Sari la conținut

lokko_boy

Membru
  • Număr conținut

    422
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de lokko_boy

  1. Salutare tuturor

    Este momentul sa mi schimb casca,vechea mea HJC IS 17 nu prea mai face fata (la modul ca s-a "cam lasat",plus ca intercomul montat pe ea este un chin ,in mers ,me jeneaza teribil).Am 2 variante in minte,un SHOEI GT AIR si un RPHA 70.Pe langa siguranta ,ma intereseaza silentiozitatea (atat cat se poate pe motor)  si spatiul pt intercom.Orice recomandare ,sfat,parere este binevenita .

    Bugetul este cam 2000 lei (mai pot pune inca 500) ,iar motorul (in cazul in care conteaza,desi nu cred) este un Z650

    Multumesc

  2. Salutare tuturor-am profitat de venirea (pe bune) a primaverii,asa ca am dat o fuga pana la Sf Gheorghe,in Covasna.Nu mai fusesem in zona aia,si experienta a fost una placuta.Pentru cine ajunge pe acolo,recomand restaurantul Pivnita Sf Gheorghe,chiar in centru -mancaruri delicioase;si cateva poze,cu scuzele de rigoare pentru (ne)calitatea lor,nu-s mare fotograf

    BEF53E12-3C8C-4588-B4BC-BBBC10C0A822.jpeg

    13BBF356-2756-4ECD-BCCB-B85CDC364B0F.jpeg

    7A64A197-D058-409D-B4B1-9BFAE492D11D.jpeg

  3. La 09.02.2019 la 22:00, mediatics a spus:

    Salut!

     

    Dupa n ani de permis am reusit sa iau si prima motocicleta, un Vulcan S. Ca incepator nu am avut probleme si din octombrie pana la prima zapada am facut 1700km. Desi am plecat de la un scuter si  apoi m-am gandit serios la o Honda CB500X, am ales vulcanul.

     

    Daca mai sunt posesori poate schimbam o parere aici.

     

    Si o poza:

     

    file.jpeg

    Si pe mine ma batea gandul sa imi iau un Vulcan,insa pana la urma am ramas la Z650.Frumoasa mobra,sa ai km multi si fara incidente cu ea!Asfalt uscat!

  4. La 21.07.2018 la 23:43, Lucian_M a spus:

    Călătoresc mult cu soția. Are în permanență dublurile tuturor cheilor pe care le folosesc la mobra. E cel mai practic mod de a scăpa de dureri de cap. Eventual, dacă ai mai multe buzunare la pantaloni, pui dublura într-unul din ele.

    Simplu, nu?!

    Cu toate ca “dezgrop mortii “-mie ft practica mi se pare geanta de picior-dubluri ,acte si “monetarul “ .Trusa sub sa,cea “standard “ de la producator-in plan e si un kit de pana,sa fie acolo:)

  5. Acum 9 ore, andreidinca93 a spus:

    @lokko_boy Tu ai HJC IS-17? Am vazut un review in care zicea ca e optional dar era pentru piata din America de Nord.

    @leopold  Si HJC IS-17 este o casca de buget, nu? Am intrat pe louis.de, probabil stiti de siteul asta, si HJC IS-17 neagra este 140 Euro, la noi am gasit-o doar cu grafica la 850 lei in schimb Shark Spartan neagra/alba este 320 euro si la noi este 1100 lei la motodiscount cu o promotie, si mai au si o extrareducere de 10% pana la sfarsitul anului. Daca e o diferenta atat de mare intre ele, nu e mai bine sa o iau pe cea de la Shark, Spartan, chiar si la 1100 lei?

    @Lucian_M Ca protectie exista diferente intre cele mentionate de mine si cea pe care o ai tu? Pentru ca prefer sa dau 450 lei pentru o casca, in loc de 1000 lei, daca face acelasi lucru. Are ochelari de soare?

     

    Dap,am IS 17.

    http://www.shop4moto.ro/cumpara/hjc-is-17-cynapse-3581

  6. Acum 36 minute, andreidinca93 a spus:

    @Pandy  Multumesc de raspuns! Am probat Scorpion EXO 1400 si Shark Spartan si imi vin bine. AGV si HJC nu am probat. Pe cea de la Icon si eu ma gandeam sa o scot din ecuatie tocmai pentru ca nu are pinlock. Cele doua, pe care le-am probat, au ochelari de soare, cea de la Shark are chiar niste ochelari de soare care coboara foarte mult, sunt aproape ca o viziera interna.

