Sari la conținut

daredan

Membru
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de daredan

  1. Caut carburator de Carpati si stop tot pentru Carpati. Livrarea se face in Bucuresti. Multumesc.
  2. Revin cu cererea de CARBURATOR!!!!! Poate ma ajuta cineva cu o astfel de piesa. Nu-i nici o graba.... LE: Era sa uit: Mai am nevoie si de stop!!
  3. Pentru a nu exista dubii, uitati-va putin la clipul asta si o sa vedeti ca este buson de rezervor de izh 49
  4. O fi, n-o fi, ideea este ca a fost pe un rezervor de ij 49 din 1954. Oricum, este rezervat. Proiectorul a suferit o operatie de sablare, deci cine-l doreste inca este la vanzare. Sticla si oglinda sunt in stare perfecta. Pret tot 30RON.
  5. Mersi, nu stiam sigur. Banuiam ca ar fi fost de tractor, camion dar a fost pe atasul de la IJ-ul di '54
  6. un buson de rezervor de ij perfecta stare 15ron si un far (moto sau auto?!?) stare buna 30ron
  7. Fac si mici lucrari de vopsitorie pentru cei interesati. Preturile se discuta pe lucrare, sunt si eu un impatimit al motoarelor
  8. Multumesc Mihai de urari. Garajul unde lucrez este in Berceni, pentru mai multe detalii legate de locatie, pret samd sunati la tel 0762149941. Sa auzim numai de bine.
  9. Piesele sunt deja promise celor care au luat legatura cu mine direct. In caz ca nu o sa se dea, o sa postez din nou aici (aviz celor care au cerut dar nu au mai raspuns la PM din diverse motive). Mai ramane de dat un carburator de IJ la pretul de 75RON.
  10. De pe raposatul meu IJ, am de vanzare urmatoarele: -carburator 100ron negociabil -gat de adaptare carburator (nu mai stiu de pe care IJ, am avut doua unul din '54 si altul de prin anii '80) 10ron -manetele actionare ambreiaj si frana de pe IJ-ul din 1954 (nu mai sunt cromate) pret 15ron amandoua -cric lateral (doar bratul) 10ron Piesele sunt in Bucuresti, 0762149941.
  11. Un prieten are de vanzare un atas pe care el l-a folosit la un MZ 250. Mi-a spus ca atasul nu este de MZ, i-a fost dat de cineva si el doar l-a folosit pe MZ. Starea este asa-si-asa, a fost tinut sub un sopron a carui acoperis s-a daramat de ceva timp deci a fost cam descoperit la intemperii. Podeaua s-a mai gaurit din loc in loc. Nu are scaun si nici roata, desi roata poate o gaseste prin garaj cu putina bunavointa. Atasez poze cu el. Pretul este 200ron negociabil. Pentru detalii (sau comentarii ) lasati mesaj.
  12. daca tot nu se poate iesi pe doua roti si nu mai puteti, intrati aici: http://www.freeonlinegames.com/sports-game...ntal-mouse.html pe mine m-a facut sa-mi pierd doua ore deja
  13. unde se afla motorul? vad ca esti din Targu Mures... dau100Ron
  14. salut! vreau eu carburatorul daca este in stare buna, fara crapaturi, materialul sa nu fie imbatranit. ai pm
  15. din februarie o sa pot face eu sablare in bucuresti cu nisip cuartos 0,3-0,6 granulatie si cu bicarbonat de sodiu. dimensiunea maxima a pieselor pe care le pot face este data de cabina de sablare care are 80x100x50cm. cand pornesc operatiunea o sa dau de stire, cei interesati ma pot contacta pe forum sau PM.
  16. din februarie o sa pot face eu sablare in bucuresti cu nisip 0,3-0,6 granulatie si cu bicarbonat de sodiu. dimensiunea maxima a pieselor pe care le pot face este data de cabina de sablare care are 80x100x50cm. cand pornesc operatiunea o sa dau de stire, cei interesati ma pot contacta pe forum sau PM.
