Sari la conținut

xdo

Membru
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Honda VF750C Magna 97

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki Bandit 400Honda vfr 800Honda shadow 750Suzuki AN400 Burgman

xdo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nu este chiar in zona in care cauti, insa gasiti si cazare si enduro aici: https://www.facebook.com/LaCararamidari
  2. salut si iti multumesc de sugestie. m-am uitat un pic pe site si am vazut cateva exemplare foarte interesante. problema e ca nu stiu limba si nici nu am cea mai vaga idee cum se poate proceda cu plata, intocmirea actelor, etc. poti sa imi dai cateva detalii despre toate acestea? am cautat un pic pe net si cred ca se gasesc variante de transport, acum nu stiu la ce pret...
  3. Salutare tuturor, sunt si eu interesat de achizitionarea unui astfel de exemplar, de preferinta in jurul bucurestiului. Daca stiti vreuna de vanzare, de preferabil fara sa necesita investitii imediate pentru ca banutii sunt putini, va rog PM! Multumesc!
  4. xdo

    HONDA SHADOW ZONE

    Salutare tuturor, postez si aici poate exista vreun amator: /index.php?/topic/677639-vand-hnda-vt-750-c-shadow/
  5. Vand Honda 750 Shadow, an fabricatie 2006,5300km, achizitionata de mine in octombrie 2011. Moto este in stare perfecta de functionare, primul proprietar a cumparat-o de la reprezentanta din bucuresti, eu am facut vreo 500km cu ea din toamna pana acum. Are o singura problema, cromul umflat pe capacul stanga(alternator), am cautat sa remediez problema insa se pare ca trebuie inlocuit. Eu asa am cumparat-o, nu e ceva deranjant, capacul costa nou 60 euro. Motivul pentru care o vand este ca la sfarsitul lunii mi se naste cel de-al doilea copil si nu voi mai avea timp de iesiri. Ar fi pacat sa o tin vreo 2 ani in garaj. Pretul este 4500 euro, nu ma intereseaza schimburi... 0731023102
  6. Multumesc frumos pentru raspuns. Spune-mi te rog, informativ deocamdata, cat m-ar costa la voi confectionarea unui crashbar si a unor footpegs? Am vazut in linkurile tale un crashbar exact pentru modelul meu de moto ( Honda vt 750 c din 2006) si niste footpegs pe un hd parca... Multumesc.
  7. Salut, am si eu o problema cu capacul de pe partea stanga de la un Shadow 750. Este din ABS si cromul de pe el s-a umflat... atasez o poza. Ma intreseaza daca se poate reconditiona, sau daca s-ar putea reface... Multumesc!
  8. Multumesc foarte mult... cred ca o sa aleg sa ii scot numere rosii... daca ma lasa vremea o sa fac cele 1000 de drumuri la care te obliga tara asta de c...at pe motor... cred ca suntem singura tara din lume in care pentru orice hartie iti trebuie o luna de concediu... anul asta cred ca o sa imi petrec concediul la rar, fisc si politie...
  9. Rog si eu pe cei care isi vor inmatricula moto sa mai posteze si pe aici pasii care trebuiesc facuti, precum si costurile lor. Am achizitionat si eu, in sfarsit, un vfr din Italia si trebuie sa ma ocup de acte, rar, etc.
  10. Multumesc frumos, asta citisem si eu pe forumuri... fiabilitatea motoarelor honda este arhicunoscuta (si masina o am tot honda), insa vroiam sa verific si personal ca nu exista vreo problema majora cunoscuta la vfr... mai departe, cred ca tine de bafta si inspiratia fiecaruia... Cat despre ajutor, poate am sa te rog sa bagi un ochi cand o sa fie cazul. Multumesc frumos !
  11. Nu contest chestia cu pretul... oricum am renuntat si la asta. Avea poze numai cu partea stanga, am cerut din dreapta si avea carena harjaita destul de serios. Ma gandesc totusi ca daca era la un dealer din romanica era chituita, vopsita, polishata si motorul era ca nou. Tind sa am mai mare incredere acolo. Ideea cu consumabilele este ca baiatul de acolo care se ocupa, le verifica, relateaza telefonic de la fata locului starea lor, si daca eu imi dau acordul, cumpara motorul pe numele lui si il aduce in tara. Aici, daca eu constat ca nu sunt in starea in care mi le-a descris el, eu nu cumpar motorul... Chestia e ca eu am incredere ca el se pricepe si nu risca sa ia ceva care ar putea sa ii fie refuzat aici... Oricum sunt din nou in cautari.
  12. Sincer si mie mi s-a parut. In poza de pe site se vedea un furtun de sub rezervor care mergea prin lateral, plus ca a fost postat pe bikeshop de 3 oameni diferiti avand intai 20.000km, apoi 19.000 si ultima data 18500, in conditiile in care nu a fost nici macar inmatriculat in Romania. Nu prea am incredere sa iau un motor din tara, dar sincer si asta la care ma uit e intr-o reprezentanta din Milano... aia n-or putea sa faca magarii??? Baiatul care se ocupa zice ca el are incredere totala in dealer...
  13. Da il stiu de ceva timp. E foarte frumos. Problema este pretul. Eu il aduc cu 3600 la Oradea...probabil ca ies pe la 3800 cu el inmatriculat pe numele meu. Asa mai este si pe forum aici unul la 4300. S-a vandut la alfamotors in decembrie unul cu ABS din 2003 la 3500. Deci pretul la care chiar se si vinde este undeva 3500-3700. Adaug o poza si cu asta despre care vorbesc eu..
  14. Multumesc frumos atat pentru sfaturi cat si pentru oferta de a ma ajuta la cumparare. Problema este ca motorul ajunge la Oradea si acolo decid daca il achit sau nu. Alta problema este ca a cam picat varianta initiala intrucat motorul ala nu mai avea stickerele cu vfr pe carene, fusese revopsit si am renuntat la el... nu avea nici carte service la zi...mai multi proprietari,etc. Mai am o varianta acum, un 2003, 22500 km dar este un pic mai scumput si are nevoie si de cauciucuri. Incerc s aflu mai multe despre istoric, dar este la un dealer acum si sincer nu stiu cata incredere sa am ca nu a fost "aranjat" un pic. Va tin la curent.
×
×
  • Creează nouă...