000 - 8000 consum de 6 % , mers mai sportiv - turata peste 9000 - 10000 fregvent - consum 8 %
  10. Am michelin Pilor 2 road si foarte multumit . pe poaie le-am probat , intradevar aderenta foarte buna , mi-a alunecat spatele odata la o accelerare puternica intr-o depasire , dar consider ca era normal a aluneca . Aderenta cand cauciucul este rece .... eu cred mai bine zis ca Michelinul se incalzeste mai repede . Pe curbe intradevar apar ceva probleme la viteze mari si inclinari la limita . Am un prieten care a avut michelin pilot attach si acum are Dunlop ceva sport (sigur aceeasi categorie ) si este mai multumit de Dunlup , se inclina mai bine . Trebuie sa stii exact ce faci cu ele , daca conduci mai sport , mai turing , inclinari , franari , drumuri lungi etc ..... punele in balanta pe toate si fa alegerea cea mai buna
  11. DUMNEZEU SA-L IERTE ! DIN PACATE E VINOVAT 100 % . DEPASIREA UNEI MASINI CARE VIREAZA LA STANGA SE FACE PRIN DREAPTA . NOI ASTIA CARE MERGEM PE STRAZI TREBUIE SA INVATAM DIN GRESELILE ALTORA , IN CAZUL ASTA INVATAM DINTRO GRESEALA FATALA . GRELE SUNT VESTILE DE GENU ASTA , SPERAM NOI TOTI SA REALIZAM CA NU TREBUIE SA NE INCANTE DOAR VITEZA .
  12. mi a facut placere sa ne cunoastem , pacat ca am stat de vorba doar 10 minute . Dar la Buzau sigur vin ! poate ne intalnim de inainte mai multi VFR isti .... SI FACEM O INTRARE .... MARFA !!!! CE ZICETI ? intalnirea e 7 - 8 august Mesaj completat Intrunirea a fost super , Sambata , ca Duminica plecarile au fost super . Duminica am plecat din Predeal pe la ora 13 si am luat-o spre Focsani pe intorsura Buzaului , un drum foarte bun si remarcabil pentru viraje si peisaje . Din pacate dupa ce am trecut de Nehoiu a inceput o ploicica .... care a durat vreo 20 km ..... apoi a inceput o torentiala , de care nu am putus sa ma ascund si am luat hotararea sa merg in continuare . Problema a fost ca pana la Focsani nu s-a oprit ploaia .... torentiala .... pe langa faptul ca in costumul meu de piele aveam apa .... unde nu aveam apa !!! VFR ul meu si a italianului Franco s-au comportat exemplar , in special cauciucurile Michelin pilot road 2ct care nu a alunecat absolut deloc , binenteles in viraje nu am avut mai mult de 60 la ora in conditii de viraje largi , cu o singura exceptie unde a derapat usor spatele la o depasire pe care am fortat-o . Pe ruta Buzau - Focsani am prins ploaia ce-a mai ploaie , la care nu avea rost a ma opri pentru ca nu se intrevedea nici o bucatica de soare si oricum nu aveam posibilitate de a ma usca . Viteza maxima cu care am mers 110 km/h cu accelerari - dezaccelerari foarte lente pentru a nu brusca roata spate turatii intre 4000 si maxim 6000 . In rest a fost o aventura pe cinste ...... Nu doresc la nimeni sa prinda ploaie , dar daca ma gandesc mai bine a fost o aventura pe cinste ))
  13. eu am plecat spre Predeal , sper sa gasesc cat mai multi VFR isti pe acolo.
×
×
  • Creează nouă...