Sari la conținut

MosGerila

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MosGerila

  1. cred ca totusi e ABS 2 din ce am mai citit...s-ar parea ca de prin iulie 2001 au schimbat si a mea e din ianuarie 2001 (am verificat VIN-ul). Ma rog...sper sa o rezolv cu o baterie ca lumea )) Acestea fiind zise...zic sa bem o bere astia care mai au autobuze...vad ca prea multi nu suntem )) Ce parere aveti? eu am tel 0721.327.337
  2. e din 2001. Interesanta faza cu releul a lui Dan Cata.
  3. corect, in mod normal se stinge dupa ce pleci de pe loc la cateva secunde. Insa la mine nu se stinge deloc...doar dupa ce parcurg 5-6 kilometri si opresc motorul, apoi il repornesc. Abia atunci se stinge si se initializeaza cum trebuie ABS-ul
  4. Multumesc mult, o sa il sun pe Tibi pt revizie. In ceea ce priveste confortul, asta e si motivul pt care m-am hotarat la LT. Sper intr-adevar sa am timp suficient sa ma bucur de el si sa pot face drumuri lungi ca v-am zis...momentan in oras nu mi se pare o mare placere . O singura intrebare relativ tehnica as mai aveadeocamdata ...are o baterie, cred eu subdimensionata, un Bosch care are EA doar de 100. Dupa ce pornesc motocicleta becurile de la ABS raman pornite. Merg 5-6 minute si daca o opresc si repornesc dupa aceste 5-6 minute becurile se sting, iar ABS_ul merge fara probleme. Dupa logica mea m-am gandit ca e problema de la baterie, in sensul ca nu furnizeaza suficient curent la pornirea initiala pentru ca ABS-ul sa se initializeze cum trebuie, iar dupa cele 5-6 minute se incarca suficient de mult. O fi asa sau treubuie sa imi fac alte griji? Mersi mult, toate bune!
  5. Multumesc mult pt ajutor. Cat priveste reprezentanta din Otopeni...poate ca e ok, dar am cerut cotatie si mi-au facut un deviz pt revizie incat de banii aia imi mai cumpar un motor...Sau un scuter nou )
  6. Salutare, Stiu ca s-a vorbit mult insa ma vad depasit de algoritmul de cautare de pe forum asa ca m-am gandit ca mai bine intreb ) In Noiembrie anul trecut m-a pleznit...nu stiu ce, dar m-a pleznit...de am vandut Harley-ul si am luat un BMW K1200LT. Inca nu m-am prins daca am facut bine, urmeaza sa ma edific in cursul acestui sezon. La primele "contacte", la drum lung e ceva de vis, in oras e ceva de groaza...Dar divaghez. As avea nevoie, va rog, de o recomandare de service, in Bucuresti, specializat sau care sa se priceapa bine la BMW-uri. Nu niste baieti care au desfacut un Hornet si au impresie ca sunt mecanici ca de astia e plin. M-am uitat destul de mult pe youtube la ce inseamna sa-i faci revizie completa autobuzului meu si nu pare chiar asa simplu. Adica mie nici prin cap nu-mi trece sa m-apuc, abia am reusit sa-i scot bateria, daramite sa schimb lichidul de frana Pls help, sunt nou in "comunitatea" posesorilor de BMW si totul e nou pt mine Sunt trecut de la 1 singur bec pe bord, la vreo 12 cred....care inca nu stiu ce inseamna toate foarte clar ) Si o poza cu troleibuzul pt edificare:
  7. Faine pozele. Frumos. Felicitari! Da nici intregi la cap nu sunteti pe frigul ala. ))
  8. Partea a doua aici Partea a 3-a si penultima Ultima parte - Stop joc.
  9. Sunt multe pensiuni...cauta in Zlatibor, Prijepolje sau Bijelo Polje.
  10. http://nacajitul.blogspot.com/ aveti si p-aici informatii despre Serbia si etc...
