Sari la conținut

ZzEU

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Yamaha
  • Numar Moto
    patrat
  • Club
    Elite

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki
  • Interests
    Viata

ZzEU's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Si ca sa fie pusa si cireasa pe tort, uitati-va si la "Fotografii de la intilniri moto" topicul "Poze vechi din moto" la pag 13 , sa-l vedeti si pe Aran, ce coincidenta, are aceleasi permise vechi pe care le are si Dan Nastase. Concluzionind : Dan Nastase, Axor, Aran, TheLegend si Freedom sunt una si aceeasi persoana.
  2. Nu stiu de ce, dar tare am senzatia ca si "TheLegend" este tot al lui. Cititi la reviste moto , "Univers Moto", topicul "Tziganie romaneasca" si va veti convinge.
  3. Indeferent despre ce ar fi vorba declaratia de onoare(daca o are) ramane: Declaratie de onoare: 1. Aduc oficial la cunostinta ca nu mai doresc sa fac parte din aceasta asociatie. Cinste oamenilor de caracter ! Dan Nastase
  4. @ Dan Nastase Sep 27 2010, 09:42 PM Declaratie de onoare: 1. Aduc oficial la cunostinta ca nu mai doresc sa fac parte din aceasta asociatie. Cinste oamenilor de caracter ! Dan Nastase Unde va este onoarea? Sau asa aveti caracterul, sa pupati dupa ce scuipati? Parca un mai doreati sa faceti parte din aceasta asociatie. @ Dan Nastase Sep 29 2010, 08:40 PM 1.Am fost propus si votat drept "Baci", Se pare ca lumea nu va mai vrea drept “Baci”. Ivan_pedala Oct 15 2010, 07:38 PM Te-au rugat mai multi, care au verticalitatea si puterea s-o faca fara sa jigneasca, sa iti vezi lungul nasului, dar vad ca lipsa de ocupatie si umbrela virstei, senilitatea sau mai stiu io ce boli si daunatori ti-au atacat bunul simt, facind dintr-un membru marcant al miscarii moto din tara noastra, doar un membru flasc! Ma opresc aici, cu promisiunea ca nu voi mai vizita acest topic si n-o sa-ti mai raspund ineptiilor debitate, fiindca cineva trebuie sa cedeze primul! Ramii sanatos, senior al motociclismului national, sau ce vorbesc...mondial, interstelar... @Jardel23 Yesterday, 03:09 PM Sunteti patetic, aveti o varsta dar degeaba o aveti, pana la un moment dat aveati un nume respectat, dar acum chiar va faceti de ras. Pacat, mare pacat. @ Dan Nastase Yesterday, 07:42 PM Cea mai tare faza a fost cu "statul in banca mea", pe topicul meu…………….. Ce interesant, si eu care credeam ca este un forum public, constat acum ca unii au drept de proprietate asupra lui. Si ca cele citate mai sus,sunt destule.
  5. Vedeti sa nu patiti ca la Amovero, precizati daca cei 45 de ani de viata trebuiau traiti in Romania doar, si in ce zone geografice Ca sa nu aveti iar discutii.
  6. Pe cuvint ca ma umfla rasul. Stimate domn Nastase( scuze pt domn), nu stiu de ce am senzatia ca aveti ceva personal cu @rfd, nu de alta dar dupa ce s-a pornit toata aceasta discutie ati aflat ca nici ceilalti nu au avut tot timpul motocicleta. Apropo, ati avut tot timpul motocicleta ? @bogdan_harea Personal dupa 89 am avut o perioada de 8 ani in care nu am avut motor Si cu toate astea , ce sa vezi ? Inscrierile se fac aici, prin Mesaj Personal: Dan Nastase sau la Bogdan Harea. Unde v-a disparut verticalitatea ?Ca nici bogdan harea nu a spus pina acum ca nu a avut tot timpul motocicleta, sau incercati cumva sa-l cumparati ? @sorin56ro2001 Nici eu nu am avut "fier" intre 1990 (cand m-am saturat de cate mi se furau de pe motor si l-am vandut ca piese) si 2005. @sorinavram Din cei 27 de ani de cand am permis A, vreo 10 au fost de pauza Nici de ei nu spuneti nimic? Asadar , acea mult discutata onoare , unde o aveti?Sau o impartiti cu @axor si @freedom? Parerea mea este ca aveti prea mult timp liber si va faceti de lucru. Cu asta cum ramine?Chestie de onoare , nu ? Declaratie de onoare: 1. Aduc oficial la cunostinta ca nu mai doresc sa fac parte din aceasta asociatie. ...
  7. eu zic sa te duci la politie si sa te interesezi mai bine sigur se poate face ceva
  8. Imi pare rau sa te dezamagesc, dar am vorbit cu Catalin Heson. Nu mi-a spus ca l-ar fi contactat altcineva.Am vorbit si cu Dan Nastase referitor la asta.Sorry. I-am trimis datele intilnirii. Toate bune.
×
×
  • Creează nouă...