Sari la conținut

raaduaalin

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de raaduaalin

  1. Wow :)))) Cum ai aflat detaliile? Mersi! Deci ar fi ok....
  2. Salut TDM-isti. Intentionez sa trec si eu pe TDM. Am citit in mare parte ce s-a postat pana acum. Sunt in cautare de TDM 900 si printre anunturi l-am gasit pe acesta. Ce parere aveti? Ma poate ajuta cineva cu un sfat? https://www.olx.ro/oferta/vand-motocicleta-yamaha-tdm-900-IDejYt6.html#cd727c4954
  3. Salut! Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat\parere? As dori sa vad si evetual sa achizitionez moto din anunt. Ma poate ajuta cineva? https://www.olx.ro/oferta/vand-motocicleta-yamaha-tdm-900-IDejYt6.html#cd727c4954
  4. Nu-i problema aia.Intra in viteza direct.Degeaba trag ambreiajul, motorul tot merge. Va multumesc pt sfaturi.Am desfacut ambreiajul...ce sa vezi...ulei hidrogenat.L-am spalat si a luat apa.Nu stiu pe unde.Nu l-am spalat cu jet, nu l-am spalat insistent si am acoperit ce era de acoperit.Trebuie sa vad pe unde a intrat.Se lipisera discurile.Asa ca trebuie sa schimb ulei, filtru (din nou; erau noi FUUUUUUCK, nu sunt tocmai bogat), si sa spal totul cu benzina....Nasol.Si eu ca bolovanu il mai si turam.Aveti grija la chestii din astea...pierzi investitia.Am intrebat un prieten, sper sa nu aiba probleme cuzinetii.Desi acolo e cel mai mult ulei...poate e ok totusi.
  5. Va multumesc pt sfaturi.Am desfacut ambreiajul...ce sa vezi...ulei hidrogenat.L-am spalat si a luat apa.Nu stiu pe unde.Nu l-am spalat cu jet, nu l-am spalat insistent si am acoperit ce era de acoperit.Trebuie sa vad pe unde a intrat.Se lipisera discurile.Asa ca trebuie sa schimb ulei, filtru (din nou; erau noi FUUUUUUCK, nu sunt tocmai bogat), si sa spal totul cu benzina....Nasol.Si eu ca bolovanu il mai si turam.Aveti grija la chestii din astea...pierzi investitia.Am intrebat un prieten, sper sa nu aiba probleme cuzinetii.Desi acolo e cel mai mult ulei...poate e ok totusi.
  6. Pai acum ma gandeam sa desfac ambreiajul.Cum arata discurile torsionate? :)Desi uleiul ar trebui sa fie ok.Toti diversionistii recomandau 20/50.
  7. Se misca parghia.Am facut asta deja si nimic.Chestia ciudata este ca am mai mers cu ea inainte de asta putin.Insa la ultimul mers, la inceput, tot asa s-a comportat...viteza 1 brusc, fara nici un rezultat din ambreiaj (pana la urma si-a dat drumul, dar de data asta...pauza.Si am incalzit motorul bine, am si mers cu ea asa).Am tensionat cablul sa maresc cursa parghiei...incat era foarte tensionat.Tot asa.Nu am mai insistat sa schimb viteze in stilul asta deoarece probabil stric cutia.PS atunci cand totusi a luat-o am turat motorul zdravan.
  8. Salut, sunt si eu posesor de diversion, xj600s mai exact si am o problema cu ea.La pornire pun treapta 1 si cu ambreiajul tras, o cupleaza scurt si moare motorul.Cu maneta trasa este tot cuplat.Tin sa mentionez ca virgula cablul este ok ...cred.Adica na...clar actioneaza maneta ambreiajului.Am incercat reglarea lui si tot nimic.E valabil pt toate vitezele.Mototrul a iesit de la "iernat".Inainte de iernat mergea ok, am schimbat uleiul inainte de a-l scoate.Am pus motul 3000 20w50.Alt test ar fi, cu mototrul oprit, o bag in viteza, trag ambreiajul si tot cuplat este.O sugestie,ceva?Multam anticipat.
  9. Salut, sunt si eu posesor de diversion, xj600s mai exact si am o problema cu ea.La pornire pun treapta 1 si cu ambreiajul tras, o cupleaza scurt si moare motorul.Cu maneta trasa este tot cuplat.Tin sa mentionez ca virgula cablul este ok ...cred.Adica na...clar actioneaza maneta ambreiajului.Am incercat reglarea lui si tot nimic.E valabil pt toate vitezele.Mototrul a iesit de la "iernat".Inainte de iernat mergea ok, am schimbat uleiul inainte de a-l scoate.Am pus motul 3000 20w50.Alt test ar fi, cu mototrul oprit, o bag in viteza, trag ambreiajul si tot cuplat este.O sugestie,ceva?Multam anticipat.
  10. Dezmembrez Kymco Vitality de 50 4T.A ramas fara ulei (stupid me) insa are compresie.Altceva s-a defectat.Nu mai investesc in el deoarece o sa trec la ceva mai mare. PS:este inmatriculat
  11. Dezmembrez scooter Kymco vitality 4T.Ar putea fi reparat insa nu stiu exact ce are.A ramas fara ulei.Compresie inca are deci nu este calat.
×
×
  • Creează nouă...