Sari la conținut

danny690

Membru
  • Număr conținut

    143
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de danny690

  1. Salut.as vrea sa imi schimb rulmentii de la jug la kawasaki zx9r an 98'insa nu stiu exact cota.Aveti stie cineva ce cod/cota au?
  2. Vand 2 casti ale unui prieten. Vemar , masura L purtata de maxim 3 ori, stare foarte buna, protectie vant la barbie. pret 100E THH model TS-41 masura M cu usoare urme de uzura. Pret 80E Castile se pot vedea in zona Brancoveanu , iar preturile sunt negociabile 0761677884
  3. Aveti mare grija la voblaje.Pe mine prima data m-a iertat,dar a doua oara nu am fost asa norocos.Eram in plina acceleratie, in treapta a 2-a pe un drum cu denivelari,moment in care a voblat atat de violent incat am fost aruncat pe partea stanga,iar motorul(kawasaki zx9r) a picat pe partea dreapta.mare noroc cu echipamentul ca altfel putea fi mult mai rau. Iarna asta o sa am de schimbat carene,toba,scarite,ghidoane dar obligatoriu o sa schimb rulmentul de la jug si o sa ii pun un amortizor de ghidon. Mai de mult timp simteam o usoara oscilatie cand miscam in mers ghidonul stanga-dreapta, dar nu am gasit clar care este cauza, iar in urma cu vreo 2 luni mi-a intrat in voblaj dar si-a revenit, pe acelasi tip de drum,astfel incat mi s-a rupt opritorul de la ghidon(cel montat pe cadru). Posibil ca acesta sa fi avut un rol in oprirea voblajului,sau pur si simplu noroc. Rezultatul nu este foarte grav, o lovitura de la impact cu asfaltul pe umarul stang si o un inel al coloanei putin tasat. FOARTE MULT m-a salvat geaca,casca si manusile.Am decat o zgarietura mica pe umarul drept unde s-a uzat complet geaca din material textil si una mica pe mana. Aveti grija si nu ignorati purtarea echipamentului.pe mine m-a salvat ASFALT USCAT !!
  4. Cumpar benzina sub pretul pietei 0761677884
  5. ITP moto la Utvin,70 ron, cafeaua din partea casei. recomand cu incredere
  6. Asa este,am luat motorul avand simeringurile uzate, si am facut si eu ceva km pana sa le schimb.posibil sa fie uzate bucsile peste limita.Bascula spate precum si rulmentii de la roata sunt intr-o stare buna.
  7. Cauciucul de pe fata este nou,aprox 1000km, presiunea corecta,rulmentii nu au joc.Practic daca tin virat la maxim intr'o parte si misc de roata fata se vede un joc la imbinarea telescoapelor...de aici si concluzia de a schimba cuzinetii.
  8. De ceva timp am o problema cu telescoapele fata.Problema consta in faptul ca daca misc de ghidon stanga-dreapta in mers,simt o usoara serpuire,iar la viteza mare tinde sa intre in voblaj.Am eliminat pe rand cauza rulmentilor rotii, rulmentilor conici de la furca,am schimbat semeringurile+ulei dar degeaba...problema persista. Acum vreau sa schimb bucsile din interiorul telescoapelor...crezand ca de acolo e problema,dar nu stiu cum se numesc. Multzam
  9. Am fost acum 30 min la lidl in timisoara si nu am mai gasit trusa de scule...babele astea le'au luat pe toate:)). mi'am luat un set de chei simple la 40roni ,destul de ieftine asa ca nu ma astept la prea mare calitate. Cate magazine lidl sunt in timisoara???
  10. Ontopic dar daca nu sunt proprietarul din acte si nu am buletinul lui???se poate face "practic"???
  11. Oare cat de buna o fi trusa de tubulare??o sa merg maine sa vad
  12. Sal.m'ar interesa oglinzile...din ce oras esti?

  13. Sal.ma intereseaza o oglinda stanga si semnalizare dreapta pentru kawasaki zx9 (zx6) an 98

    multzam

  14. danny690

    Timisoara

    Eternele discutii despre olteni ))
  15. Sal.mai mai cauciucul??m'ar interesa cati mm are pe mijloc.

