Sari la conținut

daredan

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.metalic.3xforum.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    fara :(

Informații profil

  • Motociclete detinute
    JAWA 50, IJ Planeta 350, IJ Jupiter 350, YAMAHA 50

Vizitatori Recenți Profil

293 citiri profil

daredan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Caut carburator de Carpati si stop tot pentru Carpati. Livrarea se face in Bucuresti. Multumesc.
  2. Revin cu cererea de CARBURATOR!!!!! Poate ma ajuta cineva cu o astfel de piesa. Nu-i nici o graba.... LE: Era sa uit: Mai am nevoie si de stop!!
  3. Pentru a nu exista dubii, uitati-va putin la clipul asta si o sa vedeti ca este buson de rezervor de izh 49
  4. O fi, n-o fi, ideea este ca a fost pe un rezervor de ij 49 din 1954. Oricum, este rezervat. Proiectorul a suferit o operatie de sablare, deci cine-l doreste inca este la vanzare. Sticla si oglinda sunt in stare perfecta. Pret tot 30RON.
  5. Mersi, nu stiam sigur. Banuiam ca ar fi fost de tractor, camion dar a fost pe atasul de la IJ-ul di '54
  6. un buson de rezervor de ij perfecta stare 15ron si un far (moto sau auto?!?) stare buna 30ron
  7. Fac si mici lucrari de vopsitorie pentru cei interesati. Preturile se discuta pe lucrare, sunt si eu un impatimit al motoarelor
  8. Multumesc Mihai de urari. Garajul unde lucrez este in Berceni, pentru mai multe detalii legate de locatie, pret samd sunati la tel 0762149941. Sa auzim numai de bine.
  9. Piesele sunt deja promise celor care au luat legatura cu mine direct. In caz ca nu o sa se dea, o sa postez din nou aici (aviz celor care au cerut dar nu au mai raspuns la PM din diverse motive). Mai ramane de dat un carburator de IJ la pretul de 75RON.
  10. De pe raposatul meu IJ, am de vanzare urmatoarele: -carburator 100ron negociabil -gat de adaptare carburator (nu mai stiu de pe care IJ, am avut doua unul din '54 si altul de prin anii '80) 10ron -manetele actionare ambreiaj si frana de pe IJ-ul din 1954 (nu mai sunt cromate) pret 15ron amandoua -cric lateral (doar bratul) 10ron Piesele sunt in Bucuresti, 0762149941.
  11. Un prieten are de vanzare un atas pe care el l-a folosit la un MZ 250. Mi-a spus ca atasul nu este de MZ, i-a fost dat de cineva si el doar l-a folosit pe MZ. Starea este asa-si-asa, a fost tinut sub un sopron a carui acoperis s-a daramat de ceva timp deci a fost cam descoperit la intemperii. Podeaua s-a mai gaurit din loc in loc. Nu are scaun si nici roata, desi roata poate o gaseste prin garaj cu putina bunavointa. Atasez poze cu el. Pretul este 200ron negociabil. Pentru detalii (sau comentarii ) lasati mesaj.
  12. daca tot nu se poate iesi pe doua roti si nu mai puteti, intrati aici: http://www.freeonlinegames.com/sports-game...ntal-mouse.html pe mine m-a facut sa-mi pierd doua ore deja
×
×
  • Creează nouă...