Sari la conținut

mota_jazz

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mota_jazz

  1. haideti sa vorbim despre ulei! voi ce ulei ati folosit sau...folositi...am schimbat recent uleiul si mobra se comporta ffff bine cu un 20 50 de la repsol. v twin. schimba exempar...iar motoru toarce ffff frumos la relanti. Buna, am gasit f.tarziu acest topic, dar eu am numai din luna Mai Bol D'or-ul, totdeauna mi-am dorit un V4 de 1000 cc si la fel ca si antevorbitorii mei am numai cuvinte de lauda, o fi el autobuz mare, dar poti sa-l manevrezi ca pe trotineta dupa ce l-ai urnit din loc. Daca esti mai dibaci in ale motociclismului, nu ai adversar mai ales pe serpentine. Singura problema cu care ma confrunt este cutia de viteze, adica schimbatul vitezelor. Daca nu tin cont de inertia cutiei ( turatia adecvata ) schimbatul merge greu si in sus si in jos, odata am reusit sa rup si articulatia de la tija schimbatorului. Ma intreb si va intrteb si pe voi o fi uleiul neadecvat sau am o problema cu mecanismul de "franare' al axului principal al cutiei. Fiind o scula f. bine conservata a mea in stare originala cu 41000 km din '89 fabricata tind sa cred ca uleiul nu e adecvat. Cand am luat-o eu avea 10w40 si facea la fel, am pus eu 15w50 semisintetic si face la fel. E drept ca la modele asa vechi se pune mineral, dar sa pun 20w50 ? Sunt curios daca ati avut problema asta careva din voi ca sa ma pot hotara, ulei 20w50 sau desfacuta cutia ca sa vad mecanismul daca e ok. Multumesc si asfalt uscat !
  2. Salut tuturor ! Ma intereseaza un demaror electric ( electromotor ) si un releu de incarcare pt. Pegaso 650 Cube 1999, evident din dezmembrare. Daca stiti careva si la ce pret va rog sa scrieti un PM. Multumesc.
  3. mota_jazz

    Accidente

    Trist !!! Suntem singuri, pe cont propriu. Nu s-a inteles nimic din pacate din tot marsul asta. Suntem in continuare victimele frustratilor de la volan si a celor ce dau titluri de articole ca : "Salbatici" pe doua roti. Vreau sa-i transmit "jurnalistului" ca a pus inca un pai pe foc impotriva motociclistilor cu cuvintele lui alese si ii doresc sa nu fie niciodata asa liber cum sunt motociclistii. Esti un MAGAR ! si invata sa-i respecti pe cei pe care nu-i cunosti ! RUSINICA !!! Actiunea cluburilor a fost totusi cu folos pentru ca macar odata pe an ne adunam si le punem o oglinda in fata celor ce nu se pot bucura unul de celalalt ca motociclistii. Felicitari ! Cat despre victima accidentului din Sanmartin, a fost dovada concreta, din pacate, a necesitatii acestui mars. R.I.P Nu sunt activ pe forum, mai citesc din cand in cand, dar acum nu m-am putut abtine dupa ce am vazut titlul articolului. Asfalt uscat !!!
  4. mota_jazz

    Reparatii sei

    Salut, stimate domn ! Am o sea pt. Hornet care as dori sa o modifici pt. mine. Daca iese ca si cea pt. GS e foarte bine, doar ca eu o vreau neagra cu dunga ornamentala galbena si cusaturile cu ata galbena, dar tot asa cu postul 2 ridicat. Pot sa-ti trimit si o poza cu una facuta de un manufacturier strain pt. model. Daca o si brodezi cu Hornet pe spatarul mic tot cu galben, dar numai litere contur e fenomenal ! Da-mi de stire daca o faci si cat costa. Multumesc ! Mesaj completat Buna Darian, N-am reusit sa pun de la mine poza cu Hornetul meu, dar o postez aici. Toma
  5. Merci pt poze ai reusit sa prinzi ce era esential, asa nu-mi para rau ca nu m-am dus la SMAEB.
×
×
  • Creează nouă...