Sari la conținut

georgem

Super Membru
  • Număr conținut

    660
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    25.10.2010
  • Motocicleta
    Honda CBF 1000A SC58
  • Numar Moto
    BxxxTWO

Vizitatori Recenți Profil

610 citiri profil

georgem's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. georgem

    Bicicleta mea

    M-a costat 125 Euro (sh, evident), deja am facut cu ea in jur de vreo 400 Km in mai putin de 4 saptamani. Am cumparat si spray de lant, I-am montat roata fata cum trebuie (era invers sensul de rotatie pe anvelopa), i-am reglat franele fata-spate, si pana acum nu m-a dezamagit
  2. Chiar daca te-ar costa abonamentul 79.5 Euro/luna?
  3. Am fost sambata, si normal sunt multumit de tratament si de rezultat. O sa trec cand am timp si cu cartea de service, am gasit-o acasa.
  4. Eu tocmai am scos-o la lumina prima data anul asta, i-am facut plinul, am spalat-o si am bagat-o din nou la subsol.
  5. Ai tot ce e necesar pe stoc? Sa stiu cu cat timp sa anunt inainte. O sa dau un telefon, desigur, dar sa stiu daca e suficient sa zicem cu 1 ora inainte sau trebuie mai din timp.
  6. O sa am si eu nevoie pentru motocicleta mea (aceeasi Honda CBF 1000 ABS SC58 2007) de urmatoarele: - schimb ulei (cu uleiul vostru, Bel Ray EXS 10W50, si filtru de ulei de la voi - HF204 cred ca e) - cred ca intra fix 3 litri. - schimb antigel (cu antigel de la voi). - schimb lichid de frana spate (lichid de frana de la voi). Cat m-ar costa si cand s-ar putea face? Intr-o seara dupa ora 17:30 de preferat.
  7. Acum si voi... E facut dupa o carte (prima parte dintr-o trilogie pe care am citit-o acum vreo 20 de ani, cand a aparut pe la noi). Ce vroiati, sa modifice finalul? Oricum, a fost o varianta prescurtata a cartii, au scurtat destul de mult din pregatirea lui de la scoala de lupta (si jocul cu cele 2 pocale pe care-l juca pe tableta). Dar rezultatul (filmul) a fost ok.
  8. Pai cum sa faca... eu presupun ca are un kit de reparatie filete prin insertie metalica la el la service.
  9. Da, poti plati si in lei si cu cardul. Dar in lei cam peste tot in Bulgaria nu e tocmai avantajos sa platesti, mai bine scoti leva la un bancomat si platesti in leva. Eu am platit anul trecut cu cardul la Dalboka.
  10. Au zis ca analizeaza dupa cursa incidentul. Lasa ca il pune Kimi la punct pe Alonso anul viitor...
  11. Inca o cursa plictisitoare... Pacat de Kimi ca a fost retrogradat pe ultima pozitie, si ca la start si-a rupt suspensia dreapta fata. Cu el, cu siguranta am fi avut o cursa mai interesanta.
  12. Un coleg de serviciu a trecut aseara cu masina dupa ce se intamplase si mi-a spus ca era 1 copac (nu foarte mare) rupt in urma accidentului. Probabil cel lovit cu corpul de catre motociclist.
  13. La anul expira si contractul lui Lorenzo, din cate-mi amintesc, si e posibil ca daca anul viitor Honda e in continuare mai performanta decat Yamaha sa accepte o mutare la Honda din 2015 (Lorenzo). Dar la anul se pot schimba multe din cauza noului regulament.
×
×
  • Creează nouă...