Sari la conținut

velocity100

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de velocity100

  1. Si eu am primit zilele acestea 2 anvelope de la ei. Ma declar multumit. Este exact ce am cerut si cu dot-ul specificat de ei. Una era ce este drept de 2012 dar mi-a explicat cel de acolo acest lucru inainte de comanda si a fost ok. Pana al urma in orice firma unde lucreaza mai multi oameni o sa fie unul care dezamageste un client cu vreo faza si atunci angajatul trebuie tras la raspundere.
  2. 3200 eur cer acum pe xt. pretul acesta l-am afisat numai aici. revizia abia a fost facuta.
  3. Ca sa va lamuresc mai bine, treaba sta in felul urmator. Baiatul asta este prieten bun cu mine si a stat la o x numar de beri cu o seara inainte pana tarziu. Cand s-a trezit inca mai avea alcool in sange dar el nu se simtea ametit, mahmur etc. Ca dovada ca avut prezenta de moment si a sarit de pe motor. Momentan baiatul este bine, nu are fracturi insa este julit din cap pana in picioare. Aici fac un apel catre camarazii pe 2 roti si mai ales cei care au calduri vara. Baiatul cu R6, Bogdan era in adidasi, tricou, bermude si casca. Daca ar fi fost echipat macar cu o armura , sa nu mai vorbesc de niste pantaloni sau cizme scapa intact si nu ami ajungea la julituri. Culmea este ca detine echipament full si de calitate dar ..este cald afara. Vad zilnic f multi motociclisti in tricou, cu vitezane si alearga linistiti. Nu asa se face si asta o stiim toti. Comportamentul de scuterist va va umple de julituri sau mai rau. In alta ordine de idei Bogdan se va reface dar momentan trece prin dureri mari.
  4. Vand Yamaha xt660x 2006. Km Are 15300 km momentan. Xenon. Gume inca bune. Urmeaza sa ii schimb filtre si ulei la 16000 (daca nu o dau pana atunci ) ) 2 chei. Merita vazuta (Bucuresti- 0728891169 sutoiu_alexandru@yahoo.com). PRET 3499
×
×
  • Creează nouă...