Sari la conținut

big_bro

Membru
  • Număr conținut

    153
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    honda

big_bro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Daca vezi o coloana de masini stationate, oare nu e de bun simt sa treci pe linga ei cu atentie sporita si cu o viteza suficient de mica incat sa eviti orice pericol? Circuland in Romania de ceva vreme, eu m-as astepta sa se deschida cate o usa, sau chiar sa intoarca cate unul, sa o ia pe alt drum. Depasirea pe pod e interzisa doar pentru unii? Daca TU nu respecti regulile de circulatie, cum dracu' te astepti ca TOTI ceilalti sa o faca?
  2. big_bro

    Accident in Covasna

    Marsul ar trebui facut la Ministerul de Interne. Cu jalba-n protap: - vrem politisti adevarati, fermi, incoruptibili - vrem PROTECTIE (http://politiaromana.ro/prima_pagina/index.aspx) Politia actuala nu-si face datoria, cu toate ca noi ne platim taxele si impozitele, neconditionat. Simplu: nu e buna, trebuie schimbata. Aproape zilnic apar in presa cazuri de politisti corupti, si nu ma refer la Garcea, ci la capete din inspectorate. Pentru asta insa e nevoie de informare, alta in afara de stirile de la ora 5 sau topicul de accidente de pe motociclism.ro Suntem unde suntem doar din ignoranta (prostie). Avem drepturi, dar nu le folosim. Mai sunt si alte comunitati afectate de incompetenta, de coruptia, de ineficienta, de mentalitatea Politiei Romane. Actiuni concertate ar putea avea un rezultat. Vorbele la o samanta sau pe un forum nu fac nimic altceva decat sa intareasca ideea: "asta e Romania, n-ai ce-i face". Eu cred ca astia sunt romanii, prosti. Pentru cei care "vor" sa emigreze: sunteti siguri ca v-ar placea o Politie care sa nu mai permita circulatia cu 60km/h in localitate, cu toba goala, cu Xenon in far? Un politist pe care nu-l intereseaza cine-i tactu' sau care nu pune botul la 50-100 EUR in loc sa-ti scrie o amenda? Cred ca e cazul sa recunoastem ca ne place sa fim tigani, dar numai putin, ca doar noi nu suntem la fel...
  3. citat: "(19 ani de la nastere ... doooh ), dar nu ma mai mira nimic in romania, unde cred ca vom avea soferi de TIR de la 16 ani ." Numai motociclistii au dreptul sa conduca la 19 ani? De ce tot timpul cautam vina la ceilalti?
  4. e-bay, diverse firme din uk sau germanica, daca nu ai rabdare sa cauti in state, dezmembrari, pretenasi... daca ai rabdare, gasesti tot ce-ti trebuie. succes!
  5. informatiile cele mai sigure le obtii de la sursa: http://www.prefecturadj.ro/Prefectura/index.aspx?ReturnUrl=%2fPrefectura%2fdefault.aspx la intocmirea CIV se face obligatoriu si ITP, valabil 2 ani. Cred ca si nu e nevoie de certificat de autenticitate daca data eliberarii CIV nu e mai veche de 60 zile. Cel mai bine te documentezi la ei pe site si apoi te prezinti personal sa ceri informatii. bafta!
  6. ce inseamna pt tine " are RAR facut"? pentru inmatriculare ai nevoie de CIV (carte de identitate), ITP valabil. certificat de autenticitate (se emite de RAR, valabil 30 sau 60 zile, scrie pe el),si certificat fiscal de la vanzator. la SRPCIV (biroul de inmatriculari) te prezinti cu cele de mai sus, plus RCA pe numele tau, dovada platii taxelor inmatriculare si ceri numarul preferential, succes!
  7. vad ca multi inteleg fenomenul, chiar daca nu vor sa recunoasca: - amplificatoarele nu ajuta la receptie. degeaba esti auzit daca nu-l auzi pe cel care iti raspunde de la 15 km. - consumul unui amplificator, doar in emisie, ce-i drept, este mai mare decat puterea acestuia (mai sunt si pierderi). - un plan de masa obtinut prin montarea unei foi de tabla de aluminiu pe top case sau portbagaj, impreuna cu o antena cu bobina care sa simuleze planul de masa ajuta mai mult decat un amplificator. incercati sa va documentati, informatia e libera azi. ('geaba bate lanterna la 100m daca tu esti miop si n-ai ochelarii pe nas)
  8. Amplificatorul, pe linga faptul ca este ilegal si inutil, mai pune in pericol si bateria printr-un consum deloc de neglijat. Daca pe un camion nu se simte prea tare, acumulatori avand 200 Ah, pe motocicleta s-ar putea sa ai surprize. De ce este inutil? Amplificarea se face doar pe emisie, ceea ce inseamna ca vei fi auzit de unii pe care nu-i auzi, ii vei deranja pe multi din apropiere. CB se foloseste legal in limita a 4W, este o banda libera, unde trebuie respectati toti participantii. Pentru performante maxime este suficienta o antena buna si foarte important, bine pozitionata. Succes!
  9. Fuga de la locul accidentului este imorala, pe linga faptul ca este caz penal. Indiferent cine e vinovat de producerea unui accident (fie si fara vatamari usoare), opriti si actionati conform legii. Daca ati ranit pe cineva si riscati linsajul multimii, anuntati imediat politia. Pentrru o prostie de moment va nenorociti viitorul. Recititi codul rutier din cand in cand. Face bine sanatatii dumneavoastra.
  10. Daca gasiti ceva in Belgia, Olanda sau Germania, saptamana viitoare pot sa verific, negociez, transport spre tara.
  11. big_bro