  11. Diferenta intre RC-ul, MC-uri si HOG e ca in principiu, desi s-a indepartat si asta destul de mult de la ideea initiala, RC/MC-urile au la baza prietenia, interese si pasiuni comune, iubirea motociclismului in sine, iar HOG -ul reprezinta doar o adunatura de oameni legati prin nimic altceva decat prin faptul ca si-au luat acelasi brand de motocicleta. E ca si cum s-ar face un club al posesorilor de laptopuri Toshiba. Nimic in neregula cu asta insa, problema in Romania e ca Harley-ul e perceput de destui ca si Q7, Range Rover si X5...sunt multi care-si ia Harley doar pentru ca au auzit ei ca e misto, dar nu au nici o treaba cu motociclismul in sine, daramite cu brandurile de motociclete. E doar cool sa aibe Harley ca sa fie in randul lumii "bune". Si daca tot imi permit...ce mama dracu, imi iau ce-i cel mai tare, sa se vada ca äm valoare"...Cel putin asta e perceptia mea... Sunt convins ca sunt si multi oameni ok posesori de HD, chiar cunosc destui...si imi cer scuze daca se simte cineva lezat de ceea ce am scris mai sus.
  12. Buna, Nu-s eu ala, mai sunt inca 2 in club cu Harley care au drum pe acolo. un Hugger si un Dyna Street Bob. Ambii vin din Drumul taberei in Nord la serviciu.
  13. ma fratilor, in nemernicia mea am si eu o parere. Asta e topicul omului despre motocicleta lui si nu are nici o legatura cu intamplarile altora la Bacau sau in alte minunate zone ale tarii. Deci hai sa facem un topic nou despre asta. Parerea mea.... Mesaj completat Revenind...e destul de complicat sa faci garniturile alea ca sunt 4 seturi care trebuie schimbate toate cica... Hai sa ne intalnim sa o vezi...cum facem? Eu termin serviciul pe la 6 si ceva si plec din Pipera...
  14. Eu zic ca ai tu prea multe asteptari, asta e...motor racit pe aer la 50 de grade sau cat or fi la nivelul asfaltului in minunatul Bucuresti...e normal sa dea rateuri. Sunt curios daca vreun posesor de Oltcit poate sa mearga pe vremea asta ca e cam acelasi lucru. ) A trebuit sa fac 300 de km azi...adica sa fac un drum Bucuresti Tg jiu. Pe drum s-a comportat chiar ok, am plecat si eu f de dimineata ca sa nu prind caldura asta groaznica, insa cand am ajuns am observat ca a inceput sa piarda ulei serios pe la garnitura aia de la rocker box. Am mai "navigat" un pic astazi si am vazut ca e o problema generala la toate Sportsterele de dupa 2007 deci...eu zic sa te pregatesti sufleteste si pt asta. )) Acum mi-e groaza de drumul inapoi, maine se anunta 38 de grade. La vita e bella.
  15. Ma bag la o tura de racorire - cam intr-o jumatate de ora o sa fiu in parcarea din fata casei poporului. E bine....eu acuma citi. Motiv pt care n-am venit si eu aseara. Mesaj completat Da...fac parte din planurile de viitor si parte din vise de vreun an si ceva. ) De flacari nu prea imi pasa foarte tare. Am auzit de...debaffling asta insa m=am razgandit cand am aflat ca ITP-ul nu se mai face decat la RAR...o noua directiva ce a intrat in vigoare de la 1 iunie. Un prieten de-al meu deja are probleme, nu trece ITP-ul datorita tobelor pentru ca scot 96 decibeli...Deci m-am gandit sa cumpar alte tobe si pe astea sa le tin in caz de forta majora.
