Sari la conținut

Don John

INACTIV
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Don John

  1. Si mai citeva : 1000rr 2012 http://www.youtube.com/watch?v=F1Sk_rtusc4&feature=player_embedded
  2. Permiteti si mie sa dau cu o parere aici, la care nu am sa spun nimic nou dar ceva care cred ca este parerea multor care au posibilitate sa faca comparatie. (scuzati daca nu mai scriu romaneste correct dar au trecut 20+ de ani decit am studiat acolo si poate mai uit ). In ani asta la care am motocycleta si dupa care am scimbat citeva diferite, dar si dupa zeci de mii de kilometri facuti am ajuns acum la urmatoare: Un VFR 750 rc 24 (pe care il pastrezi ca ochii din cap) si un VFR 800 cu abs. Nici o legature intre senzatia si suguranta care ofera cel cu ABS............. Stiu stiu............multi intreba dece nu are abs si motocycletele de la GP..............itrebarea este cine din noi toti este Rossi?? Cel putin eu declar ca nu sint . Numai asta de la mine si sper "sa ne mai vorbim"
  3. Yiannis 47 ani Atena!! Un salut si de la mine Sper sa ma scuzati daca nu mai scriu romanest correct dar dupa 20+ de ani decit am studiat in Romania spec ca am scuze Am cautat sa gasesc un forum de moto romanesc pt ca am vrut cu ocazia asta sa mai am posibilitate sa fiu intre romanii si sa simt macar asa intre fosti prieteni . Sint din Grecia (Atena) si am si eu de 30 de ani aciasi microb cu toti voi Motocycleta!! In ani asta au trecut din minile mele mai multe motoare dar din anumite motive preferata mea a fost VFR . Am un VFR 750 F (rc24. Alb original cum a iesit din fabrika) se de 2 ani si un VFR 800 VTEC ABS. ma bucur ca vam gasit si sper sa ma primiti la "compania" voastra Ps. Bineinteles m as bucura daca pot sa fiu de folos la oricine de aici.
  4. Un salut si de la mine Sper sa ma scuzati daca nu mai scriu romanest correct dar dupa 20+ de ani decit am studiat in Romania spec ca am scuze Am cautat sa gasesc un forum de moto romanesc pt ca am vrut cu ocazia asta sa mai am posibilitate sa fiu intre romanii si sa simt macar asa intre fosti prieteni . Sint din Grecia (Atena) si am si eu de 30 de ani aciasi microb cu toti voi Motocycleta!! In ani asta au trecut din minile mele mai multe motoare dar din anumite motive preferata mea a fost VFR . Am un VFR 750 F (rc24. Alb original cum a iesit din fabrika) se de 2 ani si un VFR 800 VTEC ABS. ma bucur ca vam gasit si sper sa ma primiti la "compania" voastra Ps. Bineinteles m as bucura daca pot sa fiu de folos la oricine de aici.
×
×
  • Creează nouă...