Sari la conținut

r3play3r

Membru
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    prima
  • Motocicleta
    H-D V-Rod VRSCB `05

Informații profil

  • Motociclete detinute
    VN 750 `95, V-ROD `05

r3play3r's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut! Poti sa cauti deasemenea DUBDETAILING sau EVOLUTION DETAILING sunt net superiori celor de la clinica auto
  2. r3play3r

    Reparatii sei

    Salut Darian! Cum pot sa dau de tine? Trimite si mie te rog un numar de tel pe privat daca se poate! Multumesc
  3. Salutare! Cine e curios de cum se pregătește (din pct. de vedere al suprafețelor) o motocicleta pentru iernat` poate sa meargă weekendul acesta la sediul Top Lac Grup unde se va tine o prezentare cu produsele din gama Meguiar`s pentru ingrijirea moto. Operațiile sunt aceleași în principiu dacă ați folosi orice alta marca de produse, dar ajuta sa fie explicate de catre un profesionist. Pentru mai multe detalii intrati pe pagina de FB Meguiars Romania unde sunt mai multe detalii.
  4. Salutare! Cine e curios de cum se pregătește (din pct. de vedere al suprafețelor) o motocicleta pentru iernat` poate sa meargă weekendul acesta la sediul Top Lac Grup unde se va tine o prezentare cu produsele din gama Meguiar`s pentru ingrijirea moto. Operațiile sunt aceleași în principiu dacă ați folosi orice alta marca de produse, dar ajuta sa fie explicate de catre un profesionist. Pentru mai multe detalii intrati pe pagina de FB Meguiars Romania unde sunt mai multe detalii.
  5. Salutare! Cine e curios de cum se pregătește (din pct. de vedere al suprafețelor) o motocicleta pentru iernat` poate sa meargă weekendul acesta la sediul Top Lac Grup unde se va tine o prezentare cu produsele din gama Meguiar`s pentru ingrijirea moto. Operațiile sunt aceleași în principiu dacă ați folosi orice alta marca de produse, dar ajuta sa fie explicate de catre un profesionist. Pentru mai multe detalii intrati pe pagina de FB Meguiars Romania unde sunt mai multe detalii.
  6. Salutare! Cine e curios de cum se pregătește (din pct. de vedere al suprafețelor) o motocicleta pentru iernat` poate sa meargă weekendul acesta la sediul Top Lac Grup unde se va tine o prezentare cu produsele din gama Meguiar`s pentru ingrijirea moto. Operațiile sunt aceleași în principiu dacă ați folosi orice alta marca de produse, dar ajuta sa fie explicate de catre un profesionist. Pentru mai multe detalii intrati pe pagina de FB Meguiars Romania unde sunt mai multe detalii.
  7. r3play3r

    Facerea de bine...

    RAR - 150 ITP (daca faci tot la ei) 150 - dar gasesti mult mai eftin in alte locuri din oras daca nu ma insel este si un topic pe tema asta asigurare eu mi-am facut la un broker in mall 132 Lei 6 luni numar definitiv - eu am dat 62 Lei (preferential) cel ce vine la rand e undeva pe la 40 Lei numar rosu nu stiu cat despre carat stiu pe cineva care ar putea sa te ajute la un pret rezonabil daca ai nevoie Salutare
  8. Salut! Am culcat putin motorul saptamana trecuta si drept urmare am indoit putin ghidonul (aveam in plan sa il schimb dar nu asa de repede) Intrebarea mea este: Are cineva un ghidon ce sa se potriveasca pe un vn 750 de vanzare? Daca da, la ce pret? Vazusem ceva interesant pe un Virago anul trecut de la LSL (in forma de "pescarus" daca pot sa ii spun asa......) si tare mas cam orienta catre LSL PS: Nu stiu ce grosime am nevoie, dar trebe sa fie similara cu cea a ghidonului din stoc de pe vn 750 ca sa nu fiu nevoit sa mai cumpar si alte accesorii:D Daca stiti si siteuri de unde ati mai comandat si voi sunt deschis la comandat de pe net. Astept propuneri si oferte cu bratele deschise Multam!
  9. r3play3r

    Kawasaki Vulcan

    Multumesc la fel! Si de asemenea un paste fericit la toata lumea!
  10. r3play3r

    Facerea de bine...

    Pentru Darian, garantez si eu! pe langa faptul ca lucrarile lui sunt exceptionale este un tip cu un mare caracter. Si eu am apelat la el si de atunci am numai vorbe de lauda pentru el. Cine vrea sa dea de el il gasiti aici: Darian Gheorghe Str. Victor Eftimiu nr. 5-7,et. 3,ap.17 sect 1,cod 010153 0722.56.44.09
  11. r3play3r

    Kawasaki Vulcan

    cel tarziu saptamana viitoare pe vineri voi fi si eu cu mobra scoasa din service aratand ca o bestie adevarata :> (am sa plantez si ceva poze) apropo legat de intrebarile legate de gume eu recomand cu mana pe inima cele de la heidenau nu de alta dar am destui prieteni care au si pe vn si pe intruder si pe vitezane de tot felu si sunt toti multumiti de ele se comporta ok si pe ploaie si in orce conditii (stiu pe cineva care a mers si pe zapada iarna asta cu ele si inafara de un mic derapaj din cauza neutilizarii optime a motorului in conditiile respective totul a fost ok cam toti au depasit 20000km cu ele si arata inca bine ca sa nu spun ca noi ca nu ar fi nici adevarat dar totodata nici departe de adevar) doresc pe aceasta cale sa ii multumesc lui darian (super baiat super caracter cat si lui jony, usu si claudiu care m-au ajutat sa termin proiectul)
  12. r3play3r

    Kawasaki Vulcan

    eu heidenau folosesc la vn-ul meu de 750..... daca te intereseaza intra pe http://www.heidenau.ro/ cauta ce ai nevoie si comandati Ciau
  13. Tipul asta cu caruta nu ar trebui sa fie banat, deoarece incearca sa vanda cutii pe forum moto?!?!?! Asa ca intrebare........
  14. r3play3r

    Kawasaki Vulcan

    Salut, cat trebe sa astept si cu cat mi-l vinzi ? astept un pm de la tine......
×
×
  • Creează nouă...