  16. Ca si posesor de Harley, parerea mea coincide aproape in totalitate cu a lui ddmkro. Nu este cea mai tare din pct de vedere tehnic, nu are o gramada de senzori si gadgeturi de ultima generatie si care nu-ti folosesc aproape la nimic, da, pierde si ulei, se incinge ca dracu si vibreaza la semafor de dai in dambla ceea ce o face destul de inconfortabila in oras insa cand merg pe un drum lung cu vantul in fata si cateva sau deloc masini ma face sa ma simt ca pe Napoleon dupa batalia de la Austerlitz. Nu sunt un fan infocat Harley, pur si simplu asa s-a nimerit sa am motocicleta asta. Ah...si e prima motocicleta pe care am mers. deci nu prea am termen de comparatie. Mi-as dori insa sa incerc BMW, Ducati, Triumph...am multe pe lista. Clisee exista despre aproape toate brandurile care produc aproape orice de la motociclete la faina de peste, pana nu incerci pe pielea ta...cam greu sa-ti dai seama. Bine...vorbitul e gratuit. Despre pierderea de ulei am strans si eu capacul dar nimic si am comandat garniturile la Harley... ca tot e inca in garantie. In caz ca tot nu se rezolva problema o sa caut ceva aftermarket ca sa le fac singur nu ma duce capul. Ma gandesc destul de serios la un filtru Screaming Eagle Heavy Breather...dar nu stiu cat de desteapta e investitia avand in vedere ca e o gramada de bani, 300 de USD in US, probabil ca o sa ma multumesc cu unul K&N. Pe asta de acum l-am suflat cu compresorul de umflat rotile, mi-a fost frica sa-l spal.... La fel trebuie sa schimb si eu tobele, le am inca pe cele stoc din...lipsa de fonduri. Am citit o gramada despre montarea de radiatoare pentru racire mai buna si etc...poate n-oi fi citit eu unde trebuie ca n-am ajuns la concluzia ca ar fi o investitie care sa merite. In rest...ce sa mai zic... am inteles ca esti din Craiova, eu sunt din TG Jiu...ca de obicei oltenii sunt capul rautatilor si folosesc Harley-ul ca pe motocicleta de servici. ))) Asfalt uscat tuturor.
  17. Salutare, Eu sunt alt "destept" care se duce in fiecare zi cu Sporsterul la servici, mai exact cu un Nightster, din Tineretului pana in Pipera... Foarte fain topicul, tot respectul admiratia si consideratia, poate ne vedem intr-o zi la o bere sa schimbam impresii despre hardughii. Si eu am probleme in ultimele zile cu caldura, motorul trage greu cu filtru curatat cu tot, si in plus a inceput sa curga si un pic de ulei pe la jumatatea rocket box-ului la cilindrul fata. Din ce am citit pe net e tot din cauza caldurii si racirii defectuoase a motorului si trebuie schimbate garniturile...cu stransul suruburilor nu am rezolvat problema. De la cine ai comandat filtrul pana la urma? Toate cele bune.
  18. MosGerila

    Prezentati-va!

    Placere mi-ar face sa va cunosc pe toti, indiferent de tipul de mobra. Cu chopperele eram doar curios...n-am vazut nici unul in prezentari. Multa bafta cu Jawa.
  19. id: mada_tudor2000 tel: 0721329337
  20. MosGerila

    Prezentati-va!

    Salutare tuturor, Nu am mai scris pana acum nimic dar, ma cheama Madalin Tudorescu, nascut si crescut in Tg jiu, ajuns cu serviciul destul de impotriva vointei mele in Bucuresti. ). Dar incerc sa vin acasa cat de des pot, macar o data pe luna. Am un Harley Sporster XL1200N Nightster din 2008, am atasat si vreo 2 poze, altceva ce sa mai zic...sper sa ne vedem cand vin acasa, ca tot a venit caldura. Asfalt uscat tuturor. PS: din ce am obs eu nu mai e nimeni cu chopper in Gorj? Doar vitezisti?
×
×
  • Creează nouă...