Sari la conținut

FlaviuSB

Membru
  • Număr conținut

    143
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de FlaviuSB

  1. are "mana" gajica se vede cu ochiul liber, nu am vazut decat primele 15 sec. Mesaj completat http://www.facebou.ro/2010/pitipoance/pitipoance-cu-casa/ Mesaj completat http://www.facebou.ro/2010/pitipoance/pitipoance-cu-casa/
  2. ) sorry. nu mi-am dat seama. am gresit din graba. merci de corectie.)
  3. ) ce sa faci?? "se mai intampla" m-am invatat mine, bine ca nu a fo grav. Sal la toti, mai ales la ce m-au ingrijit!! Sorry de off topicc. Mesaj completat ) ce sa faci?? "se mai intampla" m-am invatat mine, bine ca nu a fo grav. Sal la toti, mai ales la ce m-au ingrijit!! Sorry de off topicc.
  4. FlaviuSB

    Bancuri

    Si o meditatie acum. Cum se numeste stada de sub podul minciunilor?? R: aleea pescarilor. Sau de ce se numeste podul minciunilor asa? R: E facut peste aleea pescarilor. Si mai poate continua.
  5. Raule, leacu la vreo boala. sorry mam grabit si lam scris eu nu am dat copiii pasta )
  6. Ca sa mai vin cu cateva detalii. Sunt sofer de tir pe comunitate si vreu caut pe aci prin jermania vreo mobra deasta ca sa am cand vin in primavara in ro si nu mai plec iara decat in iarna deci e timp de dat cat de cat. Am testat dr 300 se 350 4 t nu mai stiu exact toate capacitatile asa ca ma iertati daca zic dr 220 v ca is pe aproae. Ideea e ca 4 t am incercat multe si nu m-or impresionat!! 2 t 125 mia placut la drive test la ktm chiar m-a impresionat. Dar mi ca dupa 2 luni sa nu vreau altu. Ma stiu si ma plicti repede de ceva slabut si vreu sa merg mult nu putin in conditii extreme. In fine e mare povestea. Am pe la 80 kg cum se vede si in poza is slabut dar cu vointa mare. Tind sa merg intre 250 sau 300 2 t acum cam dupa ce am cetit pe aci. Sa vad ce gasesc la un pret bun. Amu cred ca cel mai bine oi incerca pe cat posibil mobrele. A si mai am si 183 0 mm deci nu is mari mobrele pt mine nici husq sm 610 care nu mi-a prea placut pe asfalt. Oricum pana nu e al tau nu poti tranti mobra omului. Am citit undeva ca 300 exc nu se poate inmatricula. Se poate inmatricula orice mobra 2t daca are far si semnale luminoase, nu ?
  7. Copii ce ati vrea sa se vorbeasca la inmormantarea voastra ?? intreaba profesoara... Ionel - vreau sa zica popa ca am fost un bun presedinte, am dus tara in culmile prosperitatii, am ajutat pe cei nevoiasi, ce mai un presedinte al Romaniei erou. Maria - vreau ca la mormantarea mea sa zica popa ca am fost cea mai buna doctorita, am salvat multe vieti si ca am descoperit leacul la multe medicamente. Bula - eu as vrea sa zica: PRIVITI, PRIVITI MISCA, SE MISCA SE MISCAAAAA. Ion vine acasa. Marie am un stil nou de a te f.u...e. dezbracate Marie si urcate pe dulap. Marie, zis si facut. Si acum sari zice Ion. Marie sare Ion se fereste si zice. MA MARIE TE-AM F.U...UT
  8. Copii ce ati vrea sa se vorbeasca la inmormantarea voastra ?? intreaba profesoara... Ionel - vreau sa zica popa ca am fost un bun presedinte, am dus tara in culmile prosperitatii, am ajutat pe cei nevoiasi, ce mai un presedinte al Romaniei erou. Maria - vreau ca la mormantarea mea sa zica popa ca am fost cea mai buna doctorita, am salvat multe vieti si ca am descoperit leacul la multe medicamente. Bula - eu as vrea sa zica: PRIVITI, PRIVITI MISCA, SE MISCA SE MISCAAAAA.
  9. merci mult. deci nu e nici dracu (300 2t) asa de negru. eu ma gandeam ca daca chiar e ff puternic (acceleratia e la mine oricum) si de nestapanit ca o bestie sa se poata cu un pinion ceva pe spate mai mic sau mai mare pe fata se mai redreseaza treaba. Asa ma cam gandeam si eu. dar suntem 2 impotriva multora. inca mai ma gandesc, mai astept pareri.
