Sari la conținut

flaviu_bad_dog

INACTIV
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de flaviu_bad_dog

  1. in cluj la semaforul cu pricina estista vreo 5 secunde in care atat pietonii cat si masinile au rosu si cam asa e la toate semafoarele in cluj se face rosu la masini dar in acelasi timp cateva secunde la pietoni este tot rosu abia apoi se face verde la pietoni. La fel stau lucrurile si invers rosu la pietoni rosu la masini -> galbel-> verde. Eu ma gandesc ca era verde intermitent sigur cand femeia si copii au inceput traversarea cred ca au fortat semaforul.
  2. http://www.stiridecluj.ro/social/un-motociclist-a-spulberat-doua-femei-si-o-fetita-pe-trecerea-de-pietoni-din-fata-prefecturii-cluj-video-si-foto Jurnalisti de 2 lei care cauta sa scoata in evidenta numa ce vor ei
  3. totul depinde foarte mult de binevointa inspectorului de daune si de fima deasigurari din experienta pot spune ca cei de la Allianz Tiriac isi fac foarte bine treaba nu cauta sa bage motive ca piesa x sau y se poate repara mie mi-au spus tot ce e zgariat / indoit se schimba. Am prieteni care au avut probleme cu inspectorii de daune de la BCR Asigurari si Astra in sensul ca refuzau sa treaca in dosarul de daune anumite parti probabil asteotau dansii niste comisioane suplimentare ca de suntem in romania. Bineinteles conform legislatiei in vigoare ei au un termen care trebuie respectat din momentul intocmirii dosarului de daune, iar in cazul in care aceste termene se poate ajunge chiar in instanta.
  4. eu am avut un incident similar cu masina am mers cu respectivul direct la firma lui de asigurari, fara a ne complica cu politia, am dat o declaratie cum au stat lucrurile, am facut o schita a accidentului inspectorul de daune a stabilit a cui a fost vina, a pozat autovehiculele implicate mi-a fost prezentata o lista cu service-urile partenere respectivei firme de asigurari mi-am ales unul und sa imi repar costurile au fost suportate integral de firma de asigurari eu nu a trebuit sa scot din buzunar niciun leu service-ul s-a inteles cu cei de la Alianz. Firma vinovatului ar trebui sa iti suporte toate pagubele survenite in urma accidentului inclusiv plata transportului vechiului avariat daca acesta a trbuit cu trailer / remorca. Daca cei de la firma de asigurare a vinovatului nu fac figuri in ceea ce priveste intocmirea dosarului de dauna nu cred ca are rost sa apelezi la serviciile unui avocat pentru ca acesta doar o sa te lase fara niste bani in buzunar oferindu-ti sprijin intr-o problema pe care ti-o poti rezolva foarte bine si singur.
  5. recomandarea mea pentru cei care vor sa incheie o polita casco pentru motocicleta sau masia, daca detin banii necesari, e sa aleaga Alianz. Intr-adevar e una dintre cele mai scumpe dar cu siguranta si una dintre cele mai serioase. Parerea mea e ca nu e bine sa alegi cel mai ieftin casco pentru ca e in interesul tau sa iti despagubeasca dauna cat mai repede si fara alte complicatii, in schimb la RCA unul ieftin e ok.
  6. recomandarea mea pentru cei care vor sa incheie o polita casco pentru motocicleta sau masia, daca detin banii necesari, e sa aleaga Alianz. Intr-adevar e una dintre cele mai scumpe dar cu siguranta si una dintre cele mai serioase. Parerea mea e ca nu e bine sa alegi cel mai ieftin casco pentru ca e in interesul tau sa iti despagubeasca dauna cat mai repede si fara alte complicatii, in schimb la RCA unul ieftin e ok.
