Sari la conținut

triumph

INACTIV
  • Număr conținut

    103
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de triumph

  1. 170 am eu si cred ca s ar incadra si cel de 180 !
  2. Batranica are acu are 80 mii si se aude la fel,la pornire ...dar nu mereu!
  3. Nu am nici un arc,ar trebui sa fie unul ?
  4. salutare! Ati patit sa se desurubeze relantiul in mers? Reglez relantiul dupa care la cateva zile iar trebuie sa umblu la el!
  5. salutare,am moto de anul trecut si 5mii de km facuti cu el(propietarul a facut spune el vreo 6-7 mii),azi dupa ce i am curatat lantul am fost curios sa vad ce fel de lant am si este RK Xs0 50-japan(asta scrie pe el). l am masurat si pare ok,rolele nu s blocate, dar pe lateralul zalelor este patat..cred ca a stat neuns si a ruginit putin ,intrebarea e ma mai pot folosi de el sau trebuie sa ma gandesc la un kit nou? ps:mai merge intins vreo 1,5 cm si l am uns de cand l am luat la 300 km cu spray cu teflon de la motorex .
  6. salutare,am si io o intrebare la cunoscatori:azi am facut plinul si in garaj l am inclinat putin mai mult dupa care m am trezit cu benzina pe jos, are rezervorul un supraplin ceva?
  7. multam de informatie dar la mine in carte imi scrie ca rezervorul este de 18!('91 moto)
  8. ms.. dar daca trec pe rezerva doar nu trec din alta cauza,nu?
  9. salutare! am un cbr f2 si vreau sa aflu cati litri de benzina mai raman daca trec pe rezerva?
  10. salutare! azi am pornit o,mi a pornit mai greut ca dupa 6 luni,dar a pornit . am schimbat doar bateria si apoi am verificat incarcarea si mi a dat aceste valori:la relanti cu faza lunga imi da 12,60v,la 5000 rpm imi da 13.80v-14v cu mici fluctuatii si la relanti si in turatie, sunt ok aceste valori ? daca nu,cum ar trebui sa fie?
  11. aceasi problema o am si eu daca ai citit de la inceput,dupa care am schimbat uleiul si s a mai accentuat putin! Mesaj completat iti apare tacanitul la pornire,nu?
  12. salutare! inainte de a schimba uleiul am avut motul(din ce spunea proprietarul) si se auze ca o tacaneala dar acum dupa ce am pus motorex semi sintetyc 15w50 a inceput sa faca mai urat ca inainte. multumesc de sfaturi mao! ps:inca nu am umblat la distributie,astept sa se mai incalzeasca !
  13. am mai gasit pe youtube un cbr cu un sunet identic si se pare ca era intinzatorul! cumpar unul nou sau sa incerc sa l fac manual? ps:asa se auzea si motorul meu inainte de a schimba uleiul dupa care si a schimbat sunetul !
  14. este saito...si scrie pe ea sa completez doar cu acid specific ei si fara apa!
  15. am pus numai acid-electrolit si este la incarcat de aseara si de atunci iese pe la capac acid si fasaie ca si cum ar fierbe ,e ok? ps:tin sa mentionez ca imi arata 75 % redresorul si cand am pus o goala la incarcat imi arata 50 % si se vedea ceva alb in interior(sulfatata banuiesc din ce am citit pe ici colo).
  16. salutare! de curand(mai demult de fapt) m a lasat bateria si azi am gasit un redresor pt a o incarca sa vad daca mai merge si am desfacut acel capac ca sa vad daca mai are ceva in interior si spre uimirea mea era goala,ma poate lamuri si pe mine cineva ce trebuie sa fac ,sa pun apa distilata sau ce?
  17. salutare! vreau sa mi cumpar o cheie pt bujii de calitate pt un cbr f2 ,ce mi recomandati si de unde?
  18. cu 2 fire de 2.5(cupru) am incercat si fenomenul e acelasi ,invarte de cateva ori apoi da sa moara. intrebarea e... porneste cu alta baterie cu releul de incarcare defect la buton ,sau porneste cu bateria ei incarcata la redresor(eventual alta baterie de moto) impinsa? ps:vrea sa o pornesc si sa aflu daca este releul de incarcare defect!
  19. atunci de ce nu porneste cu alta baterie(masina)? sa incarc bateria ei si apoi sa incerc s o pornesc impinsa?
  20. deci sa inteleg ca ar trebui sa porneasca impinsa cu releul de incarcare defect,bun,dar cu bateria moarta (se aude doar releul de pornire cand dau s o pornesc) merge pornita impinsa? ps:am incercat ieri s o pornesc si n a luat o nici impinsa nici cu alta baterie
  21. moto mai porneste daca releul e ars(defect)?
  22. salutare! azi am incercat sa o pornesc cu bateria de la masina(si pornita) si aceasi chestie...invarte de cateva ori apoi da sa moara. Am incercat s-o pornesc si impinsa ,tot degeaba , n a vrut sa porneasca deloc. lamuriti ma si pe mine ce este acea piesa sub sa langa baterie care tacane cand bateria nu mai invarte deloc?
  23. pot verifica cu o baterie de la masina(dacie)?
×
×
  • Creează nouă...