Jump to content

gerula1967

Membru
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

About gerula1967

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  gerula1967@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BUZAU
 • Carnet moto din
  2008
 • Motocicleta
  BMW F650
 • Numar Moto
  Bz-06-TJC

Profile Fields

 • Interests
  moto, parasutism
 1. Salut, Ma interesează sa iau senzorul de la arborele cotit. 0755025964.
 2. Se pare ca este vorba despre SUDITI (Posta Calnau), doua scutere, o intrecere, probabil si ceva alcool(este o incertitudine). Nu sunt foarte multe date concrete despre accident, daca vorbim de acelasi fapt.
 3. Temerari.... Ma intereseaza ceva aspecte legate de transportul cu vaporul(preturi), cazare(cort, popas turistic, particulari),papica, pescuit, etc.. RESPECT!
 4. Intalnirea se suprapune cu cea organizata de Clubul KMB Motors la PlăieÂşii de Jos, Covasna (conform Comunicatului -postat mai jos- al UNIUNII CLUBURILOR DE MOTOCICLISM DIN ROMĂNIA). Trebuie avut in vedere acest aspect. Oricum, orice intrunire de acest gen este bine-venita. SUCCES! Comunicat de Presă Sezonul motociclistic 2011 cuprinde următoarele evenimente: 1. 27-29 mai, Cluj-Napoca, Gilău camping El Dorado (organizator: Clubul Transilvania Bikers MC) 2. 3-5 iunie, Turnu Severin - BaloteÂşti (organizator: Clubul Moto Sapiens) 3. 10-12 iunie, CătruÂşa (organizator: Clubul Flagelum D
 5. Orice salut este o forma de politete.Salutul este prima manifestare de curtoazie cu care intimpini pe cineva. Desi formulele de salut sunt vechi de cind lumea , salutul in sine are mimica , pozitia corpului , tinuta , o infinitate de nuante care-i modifica sau ii completeaza sensul. Un simplu salut poate demonstra cuiva , de pilda , in ce masura il stimezi , cu conditia sa mai adaugi inca un mic gest. Nici un om nu este atit de neinsemnat incat sa nu merite un salut din partea noastra. Cei care asteapta cu privirea fixa , cu buzele strinse si cu o grimasa pe fata sa fie salutati ca eventual sa
 6. Sunt mai mult decat de interesat de acelasi subiect. Te rog, in masura in care ai timp, un mail si pentru mine la gerula1967@yahoo.com Multumesc!
 7. Zona superba, fete frumoase, distractie la maxim. Reteta perfecta pentru o petrecere reusita. BRAVO!!!!
 8. Superba locatie. Asfalt uscat si distractie placuta tuturor acelora care vor merge. Cateva cuvinte de folos: Kalimera Kalispera Kalinihta Daxi - am inteles, in regula, ok Perimene - asteapta-ma, un moment Grigora - mai repede, grabeste-te Ela - e un fel de salut intre prieteni Parakalo - Da va rog Souflaki, musaki, tzatziki, ouzo, evro Si cum intr-o limba straina primele trebe invatate injuraturile Na sas gamisu re pusti... Sa te f.... mai bulangiule .... Na su doso stibuca... sa-ti dau m.... Yassas!
 9. Salutare, Excelenta locatie, lume aleasa. As vrea sa pot ajunge dar momentan ma aflu la aprox. 4000 km de locatia aleasa pt. intalnire. Nu stiu daca ajung la timp in tara asa ca nu vreau sa incurc lumea cu o confirmare certa. Incerc sa ajung, mai ales ca vine si tovarasul meu, TOPGUN. Asfalt uscat distractie placuta!
 10. Johnson, ce draq ai facut? Ai incins spiritele cam tare si trebuie, ca sa le stingi, sa dai de baut pana se "racoresc" toti cei afectati.
 11. BRAVO! Momente frumoase, prietenii durabile. Respect și cat mai multe intruniri. Pt.TOPGUN: Iti faci de cap, aaa?
×
×
 • Create New...