Sari la conținut

Cris81

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    YAMAHA-VIRAGO

Cris81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cris81

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Multumesc Semaca pentru informatii, am localizat electrovalva respectiva.Acum astept sa se mai indrepte vremea si sa raman fara benzina. Salutare!
  2. Cris81

    Yamaha VIRAGO ZONE

    "Electrovalva se afla pe fundul rezervorului, spre exterior dar destul de greu accesibil, deasupra furcii de la roata spate. " In cazul acesta cam pe unde ar trebui sa aplic acele lovituri ? Sa desfac ornamentele laterale ale rezervorului, sa lovesc in partea superioara (adica sub sa), sau sa lovesc pe unde apuc in rezervor? Multam!
  3. Cris81

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare! "... o ultima solutie disperata cand "ramanem fara benzina": cu cricul lasat (sau fara, daca va tin salele) aplecati motocicleta pe stanga cat mai mult, in acelasi timp actionati contactul, ca pompa de benzina sa intre in functiune si sa umple carburatoarele..." Chiar functioneaza aceasta metoda, am testa-o fara sa vreau cand am ramas fara benzina undeva "in pustiu". "Sfatul meu este urmatorul: daca rezerva e blocata dar puteti auzi clicaitul electrovalvei, luati un ciocan, care va place, si aplicati 2-3 lovituri cu blandete dar si suficient de ferm, in electrovalva. " Nelamurirea mea este unde se afla mai exact aceasta electrovalva si cum arata ca sa-i palesc cateva lovituri si s-o scot din amorteala (mentionez ca se aude acel clicait pe undeva in zona rezervorului) Multam! Mesaj completat .... scuze pentru culoarea aleasa.... Abia dupa ce am postat am realizat ca este deranjanta la ochi....
  4. Cris81

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare! Am o Viroaga 535 si i s-a dus acumulatorul (12V-12AH).Cine stie cateva preturi, locatii, firme, nr. tel. , rog sa posteze aici. Multam!
×
×
  • Creează nouă...