    @lokko_boy Mersi de sfat! 

    HJC IS-17 vine cu pinlock inclus?

     

    Dap;ti-l monteaza baietii de la magazin :)

  7. Salutare

    Sunt (fericitul) posesor al unui Z650,luat anul asta in septembrie (tot atunci mi-am luat si carnetul,deci sunt newbie,cum se spune).De atunci nu am facut ft multi km,vreo 3700,insa,pe langa drumurile zilnice in oras,la job,si nu numai,am "deprins" si gustul plimbarilor extra urbane,astfel incat la anul planuiesc ceva excursii "mini touring".Fiind incepator,nu am mare experienta,evident,cel mai lung drum al meu fiind cam 400 de km facuti intr-o zi.

    Acestea fiind zise,e logic ca un naked "din fabrica" are nevoie de ceva accesorii pt ceea ce vreau eu sa fac cu el.I-am montat un parbriz,si acum as vrea sa ii pun si niste side cases (top case ul iese din discutie dintr-un motiv cam pueril-mi se pare ca vine ca nuca-n perete cu Z ul meu,insa 90 % decizia e luata).Oscilez intre genti laterale si un tank bag,pe langa clasicul rucsac.Ceea ce am citit pe diverse forumuri este faptul ca side case-urile pot afecta stabilitatea mobrei.Intrebarea mea pentru cei mai experimentati :e "mit" sau e "pe bune"?Si de la ce viteze?Viteza mea de croaziera este destul de micuta,undeva pe la 120 km,evident ,extra urban,si unde se poate.Si,referitor la side cases,recomandati anumite modele?

    Multumesc anticipat pentru ajutor-sunt incepator,asa ca nu dati cu paru' (prea rau ) :))))

  8. La 04.12.2018 la 23:09, machiavelli a spus:

    Suntem cel putin 2 inseamna , am si eu una, identica din februarie 2018 ajunsa. Vazand poza postata de tine am retrait emotia ridicarii de la United Motors. Mai vazusem una neagra pe Petre Ispirescu , cu nr provizorii de Cluj, si am mai vazut in trafic una alba.

    Ai apucat sa te dai cu ea pana a venit gerul?

    Esti multumit?

    Toate bune!

     

    Salutare-sunt mega multumit!Eu nu am bagat-o la iernat,merg si pe vremea asta-atat timp cat nu e gheata/zapada pe carosabil,merge!.I-am pus parbriz,la ture lungi si viteze mai maricele,e nevoie.Oscilam  intre Vulcan,MT07 si asta.Cred eu ca am facut alegerea optima.Am vreo 3200 de km pana acum,din septembrie.Cateva ture pe la munte,pe langa Bucuresti si spre Giurgiu si Oltenita.Si inca 2,3 poze cat de cat recente

     

    1.jpg

    2.jpg

    3.jpg

  9. Salutare,in primul rand tin sa mentionez ca nu am ER6N/F,ci Z650 (de aia am zis sa postez aici,pt ca sunt "inrudite")-as avea nevoie de o recomandare de parbriz ,va rog (stiu ca e la optionale ,dar cred ca ce se ofera nu e cine stie ce-ok,naked,naked,dar de la 80 km/h in sus ,am senzatia ca o sa zbor de pe mobra,la propriu).Voi ce folositi?Ms anticipat!

  10. Reinvii putin topicul asta pentru ca as vrea o sala (de culturism, fitness, numiti-o cum vreti) pe langa Victoriei. Stau in zona si nu am gasit nimic pana acum. Exclus World Class ptr ca mi s-a intiparit in cap ca sunt fitosi, scumpi...ma multumesc si cu o sala de cartier chiar daca discurile sunt ruginite. As mai plusa cu un bazin de inot (exclus Radisson...nu-i de mine bazinul ala -daca il pot numi asa). In urma cu 1 luna mi-a expirat abonamentul la Viva Sport din Berceni, unde am prins cu 12 mil parca, platit in trei transe, 6 luni atat sala cat si bazin. Dar acum cand vremea nu va mai fi atat de buna, sa bat Victoriei-Berceni-Victoriei, parca nu...

    Merci!

    Daca ai 7 Card (si daca n-ai),vezi ca era pe Magheru una destul de ok-si mai e la Unirii,sus,la 3 -nu sunt chiar in zona ta ,dar eu zic ca-s la o distanta rezonabila

×
×
  • Creează nouă...