  10. merci mult, mai meditez la ce ai zis foarte fain explicat. promit sa anunt ce am facut si daca in functie de ce decizie iau care a fost alegerea mai buna pt mine. am inteles acum riscul si problema la 300. probabil o sa fac un drive test inainte mai amanuntit. sa stii ca m-ai pus pe ganduri.
  11. si daca acum sareau toti sa imi spuna ba 300 nu ii buna am avut si nu mere ???? sau 450 e asa sau asa. asta era scopu nu stiu mai bine. dar urasc sa schimb mobra, nu am noroc sa o vand, iti spun din experienta. am avut si 3 o data ca nu reuseam sa scap de ele. ideea e ca 300 2 t e bun de ceva sau nu. e defectuos?? are probleme??? mananca piese multe ???? bla bla. su e mai ok cu 450 4t. dar imi fine eu merg pe 300 2 t de prin 2006 sau poate mai vechi un pic. sa vad ce gasesc. dar inca o data le stiti defectuase sau cu intretinere foarte scumpa la 2 zile.
  12. incepator intre ghilimele. m-am dat la endureala cu mobre alu unu si a lu altul asa cateva ore, si pe asfalt am "milioane de km" ceva km si eu zic ca ma descurc. asta e ideea e asa coplicat cu 300 ala 2t ?? zvarle precum calu naravas ??? asta e ideea. merg pe moto de la dnepr si alte rusesti pana la fireblade. adica comenzile nu is o problema. oricum chiar nu vreu sa il folosesc la maxim din prima zi decat probabil in linie dreapta pe autostrada. de ex pe 300 ala miraculos se pot pune roti de supermoto ? sa luam in considerare cum zice cineva factorul fun Mesaj completat vrei te rog sa explici mai pe larg ? cum te-ai chinuit dai ani cu 450 si cum adica cu 200 a fost un vis ?? de ce iti este teama de 300 ??
  13. incepator intre ghilimele. m-am dat la endureala cu mobre alu unu si a lu altul asa cateva ore, si pe asfalt am "milioane de km" ceva km si eu zic ca ma descurc. asta e ideea e asa coplicat cu 300 ala 2t ?? zvarle precum calu naravas ??? asta e ideea. merg pe moto de la dnepr si alte rusesti pana la fireblade. adica comenzile nu is o problema. oricum chiar nu vreu sa il folosesc la maxim din prima zi decat probabil in linie dreapta pe autostrada. de ex pe 300 ala miraculos se pot pune roti de supermoto ? sa luam in considerare cum zice cineva factorul fun
  14. e dif mare intre 250 si 300 ?? foarte mare sau numai un pic ma gandeam in exploatare cei care ati fost cu ele. am gasit pe ktm.co comaparati intre ele dar acolo e mult mai elaborat pt cat noroi mananca ele. care e faza cu w wide la cutie ?? adica mai lungi treptele, merge mai tare ? ma gandeam sa imi aiu 300 sa nu iau 250 si sa il schimb daupa aia Mesaj completat faci misto sau chiar ai vb serios. eu nu fac misto.
  15. amu sa nu mai deschid si eu un topic, vreu sa imi iau un enduro si vreu sa ma convingeti care e mai bun la ce imi trebe. am tot citit pe aci una alta dar sunt suficient de batut in cap si nu ma prea prind de multe nici chiar pretenii nu au reusit sa imi explice pt ca de la prima bere deja deviem de la subiect. deci pe motoare m-am dau si ma dau dar amu vreu si enduro. mi-am propus sa merg pe cateva trasee montane pe unde se merge si cu piciorul gen avrig - barcaciu, sebes - suru aste sunt prin jud sibiu prin muntii fagaras pe langa avrig oras mai mare si pe alte coclauri de aci din zona. slava Domnului avem destule, avem si pista de hill cimb chiar. deci nu ar stica o trotineta de jenu. acum am multi preteni si multe pareri. eu vreu KTM nu ma intrebati de ce pt ca asa vreu eu o sa va zic si oricum nu stiu de ce ci pur si simplu asa vreu eu. am de ales intre KTM 300 2T si KTM 450 4T sau mai veniti voi cu sugesti. vreu sa il pot inmatricula sa nu fie problema in caz de ceva. nu vreu sa iau nou. ascult cei care s-au dat cu ele mai mult si pot sa imi zica ceva. eu le-am incercat mi se par ok amandoua, mai "rau" 300 2t dar m-am putea obisnui, zic eu.
  16. care o mers cu suruburi dinacestea "aftermarker" pe asfalt sau or dat de o pietricica ?? nu se rup?? nu se uzeaza repede ??
  17. FlaviuSB