  17. ma bucur ca pot fi de folos. in legatura cu asfaltul si drumurile desi nu prezinta gropi daca ploua se transforma intr-o mare balta, nu stiu daca turcii mai trag un strat de asfalt peste sau pur si simplu nu s-au gandit sa faca panta spre rigola si nu invers (pe mijlocul benzii). am avut acvaplanare o multime cu masina. inca un amanunt important: la turci nu se fumeaza in interior. nicaieri! eu nu sunt fumator dar am avut unul in masina care m-a afumat si ne-a facut viata un chin cu viciul lui. scuze fumatorilor! no offense! mai jos o idee la ce sa va steptati la Marmaris, este superb.
  18. am incercat si eu sa vopsesc cu ala dar chiar nu e bun penru vopsitorie auto-moto. pentru garduri si pereti cu lavabil este ok dar la vopsea subtire iti improasca jet in cel mai rau caz. plus ca face un zgomot de-ti omoara toata concentrarea. pana la urma mi-am luat pistol de vopsit din mr. bricolage si am butelie de co2 si a iesit o treaba super pana acum.
  19. fain traseu da' lung (bucuresti-giurgiu-dimitrovgrad-canakkale-izmir-aydin-marmaris-izmir-istanbul-edirne-dimitrovgrad-giurgiu-bucuresti). l-am facut acum de revelion dar pe patru roti, asa ca va pot da niste informatii proaspete. in primul rand, eu am dat telefon la ambasada turciei din bucuresti si m-am lamurit cu pasaportul, trebuie sa aiba valabilitate inca sase luni de la data in care vreti sa intrati in turcia. asta este legea la ei si mai bine va refaceti pasaportul decat sa aflati la vama ca nu puteti intra. viza este de 20$/persoana la vama turceasca. apoi, viteza este de 50 in localitate, 90 pe drumuri nationale si 120 pe autostrazi. pe traseul buc-giurgiu-dimitrovgrad-edirne-canakkale-izmir-marmaris nu o sa faceti prea multi km pe autostrada. in turcia sunt drumuri nationale cu doua benzi, nu prea aglomerate, sunt noi, o parte inca in constructie dar din pacate foarte denivelate. cu motorul nu prea cred ca o sa-i puteti da cu peste 100 pentru ca o sa va treziti in fund. asfaltul nu e prea lin, este facut cu pietris granulatie mare. este mult de urcat dar si de coborat. benzina este chiar scumpa, peste 2$/litru. radare sunt pentru ca le-am prins cu radarul,un radar ieftin luat din USA model Cobra ESD-8200 cu 9 benzi. si in bulgaria sunt radare dar acolo politia foloseste radar gun-uri mai greu de prins pentru ca le pornesc doar cand vad ca se apropie cineva. feribotul la canakkale a fost 18$ doar pentru auto, cazare in canakkale la hotel Anzac 30euro/noapte/camera dubla (asta cu rezervare inainte si negociere directa, altfel este mai scump). marmaris este fain, merita facute trasee prin munti, au si un aqua-park. ca timp de mers: bucuresti-canakkale am facut cam 12-13 ore cu masina cu o singura pauza in bulgaria pt. mancare si alte 2-3 pauze pentru realimentare (plecare 06.00 sosire 19.00) viteze bulgaria 130km/ora, turcia 140-150km/ora; canakkale-marmaris (plecare 04.00 sosire 13.00) cu viteza si de 190km/ora pe autostrada intre izmir si aydin. intoarcerea spre istanbul este ok, autostrada este doar aydin-izmir si istanbul-edirne. noi am luat bacul spre istanbul din yalova cost de 50lire/masina+5lire/persoana. autostrada nu costa prea mult, istanbul-edirne a fost 6.5lire si asta este tronsonul cel mai lung de autostrada (250km). despre navigatie: am avut gps pe masina (i-go) dar hartile nu le-am avut actualizate (drumuri inca in constructie). cel mai bine am coroborat informatia gps cu harta luata de pe googlemaps si totul a mers struna, am avut si o foarte buna navigatoare cam asta este.
  20. am vazut saptamana asta la Augsburg Militari (pe autostrada spre Pitesti) vopsea pentru motor rezistenta la temperaturi inalte.
  21. preturile le negociem la fata locului, dar ca sa stim inainte de a ajunge acolo...? ca sa nu te deranjam cu telefoane pune un pret pe ecran. si ce anume este desfacut la ea? motorul? mersi
×
×
  • Creează nouă...