Sari la conținut

Tepremihai

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    GSX-600 R K1
  • Numar Moto
    Gl 85 TPR

Vizitatori Recenți Profil

294 citiri profil

Tepremihai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu sunt foarte cunoscator dar si eu am avut aceeasi intrebare la inceput cand am vazut 109 de grade in bord! Baietii care mi-au raspuns au zis ca e in regula asa! Asa e normal avand in vedere ca a fost si trafic aglomerat! La drumurile lungi in afara localitatii in indica vreo 80-90 cam asa! Deci e in regula!
  2. Cred ca se referea la motorul incercuit cu albastru din spate! Pare a fi o Yamaha thundercat sau thunderace nu cunosc cu siguranta modelul!
  3. Anul trecut eu nu am fost dar am salivat la pozele facute de ceilalti oameni de pe forum!!! Am fost anul asta cu asteptari marete de la salon... si sincer.. nu prea ma impresionat.... Cred ca daca ramaneam in parcarea de afara a motociclistilor sa casc gura eram mai satisfacut din punct de vedere vizual decat inauntru...!! Noroc de show-ul de afara de stunt!
  4. Am inceput sa cumpar revista cu doar 2 luni inainte ca sa isi inceteze activitatea.... pana sa citesc topicul asta nu m-ai stiam nimik despre ea si chiar imi pare rau pentru ca imi placea foarte mult... in special partea in care era vorba despre intalniri!!! Sper sa revina cat m-ai repede... Multa bafta!
  5. Stitzi cumva pe cineva care sa aiba un stator pentru gsx-r 600 k1!? Unul nou e prea mult pentru posibilitatile mele financiare! Ma intereseaza unul SH!
  6. Tepremihai

    Sa mai si radem.

    Nu stiu daca asta a m-ai fost data de cineva dar mie mi s-a parut foarte tare! http://www.youtube.com/watch?v=-fVDGu82FeQ...feature=related
  7. Intrebare: Unde as putea sa gasesc o coditza cu tot cu stopul pe spate pentru un suzuki gsx 600 r din 2001 (k1)!? Cineva care dezmembreaza!? Cam cat ar putea sa ma coste!? Okay au fost 3 intrebari.
  8. Am dat un manual jos... cred ca e cel de reparatie din ce am citit eu prin el... Dar inca nu am fost sa ii fac vreo revizie ceva... si nu esti primul care imi spune sa fac asta. Cred ca o sa ma duc sa vad cu ce ma poate surprinde neplacut o revizie La faza cu pornitul nu stiam ca tre sa o las atat de mult... pana se incalzeste .. o sa o fac de acum... multumesc!
  9. daca imergi intins, nu e prea normal; si mie imi sare de 100grade la stopuri pana la 108 dar pe caldura si la stopuri repetate; in oras ajunge imediat la temp asta, dar verifica la drum intins si acolo trebuie sa fie undeva la 75-85 grade normal. verifica de siguranta si daca ai lichid de racire la nivel normal, in partea de jos stanga cum stai pe motor; pt mai multe detalii descarca un manual, este f. util! In oras se intampla in afara inca nu am iesit! Nu am vrut sa ma risc... neavand nici prea multa experienta nu am considerat ca e cazul deocamdata... Daca zici ca si tu ai la fel.. inseamna ca e acelasi lucru si eu tot in oras pe la stopuri cand ma uit tot asa am 108 grade cam asa...
  10. Salut! Am si eu un suzuki gsx 600 r! Prima mea motocicleta cumparata acum vreo luna! Am si o intrebare: Cand merg cu motorul imi indica in bord o temperatura de vreo 100+ grade! E normal sau ar trebui sa imi fac griji! Mentionez ca nu merg cu ea foarte turata sau cu viteze astronomice.... sa zicem ca merg in limita bunului simt! "Regulamentar" mai ales ca sunt si incepator! Multumesc anticipat pentru orice eventual sfat dat de oricine! In afara de sfaturi gen: "Lasate ca nu e de tine"
  11. Salut! Mihai ma numesc! Tepre mi se spune! Carnet din 2003! Motor abia acum o luna am reusit sa imi cumpar! Gixxer de 600! Chiar ca este "Way of life"
×
×
  • Creează nouă...