    Bancuri

    http://www.zgubi.ro/cel-mai-flexibil-om-din-lume/ nu e ff de ras dar e interesant. Mesaj completat Copii ce ati vrea sa se vorbeasca la inmormantarea voastra ?? intreaba profesoara... Ionel - vreau sa zica popa ca am fost un bun presedinte, am dus tara in culmile prosperitatii, am ajutat pe cei nevoiasi, ce mai un presedinte al Romaniei erou. Maria - vreau ca la mormantarea mea sa zica popa ca am fost cea mai buna doctorita, am salvat multe vieti si ca am descoperit leacul la multe medicamente. Bula - eu as vrea sa zica: PRIVITI, PRIVITI MISCA, SE MISCA SE MISCAAAAA.
  18. am zis CRED. nu faceam dar in ziua de azi nimik nu e exclus. nu eram sigur de ce se vede. sorry pt offtopicc
  19. cred ca e X nu V cred nu stiu ce sa zic. dar oricum dezastru lucrarea sau ce o fi aia.
  20. mor de ras. foarte foarte tare. nu ma pot opri din ras.
  21. FlaviuSB

    Mesaje(vorbe)discutii!

    eu am vazut si fara buton. dar ca trebuia sa traji mult din ea. adica mult timp nu cu o forta prea mare ca sa nu iti intre chilotzeii in poponet
  22. iesi la pensie ma ca poluezi pe aci forumuu. ai 2 , nu siu cate postari pe zi si vreo 3000 total. arata si mie una in care ai intervenit cu folos! asa parlavrageala incearca in alta parte. auzi ca nu noi il ocolim ci noi ne dam singuri la o parte. pai ne dam la o parte ca tu nu ai cum sa ne vezi ca stai pe ochi in fata pc-ului. un bun exemplu pt copil mai esti. pupo pe Henri din partea mea. Mesaj completat plus de asta DA E FRUMOASA LUMINAREA FACUTA. sai iluminarea. imi plac oamenii ingeniosi.
  23. domnul binevoitor numa asa ceva face pe forum. tre sau vrea e-l sa il faca cinva admin pe aci. na acum zi ca am scris e-l. cand e vb de tine asa meriti domnul cu 3000 postari si la moto varza. copi paste din dictionar stim cu totii sa facem. deci deschideti tu tie ti - un topic despre gramatica limbii rromaine. hai pa ca ne plictisesti !!!
  24. Vorba oamenilor. Nu tre da sa fie. E rau cu rau dar mai rau fara rau. CU ABS !!! daca e choper sau strada. Enduro daca e ... Nu cred ca este un asemenea sistem. CRED !!! Deci nu sariti cu 10 linkuri de jutube sa imi aratati ca este ca o fi.
  25. FlaviuSB

    Mesaje(vorbe)discutii!

    A trebuit sa sio ia peste nas pana sa afle de ea si cum se foloseste.
×
×
  • Creează nouă...