  16. Salut.De vreo 3 zile ma confrunt cu o problema ciudata,(nu de fiecate data)cand apas butonul de pornire nu face absolut nimic,nu se aude clic-ul releului sa alimenteze electromotorul cu curent.Este ca si cum as avea butonul de oprire(butonul rosu ON/OFF) pus pe pozitia OFF.De fiecare data am pornit-o impinsa in treapta a 2-a.Problema si mai ciudata este ca dupa ce o pornesc impinsa...o opresc si porneste normal la automat,iar daca o las un timp(cum ar fi peste noapte) uneori nu porneste. Ca metode de rezolvare am incercat in primul rand curatarea butoanelor(cel de pornire si cel rosu de oprire) dar niciun rezultat.Am desfacut si curatat majoritatea mufelor accesibile de sub rezervor. Am gasit o metoda de pornire facand contact intre cele 2 borne de la releul de pornire(cele cu fire mai groase ce duc la electromotor),in felul acesta electromotorul invarte motorul dar nu porneste decat daca tin apasat si butonul de pornire. Paremea mea este ca are pe undeva un contact imperfect care face contact numai la vibratii. INTREBARE: UNDE DUC FIRELE DE LA BUTONUL ROSU ON/OFF?? Multzam pentru raspunsuri!! S-a rezolvat...nu era nici-o problema...numai o eroare umana..mobra este conceputa sa nu poata porni decat daca are abbreiajul tras..dar eu nu am folosit acest lucru deoarece aveam cablul mai slabutz..iar cand l-am mai strans apasa butonul de la maneta si nu pornea. TOPIC CLOSED
  17. Sal.m-ar interesa doua gume pentru un kawasaki zx9r, 180sau190/55ZR17 si 120/70/ZR17 de preferat michelin pilot.Astept PM cu pretul.

  18. Cred ca s-a rezolvat,singura problema fiind bateria.nu mai are deloc lichid electrolit si se pare ca "papa" tot curentul,astfel ca am dat-o electricianului sa ii puna si sa o incarce,dupaia sa vad daca merge.A verificat incarcarea si incarca...in jur de 14V. Multzam pentru sfaturi
  19. Am gasit un electrician bun...priceput la masini..urmeaza sa vina la mine.Dar nu stiu sigur ce sunt aceste 2 componente,am facut poze. AJUTOOOOOOR nU PREA CRED CA E NORMAL SA SE OPREASCA ATUNCI CAND SCOT BORNA...MIE IMI DA DE INTELES CA ALTERNATORUL NU BAGA SUFICIENT CURENT,DEFAPT...NU SE OPRESTE COMPLET,CI NU ARE SUFICIENT CURENT SA ALIMENTEZE APRINDEREA SI BORDUL.IN BORD SE STING TOATE LUMINILE.DACA INCERC SA ACCELEREZ NU VREA...FACE CA ATUNCI CAND NU ARE BENZINA ,NUMAI PENTRU RELANTI,IAR DACA RECONECTEZ BORNA MERGE NORMAL.STIU CA PRINCIPIUL ASTA SE APLICA LA MASINI...MERGE SA PORNESTI CU O ALTA BATERIE DACA A TA E MOARTA,IAR APOI SCHIMBI BATERIILE SI MOTORUL NU SE OPRESTE(NU STIU DACA SE APLICA NEAPARAT SI LA MOBRE)
  20. Bateria este cu gel,nu are lichid. SAL> Ai idee unde se afla releul de incarcare??
  21. Salutare.azi am avut prima mea problema mai grava cu motocicleta.Precizez ca am in kawsaki zx9r din 98'.Din mers s-a oprit...si nu a mai pornit.Nu invartea electromotorul..si caraia releul de pornire ca atunci cand nu are suficient curent in baterie.Am chemat un prieten si mi-a dat curent de la bateria de masina si a pornit imediat.Am continuat plimbarea..iar duPa 5-10 min iar s-a oprit.Am ajuns acasa si am constatat ca nu imi incarca bateria..adica scotand una dintre borne motorul aproape ca se opreste..nu se tureaza ,iar bordul se stinge.Din cunostintele mele despre mecanica...am dedus ca ori releul de incarcare s-a defectat ori s-a oxidat vreun contact. Unde se gaseste releul de incarcare la modelul meu?? Chiar am nevoie urgenta de ajutor..pe 15 trebuie sa fie gata de plecare la Timisoara. ASFALT USCAT!!!
  22. Salutare.esti din craiova??m-ar interesa o geaca

  23. Asta ar fi ideal,dar dupaia nu prea mai am cu ce sa merg in orash sa imi iau altii Luni o sa desfac roata sa vad codul fara sa ii scot.
  24. Multzam pentru informatii.BAFTA!!
×
×
  • Creează nouă...