Sari la conținut

Salmonelu

INACTIV
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Intruder C1800R
  • Numar Moto
    B....

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Dragstar 650 Honda Dominator NX650

Salmonelu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ajutor.. caut sa cumpar ax roata spate(de 17) cu distantieri si piulita. Am dat cateva telefoane dar nu mai are nimeni la dezmembrari...
  2. mai este valabil anuntul? lasa-mi pe pm un numar de telefon.
  3. Eu am luat motocicleta cu kilometrajul stricat. Am cumparat un melc sh cu 60 lei si cand am vrut sa il instalez am vazut ca nu am decat un cap de sufa la cablul de la kilometraj si ala blocat. melcul e si el stricat ca nu se invarte impreuna cu roata. Sper sa il fac sa mearga. Daca se mai strica o data trec pe bord electronic. Stiti cam cat costa schimbatul cauciucurilor? Mie mi-au cerut 80 lei la un service de pe langa casa. E mult sau putin? Nu am nici un ordin de marime.
  4. Ma intereseaza si pe mine cricul central si crashbar fata-spate. Cand ai ceva vesti legate de costuri, da-mi si mie un semn. Mersi. Model 1992 fara kick-start Un cablu de kilometraj are cineva?
  5. Trebuie sa schimb kitul de lant. Acum am un pinion spate mai mare decat cel original, din cate am inteles de la fostul proprietar. Nu stiu care e raportul. Ce kit de lant recomandati? Sa pastrez raporturile originale sau sa pun alt pinion/foaie? Merg cu ea 90% in bucuresti. Ati vorbit mai sus de limitare... a mea are in carte 29kw/6000. Asta inseamna38cp ...Nu se incadreaza in valorile 33cp 42cp.. e limitata sau nu?
  6. E cu carene. MI-a dat inca un far cam obosit (merge de enduro) cu aripa fata tot pentru enduro in cazul in care vreau sa scot carenele. D'asta am si pus poze cu cele 2 variante. Trebuie sa fac o lista cu piese ca sa le inlocuiesc... Ghidonul are niste inaltatoare care nu cred ca sunt ale lui. Le dau jos daca e nevoie ca nici eu nu sunt foarte inalt. Azi am luat un ulei pentru el Castrol 10W40 - 4 litri la oferta cu o husa si 3 sprayiuri imense de intretinere lant - 180 lei parca. Nu stiu daca e cel mai potrivit pentru motor, dar daca nu e bun il bag in cealalta. Mesaj completat Vreau si eu proiectoare si crashbar. Am vazut cateva modele pe net. Poate facem impreuna si iesim mai ok.
  7. Salut tuturor. De ieri sunt posesor de dominator... M-am uitat prin paginile topicului dar nu am reusit sa citesc tot. Am vrut sa iau un bmw f650, dar dupa ce am vazut motoreta asta, m-am decis pe loc.... e primul meu enduro . Mai am o vacuta C1800R, dar e destul de anevoios sa mergi zi de zi cu ea in oras. Am dat 1100 euro pe ea impreuna cu niste accesorii, vreo 3 seturi de cauciucuri si un filtru kn nou. Mult-putin.. cam asta e pretul pe piata si mi se pare ca face toti banii. Stiti pe cineva care se pricepe la modelul asta? Am cumparat-o pe criteriul vazut / placut / luat.. dar are cateva mici probleme care s-ar putea sa fie doar din reglaje plus cateva inlocuiri de consumabile (lantul nu stiu cat ma mai tine ca pana acum am avut doar pe cardan si nu am vazut lant decat la bicicleta) Mi se pare ca trage foarte bine. Uneori ramane turata.. e de la cablul de la shock. Cand virez stanga se subtreaza pana moare. Cand virez dreapta se supratureaza )) Virajele pe dreapta o sa fie mai patimase:))) Nu ii merge kilometrajul...probabil e ceva pe la melc... trebuie sa desfac sa vad care e buba. La surubarit ma pricep dar la supape, tacheti, etc... trebuie macar sa vad la cineva inainte de a-mi baga nasul...Nu am auzit zgomote ciudate... dar se poate sa fiu un pic mai surd. Vreau sa o vada si cineva care a mai avut asa ceva in mana. Aaaa.. si porneste destul de greu dimineata....pot spune chiar foarte greu.
  8. Salmonelu

