Sari la conținut

Reddog

Membru
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Reddog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nu am decat un cuvant pentru petrecerea Seawolves : SUPER! si nu in ultimul rand vorba lui adi igrisan "Unde-i vodka si rachia...."
  2. Exact la asta ma gandeam si io. 19 ani + CBR600 = legal?
  3. Reddog

    Accident Haios

    Betoniera e clar de vina. Se vede intre sec 5-7 cum evita o dacie fara sa se asigure. Acum ca sa fim evil vad si astia cu matizuri cum e sa ti-o iei nevinovat Cred ca daca am face o comparatie cu animalele Matizul este inamicul natural al motocicletei
  4. Reddog

    Accident La Gara

    Vad ca din pacate pana una alta ne imputinam NOI pe zice trece
  5. Pt cei care ii tot dau ca nu a semnalizat suv-ul. voi semnalizati pe drumul cu prioritate cand apare o curba?
  6. Reddog

    Taxi Vs. Gilera

    Amica asta a mea zicea ca vroia sa se suie in masina da cand a vazut ca taxiu ca venea cu superviteza a renuntat la idee si s-a lipit de masina de frica sa nu o atinga dobitocu, dupa care s-a intamplat accidentu . io personal era sa o comit azi din cauza unui alt meserias (taximetrist) care taia benzile ca la ma-sa pe tarla
  7. Reddog

    Taxi Vs. Gilera

    Bine ca a fost asa si nu mai rau. Prietena asta a mea era destul de socata de ce vazuse. M-a asigurat ca nu o sa mai urce in viata ei pe vreun motor (ca pasager ca nu are carnet). I-am explicat io ca e o chiestie de moment si o sa-i treaca. Insanatosire grabnica.
  8. Reddog

    Semnaturi pentru ALEX

    ar mai fi si Cabral din cate stiu io.
  9. Reddog

    Taxi Vs. Gilera

    La 22.30 m-a sunat o prietena sa imi spuna ca tocmai ce a fost martora unui accident intre un taxi si o Gilera. Ea zice ca era la Opera Center si mi-a zis ca un taxi a luat sub roti un motor. Am intrebat-o ce motor si a zis ca "d-aia ca a ta incepe cu G era rosie si mai inalta" deci cel mai probabil Gilera rosie enduro/cross. Motociclistul cica era OK era constient il durea doar un picior. Cine are mai multe detalii sa bage.
  10. Bai nene benzile se numeroteaza incepand cu cea mai apropiata de trotuar. deci banda de langa trotuar e banda 1.
×
×
  • Creează nouă...