    .....

    Incerc sa pastrez permanent ideile astea in minte. Se cheama spirit de conservare. E uman. La fel si nevoia de adrenalina, de epatare, de teama, etc. Balanta lor favorabila tie, ca individ, se numeste BUN SIMT. Daca nu tii cont de el, ai sanse marite sa te arzi. Nu doar pe motocicleta. Nici legal nu e bine sa conduci:
  12. big_bro

    .....

    deschideti ochii! aia nu e intersectie sa intri cu peste 50km/h nici pe verde. e prea mare aglomeratia si nesimtirea din bucuresti: taxiuri parcate aiurea, pietoni batuti in cap (de soare), caini vagabonzi, copii in vacanta, si multe altele. dupa urmele de frana, eu cred ca a intrat foarte tare, nu conteaza culoarea semaforului, conteaza sa ramai in viata cat mai mult. cu aere de racer pe drumuri publice, mai ales in oras, ai toate sansele sa sfarsesti prost. uneori cu dreptatea in brate, si cu o galerie vulcanica pe forum. din pacate, nu vei mai avea ochi sa citesti.
  13. deschideti ochii!!! cand ajungeti reci, nu va vor incalzi RIP-uri si trandafirasi pe forum! intelegeti ca bunul simt este conditie esentiala in viata, in tot ce facem! niciodata nu e altul vinovat, EU sunt prinicipalul vinovat, EU am fost singurul care putea sa ma mentina in viata, daca gandeam mai mult decat celalalt. de cele mai multe ori, celalalt traieste,EU nu reusesc....
  14. salut, essadbey. ce ganduri ai cu piesele demontate de pe ea? m-ar interesa cateva repere si as vrea sa vad alte cateva. incerc sa reconditionez un cb 900 din '81, m-ar inspira unele chestii de la cb750 kz. pot sa-ti fac o vizita la garaj intr-o zi? multumesc
  15. ce pinion iti trebuie? am o roata spate (cred ca e de cb750, frana pe tambur), poate iti faci treaba cu pinionul. mai am o aripa fata, putin crapata, o poti repara relativ usor, am vazut ca-ti lipseste, da-mi un pm daca te intereseaza. mie-mi trebuie un capac lateral stanga pt cb 750 - cb 900 bol d'or, daca prisoseste cuiva, nu conteaza starea, culoarea, doar sa fie de stanga (de dreapta am doua)
×
×
  • Creează nouă...