Sari la conținut

Securistu'

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    tot cu doua roti
  • Numar Moto
    am
  • Club
    mai dureaza

Informații profil

  • Motociclete detinute
    multe

Securistu''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. dupa cum ai spus am impresia ca te pricepi forte bine la moto yamaha! problema e cum isi alege cuzinetii in functie de culoarea lor care se face dupa codu de pe vibrochen si cel de pe bloc! asta daca nu a facuto poate sa faca cacao in el de motor ca o sutime conteaza la yamaha!
  2. daca nu e prea tarziu iti spun si io una! nu e neaaparat sa iei filtru k&n ca cica unii zic ca ar fi mai bun pentru ca filtru oriiginal de yamaha ala 3fv de care zici tu este denso oricum(made in japan) iar ca ulei iti dau un motul 300v double ester 10w40 pentru ca face toti banii cu toate ca e scump.
  3. fratilor...sa stiti ca daca va sare de la o la o anumita turatie nefiind pornita este tipic yamaha yamaha este echipata cu un self diagnistic tester care in functie de turatia la care se opreste pe turometru va indica un cod de eroare .puteti sa aflati ce anume va da eroare dintr-un singur service manual.
  4. daca face asa parerea mea e ca sunt discurile deformate.problema se pune altfel.de ce -au deformat ca tu doar ai cumparato asa! 1.unul din discuri sau ambele sunt deformat/deformate 2.daca nu ai kilometraj analogic pe roata (montat pe roata din fata stanga sau dreapta) e posibil ca distantielele pe fata de la roata daca nu sunt simetrice sa fi fost inversate intre ele (eventual la o schimbare de cauciuc)si indiferent de cate discuri schimbi sa deformeze ceva din nou (stiu pe cineva care a facut chestia asta)
  5. www.manualedereparatie.info este cel mai bun!face pipi si pe tanga-manga ala in plus daca nu il au cand apare la ei te anunta prin mail! partea buna este ca sunt moca! succes!
  6. nu tin cu injectia sau cu carburatia dar am si io un argument pro injectie. injectia optimizeaza arderea in functie de senzorii care ii are si formeaza un amestec optim pentru functionare dar la carburatie se simpte in finctie de reglajul la aer .o moto pe carburatie nu o sa traga la fel la diferente de altitudine cu acelasi reglaj la aer (mersul la munte si mersul la mare).parerea mea.accept sa ma contraziceti !
  7. merge merge e un surub care actioneaza clapeta de acceleratie ! personal nu stiu nici un model fara reglaj de relanti. daca stie cineva sa exemplifice!
  8. pompa de ulei o inteleg ca mai la toate este mecanica si antrenata de motor (ca doar nu e electrica alimentata de la baterie sau din ecu) da io nu inteleg ce treaba are ambreiajul ? poate imi expliici si mie ca io nu am inteles (fara suparare da nu sunt ironic deloc) intrebare:sistemul de ungere (cu sau fara intinzator hidraulic) nu e separat de de un ambreiaj hidraulic? sau am inteles io gresit ce ai scris mai devreme?
  9. nu zic nu da e cam putin probabil sa se rupa cureaua care are si ea o oarecare elasticitate.oricum si la accelerari foarte brusci si la deccelerari cureaua suporta niste socuri foarte mari.parerea mea ca oricum nu prea ma pricep la ducatti.
  10. 3. socul manual, cum a explicat colegul inainte, doar tine deschise clapetele de acceleratie, iar cealalta varianta, socul automat, ia informatia de la senzorul de temperatura, o trimite catre ecu, cre comanda injectoarele sa dea ceva mai multa benzina (se sisimte miros de benzina din evacuare cand ii rece motorul) socul manual sau automat nu are nici o treaba cu clapeta de acceleratie ci doar opturaza partial intrarea aerului in compozitia amestecului de carburant.daca turatia motorului creste cand socul e actionat (fie manual sau electronic) se datoreaza faptului ca amestecul de carburant e bogat datorita volumului mai mic de aer intrat in procesul de ardere. Mesaj completat 3. socul manual, cum a explicat colegul inainte, doar tine deschise clapetele de acceleratie, iar cealalta varianta, socul automat, ia informatia de la senzorul de temperatura, o trimite catre ecu, cre comanda injectoarele sa dea ceva mai multa benzina (se sisimte miros de benzina din evacuare cand ii rece motorul) socul manual sau automat nu are nici o treaba cu clapeta de acceleratie ci doar opturaza partial intrarea aerului in compozitia amestecului de carburant.daca turatia motorului creste cand socul e actionat (fie manual sau electronic) se datoreaza faptului ca amestecul de carburant e bogat datorita volumului mai mic de aer intrat in procesul de ardere. primele 3 randuri di post nu imi apartin si au fost scrise ce colegul de mai sus.
  11. io cred ca ce spui tu cu saritul distributiei datorita socului initial de pornire este complet aberanta.io cel putin nu am auzit de asa ceva si nici nu voi auzi.dar sa sti ca e doar parerea mea.daca dintre cei care citesc si posteaza poate sa ma contrazica pot sa incerce ca nu prea vor reusi sa ma convinga. intrebare : ce inseamna "unde e cazul" din fraza ta de mai sus? te referi la anumite modele de moto?
  12. GIXX' Master of puppets New PostsNew PostsNew Posts Group: Super Membru Posts: 2.939 Joined: 6-July 06 From: BUCURESTI-BERCENI Member No.: 11.570 Moto: Ducati Numar: Momentan curat Club: ... HAI STIU CA POTI ! MAI AI DOAR 61 DE POSTARI PANA LA 3000 ! MAI AI TIMP PANA IN LA 12 NOAPTEA!
  13. viteza maxima constructiva in talon este de 160 km/h dar io (posesor fiind de mt 03) iam dat 168 si atata poate.
×
×
  • Creează nouă...