    Yamaha Dragstar

    Gata. Am dat motocicleta. Succes noului proprietar si asfalt uscat. Cu toate ca nu mai am dragstar, am ramas cu o slabiciune si intorc mereu capul cand vad una. In intervalul 21-25 august .. sau pe acolo o sa plec cu niste amici cu motocicletele prin tara.. inca nu stiu traseul ca nu am organizat eu. Daca mai sunt doritori...
  9. Salmonelu

    Yamaha Dragstar

    deja am inceput sa ne imprietenim.. oricum pe unde intram cu aia de 650 intru si cu asta... foarte rar nu am cum sa ma strecor. Mi-a placut modelul dintotdeauna.. daca nu ne potrivim in tandem...divortam la anul .. Sper totusi sa fie o relatie mai de durata. In afara dificultatii la manevrele pe loc (380kg totusi) cand o pui in miscare mi se pare mai manevrabila decat dragstarul... probabil are centrul de greutate mai jos.. nu stiu, dar nu ai spune ca stai calare pe o bestie. Cuplul este fantastic..160Nm. Cobori dupa ea cu un zambet tamp inghetat pe fata. Ne vedem cand ai timp sa o probezi
  10. Vand Yamaha Dragstar XVS650 , culoare neagra. Pret cu toate accesoriile, dotarile, piesele de rezerva, etc..3800 euro foarte usor negocibil. Se pot scadea din accesorii, pana la 3300 euro. 15.000 km An fabricatie 2002, an prima inmatriculare 2004, cumparata de la reprezentanta Romania. Pastrata pe tmpul iernii in garaj Revizii: Cauciucuri Metzler noi montate de 500km (1700ron) schimbat uleiul, toate filtrele, bujiile si alte consumabile in primavara(de 3000km) Dotari: parbriz original yamaha Crashbar proiectoare alarma bixenon pe far principal 2 xenoane pe proiectoare coburi originale Yamaha Sissybar portbagaj Extra: 2 tobe turnout de la Custom Chromes piesele necesare (bujii, filtre, mai putin uleiul) pentru urmatoarele 3 revizii.. trebuie sa verific exact (adica intretinere zero pentru urmatorii 18.000 km) casca open face Lazer M aproape noua geaca QUICK SHARK MOTORCYCLE, editia 100 miles motorcycle, marimea XL noua primita cadou Inaintea vanzarii motocicleta va primi o revizie completa cu tot cu schimb de ulei in fata viitorului proprietar, sau la cerere se poate face inainte. Motivul vanzarii: Am cumparat un Intruder C1800R si sta degeaba . Detalii la telefon 0725.275.998 - Marius Motocicleta se poate vedea/testa in Bucuresti. Accept orice test.
  11. Salmonelu

    Yamaha Dragstar

    Vand Yamaha Dragstar XVS650 , culoare neagra. Pret cu toate accesoriile, dotarile, piesele de rezerva, etc..3800 euro foarte usor negocibil. Se pot scadea din accesorii, pana la 3300 euro. 15.000 km An fabricatie 2002, an prima inmatriculare 2004, cumparata de la reprezentanta Romania. Pastrata pe tmpul iernii in garaj Revizii: Cauciucuri Metzler noi montate de 500km (1700ron) schimbat uleiul, toate filtrele, bujiile si alte consumabile in primavara(de 3000km) Dotari: parbriz original yamaha Crashbar proiectoare alarma bixenon pe far principal 2 xenoane pe proiectoare coburi originale Yamaha Sissybar portbagaj Extra: 2 tobe turnout de la Custom Chromes piesele necesare (bujii, filtre, mai putin uleiul) pentru urmatoarele 3 revizii.. trebuie sa verific exact (adica intretinere zero pentru urmatorii 18.000 km) casca open face Lazer M aproape noua geaca QUICK SHARK MOTORCYCLE, editia 100 miles motorcycle, marimea XL noua primita cadou Inaintea vanzarii motocicleta va primi o revizie completa cu tot cu schimb de ulei in fata viitorului proprietar, sau la cerere se poate face inainte. Motivul vanzarii: Am cumparat un Intruder C1800R si sta degeaba . Detalii la telefon 0725.275.998 - Marius Motocicleta se poate vedea/testa in Bucuresti. Accept orice test.
×
×
  • Creează nouă...