Sari la conținut

3ddy

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de 3ddy

  1. Salutare, caut si eu un cablu decompresor si o pedala de pornire(kickstater) de honda xl are cineva?
  2. Eu am patit la a mea asa ceva! am scos rezervorul si nu stiu ce am facut la el si cand am pus la loc si l-am pornit a inceput am vazut ca nu se accelereaza bine. Intre timp incepuse sa pacaiasca ceva..si nu stiam de unde!..apoi am desfacut carena laterala stanga de la scaun si am vazut pompa de benzina cu pacaia..apoi m-am uitat la ea sa vad ce s-a intamplat..(ea mergea bine inainte de a o desface)..si m-am uitat la robinetul de benzina, era intre inchis si deschis..nu tragea bine benzina, am dat inapoi pe on si nu a mai pacaiat. Dupa asta a inceput sa mearga ca inainte, sa se accelereze bine!..vezi acolo ca nu trage bine benzina..o trage mai mult in gol..spor la mesterit!
  3. Mobra a fost a lui cumnatamiului in italia, n-are cum sa fie furata a umblat vreo 10 ani cu ea, am acte cum scrie in lege ,tot ca la carte, doar nu am luat mata-n sac. Treaba e ca am facut RAR-ul si mi-au scris gresit seriile pe certificatul de autenticitate.
  4. Cat dureaza o verificare de acte?? cei de la inmatriculari mi-au luat actele la verificat din cauza celor de la rar Am 6 luni de cand astept. A mai fost cineva in aceasta situatie?
  5. Cum verific daca functioneaza regulatorul de tensiune a VFR-ului? daca accelerez motorul, intensitatea trebuie sa fie mai mare... la lumina? si daca scot bornele de la batarie se opreste motocicleta, sau functioneaza motorul in continuare? va rog, un raspuns un sfat este bine venit! Multumesc!
  6. Cine are de vanzare un cauciuc de vfr pe spate 170-60/17 si legat de ambreiaj, mai stie cineva ceva? o parere, a schimbat cineva treaba asta?
  7. Salutare, am o problema la vfr..Cand pornesc motorul, se aude un zgomot la cutie,strang ambreiajul nu se mai aude.. cand las ambreiajul se aude din noi, dar cand se incalzeste nu se mai aude nimic. Oare de la ce sa fie? astept parerile voastre, multumesc!
  8. Salut, cumpar cadru cu acte inscris pe romania de Honda VFR 750f rc36. Cine are sau stie pe cineva rog sa imi zica. Multumesc!
  9. Honda vfr 750f rc36
  10. vezi daca vine curentul la termocupla sau vezi daca e buna termocupla, daca nu este de vina bulbul de pornire
  11. Salut, cine are un VFR defect inscris pe romania? M-ar interesa sa cumpar si care este pretul.
  12. Mi-a dat un prieten motocicleta cu cartea de identitate si certificatul de prorprietate. Nu are nici un talon.. Ce talon? ce ii ala? precizez ca motocicleta este pe italia, pe numele lui.Trebuie numai decat talonul acela sa il ai?.. Daca fac contract de vanzare cumparare cu el si o radiaza de acolo ce talon ii mai da lui daca o scoate din circulatie?
  13. Si cam cat intra? ce cantitate trebuie? In general la motoarele Honda ce fel de ulei trebuie?
  14. Salutare VeFeRistilor! ce fel de ulei sa-i bag in motor la o Honda VFR 750 RC36 din '91?
  15. Yamaha R1 Yamaha R7 Honda CBR 1000 RR Honda CBR 600 RR Ducati 999 XEROX Yamaha M1 Valentino Rossi Cagiva Mito 125 Suzuki GSXR 750 vandute! restu valabile
  16. Iarta-ma, nu am putut intra, eram ocupat cu sarbatorile! Deci am asa: Yamaha R1,Yamaha R6, Yamaha M1 Valentino Rossi - Maisto Suzuki GSXR 1000, Suzuki GSXR 600, Suzuki GSXR 750, Suzuki Hayabusa -Maisto Triumph Sprint RS -Maisto Honda CBR 1000RR, Honda 600RR - Maisto 3 Harley Davidson - Maisto Ducati 999 XEROX -Maisto Cagiva Mito 125 -Maisto Kawasaki KLX 450 - Welly Kawasaki ZX-12R - Maisto BMW F650 GS Maine am sa pun poze si despre preturi vorbim Multumesc!
  17. Cine e interesat sa cumpere un lot de 15-20 machete motociclete la scara 1/18?
  18. nu gasesc ... modelul ii din anul 1986 Mesaj completat astazi i-am dat oleaca de capat si anume am sesizat ca e centralina e de vina .. are cineva asa ceva? rog sa ma contacteze daca are Multumesc! pun 2 poze cu ea. Mesaj completat am rezolvat problema! motocicleta functioneaza la fel ca in prima zi de cand a fost scoasa din fabrica!!
  19. Salutare, Ma numesc Eduard si de 2 luni am intrat in posesia unei enduroiace Gilera RTX 125 Arizona! Vreau sa ma ajutati cu o parere ceva .. un sfat in legatura cu scanteia de la bujie si anume intr-o zi eu nu am avut curent la faruri si am luat firul galben care vine de la magnetou la regulatorul de tensiune si l-am pus in firul rosu de la siguranta. A mers oleaca si s-a oprit! Am incercat sa o pornesc din nou, a pornit dar mai greu si impinsa! A doua zi cand am mers la ea nu mai avea curent DELOC! Am mesterit-o oleaca si am constatat ca vine curent slab de la magnetou..pe firele d ela magnetou. Orice sfat dat mi-ar fii de folos! Multumesc!
  20. superba casca de unde o ai? ca vreau si eu una
  21. aaaa ... stiu machetele de la forum 4tuning. Mersi de oferta dar intentionez sa colectionez numai "camionetele" americane gen Ford F150 Lariat ... Dodge Ram 3500.
  22. Salutare!!Caut si eu un releu de incarcare si coroana de pornire de pe voloanta de Gilera RTX Arizona 125! ma puteti contacta la ID de messenger blade_eddy4u sau aici pe forum. Multumesc! Toate cele bune, 3ddy
  23. sall am eu doua machete auto un lamborghini gallardo superleggera si un murcielago la scara 1/18 amndoua
  24. Salutare oameni buni! Astazi va prezint o racheta pe doua roti! vreau sa va intreb cine are o aripa pe fata de runner? sa ma contacteze la Id de messenger blade_eddy4u Va multumesc! Sper ca va place racheta mea!
×
×
  • Creează nouă...