  7. chiar daca va fi cercetat sau nu in stare de ebrietate de puscarie tot nu ar trebui sa scape pentru ca sunt mai multe infractiuni, conducere in stare de ebrietate Art. 336 Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante (1) Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana care, la momentul prelevarii mostrelor biologice, are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani sau cu amenda. DAca bine am inteles de la tv avea o alcolemie de 2 la mie. "Fapta prin care s-a pricinuit integritații corporale sau sanatații o vatamare care necesita pentru vindecare îngrijiri medicale mai mult 60 de zile se pedrpseÂşte cu închisoare de la 2 la 7 ani."(art 182 c.p.) Art. 338 Parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia (1) Parasirea locului accidentului, fara incuviintarea politiei sau a procurorului care efectueaza cercetarea locului faptei, de catre conducatorul vehiculului sau de catre instructorul auto, aflat in procesul de instruire, ori de catre examinatorul autoritatii competente aflat in timpul desfasurarii probelor practice ale examenului pentru obtinerea permisului de conducere, implicat intr-un accident de circulatie se pedepseste cu inchisoarea de la 2 la 7 ani.
  8. nu conteaza si RH-ul pozitiv sau negativ?
  9. nu stiti pe cineva in satu mare care se ocupa q reconditionarea si vopsirea gecilor din piele?
  10. condoleante familiei celor doi din pacate inca o data prostia ucide :) stie careva daca e adevarata informatia de la tv potrivit careia soferitza ar fi internata intr-un spital de bolnavi psihici? pentru ca daca e asa proasta aia cre sanse reale sa scape basma curata dar poate sunt eu paranoic si aia chiar are mustrari de constiintza si a luat-o razna.
  11. care e inaltime la sa a celor doua motaore si ce credeti k mi s-ar potrivi mai bine la 1,65 m?
  12. ms mult, k eu sunt din tasnad si l-am intrebat pe instructorul de aici cu care fac B-ul si mi-a zis k nici el nu stie sigur tre sa il intrebe pe directorul dl ago
  13. Firma la care fac se numeste S.C. Ago S.R.L.
  14. mie k incepator mi-a prins foarte bine materialul merci men
  15. ok ms... k am vb q instructorul q care fac B si mi-a zis k firma lor are toate categoriile numai k nu stie exact care e pretul la A
  16. stie careva cam cat costa cursuile moto in sm?
  17. ce se mai aude despre evenimentul din 14, se mai organizeaza?
  18. buna sunt nou pe aici pe forum si as dori un sfat in alegerea unui motor sport de 400 cmc ce imi recomandati?
  19. eu cand am cerut sfatul nu m-am referit doar la viteza pe care o poate atinge si nu asta e singurul criteriu dupa care o sa imi aleg viitorul motor, in principiu vreau unul care sa reziste 2 ani fara mari probleme de ordin tehnic, sa aiba un design atragator sa fie fiabil si usor de controlat. Cam astea ar fi ....dar totusi m-am gandit la aprilia pt k e singurul motor de 125 care ofera 36 de cai fata de 15 cat au restul.
  20. a avut mare ghinion cu rs-ul dar stiu care sunt riscurile pe care mi le asum cand ma urc pe motor de aia nu vreau motor mai mare de 125. In vara am vazut un accident intr-o comuna de langa tm, in care un tanar de 19 ani ce conducea un ZX9R s-a infipt intr-un gard k a luat curba cu peste 100 si atunci ma intreb ce e cu legea aia k dak nu ai minim 2 ani experienta nu poti conduce motoare mai mari de 25 kw. (ala la 19 ani nu aveam nicidecum experienta 2 ani categoria A). Asta cu legea asa k sa nu vorbim de inconstientza unora.
  21. stiu, mi-au mai zis si altii, dar mie nu imi prea plac crossurile
  22. vreau un motor pe care sa il tin maxim 2 ani pe care sa ma initiez in ale motociclismului si dupa sa trec la 600, inca nu m-am hotart ce sa aleg de 125 am vz mai multe modele (aprilia rs, cagiva mito, honda cbr, derbi gp) cel mai mult imi plac aprilia & honda. Cel mai mult imi place aprilia rs 125 spain's no 1, dar inca nu sunt hotarat ce sa aleg, oricum va fi ceva intre rs & cbr
  23. ms mult voi ce ziceti sa aleg intre Aprilia RS 125 si honda CBR 125?
  24. Buna sunt nou pe forum si as dori sa stiu daca poate cineva sa imi recomande vreun instructor bun din satu mare. Ms anticipat
×
×
  • Creează nouă...