Sari la conținut

Drake

INACTIV
  • Număr conținut

    152
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    sebi_c7

Profil

  • Numar Moto
    MS 07 BBA

Drake's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. amuzant...dar destul de jalnic. alias are dreptate, e pus pe fast forward
  2. Drake

    Concept Scooter

    Interesanta ideea dar nu pt al comercializa la persoane fizice, ar fi amuzant sa bage dinastea intr-un parc de distractii unde sa se poata da lumea.
  3. Nu stiu...nu am avut scuter aerox...si din cate stiu eu cele de 50cc nu fug mai tare de 80-85...al meu abia atinge suta si e de 125.
  4. Drake

    Tuning De Scutere

    Fainutz...am si eu cateva cu scutere care fac wheelie, stoppie si burnout.
  5. Daca e de 49cc . Oricum chiar daca ii ridici viteza cu cativa km/h o sa vrei mai mult...asta-i omu...vrea sa mearga din ce in ce mai tare. Si daca chiar vrei viteza de ce sa risti pe un scuter construit in fabrica cu anumite limitari pe el (adica facut sa nu mearga mai mult de 80 km/h). Tu crezi ca aia care l-o facut is prosti? Aia stiu cel mai bine ce e mai bun pe scuter pentru a echilibra puterea cu fiabilitatea. Mai asteapta si tu 2 ani asta daca nu ai deja 18 ani...fa carnetu...si i-ati un motor mai tare.
  6. Al meu e in "spital" pt cateva zgarieturi si un plastic rupt. Saptamana asta imi ajung piesele noi...Thank CASCO
  7. Drake

    Trebuie Inscrisa?

    ....tu nu ai ciclomotor..tu ai scuter...ceea ce incerci tu sa faci e sa demonstrezi ca scuterul tau e ciclomotor...si mergi la RAR sa il vada aia si daca ai noroc/pile poate reusesti sa-l obti o fisa sau ceva de genu prin care demonstrezi ca e ciclomotor politzaiului care te opreste.
  8. Drake

    Trebuie Inscrisa?

    Cel mai bine ar fi sa te interesezi la politie daca ai ceva cunostinte care pot sa-ti ofere informatii despre chestia asta...ca normal (dupa cum scrie in legislatie) trebuie inscris deoarece este scuter pt ca nu are pedale...dar din cate am vazut pe forumu asta unii ziceau ca nu trebuie...
  9. Drake

    Pocketbike-uri

    Daca vedeam un pocket bike cand eram mic pe undeva...sigur imi trebuia . Eu am avut un cross de copii si imi placea la nebunie pe vremea aia .
  10. Bravo...dar eu zic ca e ca si cum ai "tuna" o dacie...si dai bani pe neoane, kituri, vopsea, stickere, etc. cat ai dat pe un moped nou...si eu nu te vad pe tine sa atingi 100km/h pe moped.
  11. CBR nu e nust ce la capitolu performante? E mai rapid decat RSu si nu e asa sensibil...rsu daca ii dai umpic in freza daca il iei nou poti sa ai probleme mai incolo. Si iti zic din propria experientza ca o sa vrei motor cu viteze in prima sau a doua luna de folosire a scuterului. Nu stiu de ce va place asa mult DNAu...mie mi se pare nasol din mai multe motive: 1.da-i in jur de 3000 euro daca il iei nou...de bani aia iti iei ceva ca lumea la sh 2.e scuter 3.performante jalnice pe langa celelalte motoare 4.are un sunet de motocicleta...nu 5.e de rahat faza cu fake gas tank adica ii deschizi unde tre sa fie rezervor si ai loc de o casca sau ceva de genu. Treaba ta...eu in locu tau mi-as lua ori un CBR 125...ori un Derbi Gpr ...ori un RS...dar in nici un caz dna.
  12. Drake

    Vespa 750 :)

    Nu merge downloadu/filmuletzu sau nu va impresioneaza deloc?
×
×
  • Creează nouă...