Sari la conținut

Dan Olaru

Super Membru
  • Număr conținut

    609
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Actualizări status postat de Dan Olaru

  1. Dar ce rau ti-au facut oamenii aia de care te manca palma sa-i aduci in club? Nu-ti ajunge ce ai patit?

  2. Oricum nu i nici o pierdere pentru nici una din parti. Respect toti motociclistii indiferent de caracterele lor. Viata si timpul ii va lustrui pe toti si oricum lucrurile se vor indrepta E sensul evolutiei

  3. Cu respect si cu regret constat ca vrei cu tot dinadinsul sa aprinzi un chibrit in vid.Iti pierzi timpul. Eu am renuntat sa exprim pareri la care in loc de contraargumente logice am primit propuneri de excludere si huiduieli In semn de respect fata de mine am incetat sa mai postez pe aceste forumuri unde aberatiile sunt la loc de cinste si adevarurile aruncate la cos Oricum nu voi mai posta deloc

  4. Cu ce drepturi personale ai cerut excluderea mea ? Era mult mai elegant daca imi demontai afirmatiile cu argumente ! Nu crezi ? Pe P.M. vorbesc ce vreau cu oricine! Oricum am curaj sa spun si in fata ce postez pe p.m. Nu sunt curva ! Cred ca ai inteles.

  5. In momentul in care ai dat curs spuselor enduristului despre mine spunand ca am fost singurul care am venit cu masina cand am adus vinul la Moieciu In rest nu avem nimic de impartit si nu am nimic sa ti reprosez.Mea culpa spune totul Personal consider ca nu ar fi trebuit sa redeschjzi cutia pandorei Raman cu cenusa n cap si nu voi mai posta niciodata Sper ca asta sa stinga focul Respect!

    1. bogdan_harea

      bogdan_harea

      Mai caraghiosule, tu nu ai o viata a ta? Toate posturile tale pe motociclism se invart in jurul meu. Ce tot vrei caricatura. Eu vorbesc de fiare tu numai despre mine. Va veni o vreme cand vom fi fata in fata si vei da explicatii. Iti garantez nu vei scapa usor, pt ca prea ti-o cauti cu lumanarea. Sa nu lipsesti de la Gigi ca nici nu stii ce pierzi.Vin special pt tine.

  6. Iti dau dreptate in privinta lu harea si angelo brezoianu. Te ai prins. I ai citit bine. Pot argumenta.

  7. Nu merita sa ti pierzi timpul. Cativa sunt oameni OK Restul celor adevarati s au cam dezis de ei neparticipand decat la intrunirile facute de bietul Ivan unde se mai fura un mobil si cu siguranta i se bate obrazul omului care s a caznit sa se simta toti bine( Momentul Ticleni)Multumesc nu mi trebuie !Vreau sa cred ca nu un motoveteran a sutit telefonul desi statistica arat contrariul.

×
×
  • Creează nouă...