Sari la conținut

gl01bxg2003

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    Yamaha Virago XV250
  • Numar Moto
    GL xx LIB

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Virago XV250

gl01bxg2003's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. gl01bxg2003

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Din cate stiu eu firul ala face parte dintr-un circuit de siguranta al motorului alaturi de senzorul de la cric si cel de neutru din cutia de viteze Daca dai la cheie in viteza nu invarte daca nu ai apasat ambreiajul. Daca ai pornit motorul, ai cricul lasat si bagi in viteza se opreste motorul si cred ca mai este in o conditie dar nu-i vine acum.
  2. Subiect: Virago XV250 1. Cine imi zice si mie cam pe unde aveti reglat nivelul de benzina in carburator la XV250? Am Manualul de service dar e o chestie putin ambigua in el. Ma intereseaza un reper (x mm mai sus sau mai jos) fata de nivelul marcat pe capacul lateral al carburatorului de la camera de nivel. (daca este necesar bag si poze). 2. Este normal (eu zic ca nu) sa dea scanteie la fiecare rotatie a volantei ? Eu zic ca ar trebui la fiecare 2 rotatii de volanta sa dea cate o scanteie (disctutia se face pe unul din cilindri iar fenomenul se manifesta la amandoi), atunci cand pistonul a urcat si ambele supape sunt inchise. La mine se pare ca da scanteie si dupa ce se face evacuarea si incepe admisia, cand pistonul se afla iarasi sus. Precizez ca motocicleta in cauza nu mai vrea deloc sa porneasca. Fac o cinste buna la cine ma scoate din belea.
  3. gl01bxg2003

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Revin cu intrebarea mea ... NEED URGENT HELP Subiect: Virago XV250 1. Cine imi zice si mie cam pe unde aveti reglat nivelul de benzina in carburator la XV250? Am Manualul de service dar e o chestie putin ambigua in el. Ma intereseaza un reper (x mm mai sus sau mai jos) fata de nivelul marcat pe capacul lateral al carburatorului de la camera de nivel. 2. Este normal (eu zic ca nu) sa dea scanteie la fiecare rotatie a volantei ? Eu zic ca ar trebui la fiecare 2 rotatii de volanta sa dea cate o scanteie (disctutia se face pe unul din cilindri iar fenomenul se manifesta la amandoi). Precizez ca motocicleta in cauza nu mai vrea deloc sa porneasca. POATE UN MOTOR PE BENZINA SA FUNCTIONEZE DACA I SE DA SCANTEIE SI DUPA TIMPUL DE COMPRESIE SI DUPA CEL DE EVACUARE?
  4. gl01bxg2003

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Subiect: Virago XV250 1. Cine imi zice si mie cam pe unde aveti reglat nivelul de benzina in carburator la XV250? Am Manualul de service dar e o chestie putin ambigua in el. Ma intereseaza un reper (x mm mai sus sau mai jos) fata de nivelul marcat pe capacul lateral al carburatorului de la camera de nivel. 2. Este normal (eu zic ca nu) sa dea scanteie la fiecare rotatie a volantei ? Eu zic ca ar trebui la fiecare 2 rotatii de volanta sa dea cate o scanteie (disctutia se face pe unul din cilindri iar fenomenul se manifesta la amandoi). Precizez ca motocicleta in cauza nu mai vrea deloc sa porneasca.
  5. gl01bxg2003

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut. Am o Virago XV250 pe care tocmai am demontat-o in vederea unei segmentari. Prin cunostintele voastre ceva idei de unde sa comand cateva piese la un pret mai bun: segmenti , simeringuri pentru supape, cateva garnituri? Astept ceva idei din partea binevoitorilor. Multam fain.
×
×
  • Creează nouă...