Sari la conținut

doro75

EX+
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Numar Moto
    B-74-KDF

doro75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Deci cam cine ar pleca din Bucuresti spre Constanta-Vama pe 28/04 dimineata? Si pe unde va intalniti?
  2. doro75

    Semnaturi pentru ALEX

    Dorothea Nicolae RT 303111 Te rog spune-mi cand pot veni pentru semnatura in cursul zilei de azi. Merci si bafta
  3. doro75

    Glezna De Balerina...

    Bai daca pana si tie, monumentul de atentie si atitudine preventiva, ti s-a intamplat, e nasol. Sanatate maxima si mai bine plateste-ti singur reparatia (daca nu e cine stie ce), ca daca o faci pe CASCO, la anu', o sa te indoaie cu prima de asigurare. Inca o data sanatate.
  4. Si eu cred ca e vina parintilor pentru nesupravegherea copilului (si o spun in cunostinta oarecum ca sunt mama). Deci doamna respectiva merita taxata pentru nesimtire si pentru ca a lasat plodu' brambura. Ai mare grija ce semnezi.
  5. Si noi ne-am combina la o plecare samabata dimineata de la Arc pe la 08.30. suntem doua motoare: un Fazer si un Dominator.
  6. As vrea sa inteleg mai bine: nu sunt bani pentru organizare sau nu are cine sa se ocupe de organizare? In varianta A de cati bani ar fi nevoie? Ca poate mai exista companii interesate pentru a face o o sponsorizare modica: un Pepsi, o Coca-Cola, un Standard Nutricia, nu mai vorbim de aia cu alcoale gen Ursus, Tuborg si altii. In situatia in care te mentii in niste limite modeste (adica fara concerte Iris si figuri) s-ar putea gasi poate bani. In varianta B avem o problema: adica din toti smecherasii de prin cublurile moto bucurestene nu s-o gasi' nici unul care sa ia putin problema in mana si sa gaseasca o locatie (chiar mai modesta), cativa sponsori cu sume mai mititele si un program cat de cat + sa nu uit, autorizatie pentru parada?
  7. Mergem si noi: adica doi cu un motor. Se risca cineva pe Tranafagarasan ca e mai spectaculos. Livane te bagi? Da cu plecare de vineri dimineata. Cazari ceva, are cineva idee?
×
×
  • Creează nouă...