Sari la conținut

hellize

Membru
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de hellize

  1. Hahahah Scuze dar e hilar. Si al meu e subtire, dar intradevar nu are atat de multe vibratii cu 2 cilindre.
  2. Eh, close enough Al meu la rar a fost cat de cat in stare originala, am facut modificarile mai brutale dupa transcriere. Iar la itp nu a fost nici o problema. Cred ca nici ei nu stii cum trebuie sa arata o mobra din ani '70 in stare originala deci daca nu faceti moduri tare spectaculoase si pastrati gumele originale (refer la marime), atuncea eu cred ca trebuie sa fie ok.
  3. Deci transportul chiar ar fi mai scump decat mobra! Oricum, sper ca o sa aveti noroc cu ea. Eu vad un cafe splendid aici sub rugina!
  4. Nu cred ca merita. Transportul ar costa mai mult decat fierul.
  5. Hmm...mare pacat! Castile du lagatura DD nu sunt bun de nimic! Am avut si eu una si a fost o chinuire sa imbin
  6. Multumesc pt. sfaturile! catas_him, mai gandesc pe filtul, multumesc pt. oferta. Numai un sungur lucru nu inteleg. Daca filtrele astea conice nu functioneaza cum trebuie, atuncea de ce sunt montate pe atatea multe motorete custom?
  7. Cam da Dar mult mai simplu si mult mai urat. Al meu va fi un medieval buget racer. ps: unde gasesc filtre cu burete?
  8. Trebiue sa incerc, si daca nu merge cum trebuie, pun boxul inapoi.
  9. Ok, multumesc mult! Epuratorul e direct sub rezervor deci nu e vizibil, pot sa pun orice pe el, nu e important cum arata O sa incerc filtrele astea.
  10. Multumesc mult! Am gandit sa pun filtre conice, dar nu stiu ce sa fac cu tubul? Aveti ceva sfaturi cumva?
  11. Hello, Stie cineva pt. ce e tubul de cauciuc de pe partea de sus a motorului de pe poza? Ce functie are? Intra in airbox. E un suzukui gs 450L din '81.
  12. Hmm... multumesc pt. raspunsuri. Am gandit ca e mai simplu schimbarea. Am vrut numai sa am aspectul placut al conicului si sa dezvolt mai mult spatiu in locul airboxului, ce e enorm de mare Dar acum cred ca e mai bun daca las asa cum e.
  13. Hmm...nu, la ploaie nu am gandit (facepalm ) Da, pe carburatie. Planuiesc sa fac un cafe, si am gandit ca ar fi cool cu filtre conice.
  14. Intrebarea ar fi: -ce efect are asupra motorului daca folosesc filtru conic in locul airboxului original? Poata cauza ceva probleme? Multumesc
  15. Pareri negative?? That is awesome!!
×
×
  • Creează nouă...