Sari la conținut

gogu tractoristu

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gogu tractoristu

  1. Saut! Ma intereseaza un cerc pe 16 cu 32 de gauri. Aveai mai de mult ceva roti la bursa cu defect la butuc.

  2. Mare este gradina Domnului! De la mine un mare plus pt Dany!
  3. De ce insisti atat cu motor de sova? Nu ai mai vazut Voshod intr-o singura evacuare ? Este Voshod 3 m 01 si are in plus muzicuta.
  4. A fost doar o parere. Eu nu vreau sa intru in polemici si nici colegul sa-si taie socoteala. Oricum curentul se descarca undeva altfel nu ai putea tine fisa in mana. Nickname-ul l-am ales pe vremea cand era Vacanta Mare, dar nu suntem chiar tractoristi
  5. "Exista o explicatie", vorba amantei mele Leana: bobina fiind in carcasa, fisa e nevoita sa iese printr-un orificiu. Aici distanta fiind mica cred ca descarcarea se face acolo inchizandu-se astfel circuitul. Daca bobina ar fi afara ar fi posibil sa nu mearga cu o fisa scoasa, sa nu mai zicem de socurie aparute la scoaterea fisei (cum este la conserve)
  6. Sanatate in primul rand si imi pare rau pt ce ai patit! Mai gandeste-te si nu vinde mobra tu sa fi sanatos caci fierul se repara !

  7. Sper ca pana la aniversarea dvs sa le depasiti
  8. Sarbatori fericite si sa speram ca vom avea un an mai bun!
  9. Ma intereseaza maneta de ambreiaj din poza de la postul 494. Lasa-mi un nr de tel pe pm sa stabilim te rog.
  10. Oare daca pastrez voshodina vreo 30 de ani si o consev bine la cat o sa-i ajunga pretul ?
  11. Da` puscociul, puscociul cat costa ?
  12. Salut! Sa nu ai incredere intr-o napolitana care da scanteie fara sa o probezi pe un motor care merge! Eu am patit-o cu una noua da scanteie dar nu pornea cu ea decat rareori si atunci nu se accelera! Si mai verifica sa nu aiba rotorul bataie.
  13. Sal. Fa si tu niste ture si spune cum se comporta cu roata pe 17. Din pacate cu calculul nu stiu sa te ajut.
  14. Burdufuri gasesti la dany tunky 20 lei perechea
  15. AVETI PERFECTA DREPTATE CU FOLOSIREA ULEIULUI IMPROPRIU PT 2 T. Eu am testat pe pielea mea folosirea uleiului 15w40 pt motoare in 4t ,chiar de puneam 40 ml la litru tot m-am ales cu o uzura la voshod de trebuie sa bag direct cota a doua de alezare la cilindru...
  16. Garnitura de la cuiul poantou de k 65 se poate face dintr-o membrana de pompa de benzina. Nu mai are moarte!
  17. Vezi sa nu patineze ambreiajul
  18. Va multumesc pt promtitudine! Am cam dat cei drept cu ciocanul pana a iesit un pic axul in stanga, apoi am strans cu piulita adaugand intai o saiba, pinionul, dupa aia un rulment mai mare si am tot strans pana a esit tot axul in stanga. Arata asa de rau pt ca l-am lasat in paragina din 2003 cand am plecat din tara acum in foto era doar un pic scuturat de praf. Rotorul nu stiu daca freaca ca este din ala de tip nou ce nu iese in afara statorului. Inca ceva .cu uzura cam mare intre piston si cilindru, chiar si cu segmenti mai mari ce inchid bine (intra o lama de ras intre capete) nu prea avea deloc compresie, asa ca o sa bag deja cota 1.
  19. Salut! Am si eu un Voshod 3m 01. Am schimbat de curand ambielajul cu unul nou, si am constatat ca partea din dreapta cea cu magnetoul are o mica bataie. E posibil sa se fi descentrat la montaj, sau pe drum ca mi-a fost trimis prin posta. Am montat deja motorul pe cadru si astept dupa piston de cot 1 sa dau cilindrul la alezat. Acum nu mai sunt sigur daca am facut bine ca l-am montat asa oricum deocamdata nu mai am alti bani sa-l schimb. Are sanse sa mearga cu acea mica bataie?
  20. Multumesc deja vorbii cu Dany si ma rezolva
  21. Mi-as dori din tot sufletul sa gasesc de cumparat in Craiova un set nou, dar eu am fost plecat din tara din 2003 si acum "rusii" nu mai aduc piese de moto la piatza. Sper sa conving pe unul din ei sa-mi aduca ceva piese la comanda(ambielaj, piston si segmentzi la cota la care o sa alezez cilindrul)
  22. Tot in Craiova am reparat si eu ambielajul la Voshod (cred ca e vorba de atelierul de pe Alexandru cel bun).La mine a iesit naspa rau mi-a mers foarte putzin biela freca inrt-o parte si se incingea f repede motorul.Omul a folosit drept rulment o pastila de la o cruce cardanica de RABA. Motorul nu e pornit din 2003, iar acum cand l-am desfacut am constatat, ca ambielajul era aproape gripat, se invarte greu biela, rolele au fost montate fara colivie si acom par sa nu fie paralele cu boltzul, par un pic inclinate. Scuze e prima data cand postez si am incurcat pozele
×
×
  • Creează nouă...