Sari la conținut

Ratz

INACTIV
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    August 2009
  • Motocicleta
    Suzuki GSR600
  • Numar Moto
    GL-17-RTZ

Informații profil

  • Motociclete detinute
    SV650

Ratz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vreau sa multumesc pe aceasta cale unui mecanic desavarsit si om deosebit de o calitate cum rar mai gasesti. De cand am achizitionat Mobra dansul s-a implicat pe timpul lui sa desfaca complet motorul, sa-l curete, sa inlocuiasca rulmenti/pana ambreiaj/bucse + inca o gramada de piese care nu-mi vin acum in minte, sa-l monteze la loc si sa faca toate reglajele. Am invatat o gramada despre motorul asta in timp ce stateam la atelierul dansului si pt asta ii sunt recunoscator. Aseara in jur de 22:00 am avut bucuria de a vedea si auzi torcand noul meu motor de mobra. Link cu un mic filmulet cu bestia de 50cc. -> https://vimeo.com/72330799 (atenti e la sunet)
  2. Multumesc mult pt interes. Problema era la cutia de viteze, sarisera arcurile de pe axul capacului de la c.v., in afara de faptul ca uleiul din cutie era malos/gelatinos... Tin sa-i multumesc si pe aceasta cale lui Florin (coleg de forum cu noj) care m-a ajutat si m-a invatat de'a moaca. Mai am de umblat la ea destul dar pt moment motorul merge brici. Urmatorul pas e sa-i curat rezervorul (pare plin de rugina pe interior) si robinetul de la rezervor care e de asemenea infundat. Again, Florine sa traiesti!
  3. Imi puteti recomanda un mecanic care s-ar baga la o reparatie de abreiaj de super 50 (pe bani de data asta, vad ca pe piese nu vrea nimeni)? Am sunat azi un tip care e dispus sa se deplaseze pt reparatia respectiva dar pt drum si constatare vrea 1 mil + inca 1.5 mil pt reparatia efectiva. Mi se pare umpic cam mult, ii cam dublez pretul motoretei cu reparatia asta.
  4. Mersi dar vreau doar sa le dau la schimb pentru cine ma ajuta cu reparatia.
  5. De ce nu? Este inmatriculata si are acte in regula. Nu te gandi ca vreau sa fac turul tarii pe ea ca n-am in cap asa ceva. Prin cartier o tura doua mi-ar placea sa ma dau. Pentru cine are timp weekendul asta sa ma ajute sa repar un ambreiaj de Super 50 si eventual sa curat un carburator am niste piese de Mobra Super 50 de donat. x3 dar nu sunt complete 0726774104 - Bucuresti/zona Tineretului
  6. Salut. Incepand de aseara sunt fericitul posesor al unei Mobra Super 50. Am cumparat-o pentru a o readuce la viata cu tot ce implica asta, revopsit, nichelat, reconditionat motorul si partea electrica etc.. Partea nasola e ca nu prea ma pricep la mecanica asa ca am sa imi permit sa apelez la voi, cel putin pana invat chestiile elementare. Prima problema pe care o am la ea e ca schimbatorul de viteze se invarte in gol cand incerc sa o pornesc, si are joc pe orizontala. Daca il imping inspre motor pot schimba vitezele (cu greu). Mentionez de asemenea ca tinde sa porneasca impinsa in prima treapta (licare farul, motorul se aude ok) dar cand ma opresc din impins se opreste si motorul. Ma ajuta careva cu sfaturi la cel schimbator? Multumesc anticipat.
  7. Negre is perfecte. Ai PM. Ms.
  8. Salut, Cum am promis iata si cateva poze cu a mea. Sunt catva detalii estetice pe care le-as corecta totusi. Dupa cum se vede mai jos plasticul din stanga de pe toba finala este umpic ars, daca e p'aici careva de si-a luat tobe sport si i-au ramas plasticele de la stock, pt un pret bun le vreau eu. In rest daca stiti undeva cheap unde gasesc capacul de la motor din partea stanga si o pedala de frana dau un cico.
  9. Salutare, Inca un proaspat posesor de GSR. Luat acum 2 zile, alb cu negru, 30.000 km, o bijuterie de motor. Unde/cand va strangeti? Cheers,
  10. Salut si bine v-am gasit. Sunt mandru posesor de SV650N din '01, permisul si motorul ambele de anul trecut. Lasand acum introducerile cheesy deoparte am si eu o mica intrebare. Anul trecut mi-am luat de la Louis doar suportul pentru crashpad (pt crashpaduri trebuiau sa faca comanda bla bla, am zis ca gasesc eu sh pe net - am cautat si nu am gasit). Am inteles ca se potrivesc doar crashpadurile LSL la suporturile astea. Si de aici intrebarea, vinde cineva crashpaduri LSL care sa se potriveasca la suportul acesta sau stie cineva de unde pot lua. Am cautat pe net oleaca si nu prea am gasit mai nimic. Mc.
×
×
  • Creează nouă...