Sari la conținut

ioidrace

Membru
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti/Ploiesti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Yamaha Thunderace
  • Numar Moto
    am si dala
  • Club
    never

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki ZZR 600 Yamaha YZF 1000 Thunderace

ioidrace's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. doar o parere, pune pe youtube si versiunea fara muzica, pt ca multi vor sa auda motorul, sau au alte preferinte muzicale, in rest spor la multe drumetii fara evenimente Bafta.
  2. sa o conduci sanatos si fara incidente in cazu asta eu tot cb 500 recomand, imi pare foarte fiabila(are cei drept 170 kg). bafta.
  3. 4T, recomand Honda CB500, nu iti lua sub 500cmc, in buget te incadrezi/ putere ai cand trebe / e de incepator si nu numai / e fiabila .
  4. Eu am un ThunderAce si merg fara TPS de cand l-am luat(3 ani). Poti merge si fara el dar nu cred ca merge la fel de bine(singurul disconfort pe care il simt e eroarea de turometru - sare acu de la 0 la 5000 rot/min si inapoi). Caut si eu acum unu - bafta.
  5. vrajeala ejti doar gelos ca nu ai motor asa kizdos + ca are niste suruburi amarate cadru ala, daca nu vrei prostia aia o dai jos si la cum merge pretul benzinei cam cu ala o sa avem bani sa ne plimbam in cativa ani
  6. Din auzite am inteles ca e vb de un Thundercat si ca a intrat in intersectie la culoarea verde a semaforului, agresorul este o shoferitza care a intrat pe culoarea roshie ... in rest am auzit ca tipu e ok. acu in BUC sa nu credeti ca daca intrati pe verde in intersectie aveti prioritate... aia e numa pt fraieri ... ppffff
  7. man ce dreaq e cu curba aia de putere tu oricum nu o sa folosesti motocicleta la full altfel nu puneai intrebari dastea. in cele din urma iti zic eu ce conteaza ... sa iti placa motorul, sa te dai jos din pat zambind in timp ce te duci catre ea. daca consuma putin ie comoda si are consumabile ieftine e cu atat mai bine ... dar curbe de putere Drum uscat
  8. intrebare, in ce data si ce loc se ingramadesc zezeristii la bere, haleala si voie buna?
  9. Parerea mea e sa nu iti iei SV 650 pana nu te dai cu unu. Eu la fel am 1.93 si am vrut sa imi iau un SV 650, foarte tare motoru adika ... chiar e foarte misto dar nu incap bine pe el si parka nu are asa multa vana in el(+ ca arata ca o musca sub mine ), pana la urma mi-am luat un Thunderace .
  10. nu sunteti sanatosi da cascadoru de ocazie nu avea manusi ..nu ca ar fi patit ceva la viteza aia astronomika. data viitoare incercati cu doua:)).
  11. auziti ..da gagci spaland motoare nu aveti? bagati poze
  12. In primul rand, vina ... nevina echipament complet si de calitate e de dorit, asta a fost primul lucru care mi-a venit in minte cand l-am vazut pe micutz muscand asfaltul(mai ales daca te mananca mana dreapta). In al doilea rand ... intotdeauna ... da intotdeauna se reduce viteza in intersectii, la zebre si mai mult sau daca vezi o semnalizare sau un stop de frana ca o poti imbulina chiar daca ai prioritate. Scurt da la obiect ... parerea mea. Drum uscat.
  13. salut, azi 20.11.2009 mi-au furat si mie motocicleta cu toate ca era in curte /index.php?showtopic=446302 zona 10 km de ploiesti ... daca vedeti vreo motocicleta suspecta fiti atenti. mersi.
  14. mai nu e de gluma ..serios acuma ... se fura in draci unui coleg de la munca la fel i-au furat motoru un Suzuki(katana) si la fel era intre alte doua motoare un super tenere si un bmw 1100 care costau minim dublu ..?!?! dar care probabil nu ar fi incaput in duba. chestia e ca si-a recuperat motorul dupa ce a facut ceva valuri, defapt politia a gasit motorul vopsit in negru pe un camp. zzr nu prea vad in trafic ... am vazut decat unu aseara la iron ... cand plecam eu a venit el. daca vedeam anuntul poate ma uitam mai atent.
×
×
  • Creează nouă...