Sari la conținut

yodalaur

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    lauriry_1991

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    05.10.2009
  • Motocicleta
    Honda CBR 600F
  • Numar Moto
    B-14-JGF

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR 600F3

yodalaur's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da...si camerele ajuta din parti. Asta iarna l-am "deranjat" pe un taximetrist ca mergeam prea incet (50 la ora) si a coborat la stop si mi-a spart geamu. In intersectie erau camere. Sti ce a facut politia? Iti dau 3 incercari!
  2. Eu prefer sa le rasucesc oglinzile cand nu stiu sa le foloseasca... Daca tot nu se uita in ele presupun ca nu au nevoie )
  3. Poate pare subiectivism ca iau apararea motociclisului, insa mie personal mi-a sarit in fata alergand pe trecere o femeie. Eram la foarte putin dar aveam 50 la ora. Am franat atat de brusc ca m-am ridicat pe roata din fata, m-am dezechilibrat putin dar am reusit sa imi pastrez echilbru. Nu mi se pare normal ca un pieton sa trateze trecerea de pietoni in felul asta. Un vehicul nu poate opri brusc intotdeauna. Si eu merg foarte des pe jos si CASC BINE OCHII inainte sa trec prin orice loc, chiar si in cazul in care am un semafor care imi da prioritate.
  4. As vrea sa nu fie cu RIP dar cand am ajuns eu acolo smurdu se chinuia sa il resusciteze, cand am plecat eu inca se chinuiau, eu nu am rezistat sa ma uit la asa ceva mai mult de 3 min. Toate cele bune si atentie la conservele de pe strada.Asflat uscat!
  5. Acu o saptamana era sa fac un accident similar cu un BMW care a tras de volan intrand peste mine de pe banda a3a pe banda a era banna2-a pe Splaiul Unirii. Daca nu era banda 1 libera ca sa ma refugiez pe ea nu aveam cum sa evit. Raspectivu si-a cerut scuze la urmatorul semafor dar totusi....
  6. yodalaur

    Unde S-a Ajuns...

    Eu sper sa nu se destrame vreoata aceasta comunitate. Daca nu as fi fost ajutat de motociclisti mai experimentati de fiecare data cand am avut probleme in acest prim an probabil ca nu as fi rezistat pana acu. Ma bucur ca exista si oameni in trafic carora le pasa de motociclisti chiar daca e vb tot de alti motociclisti.
  7. eu personal era sa lovesc pe cineva care pur si simplu a inceput sa alerge pe trecere pentru ca nu l-am observat... din fericire nu s-a int nimik pt k aveam viteza relativ mica si am evitat incidentul. Oricum asta m-a facut sa imi sporesc atentia pe viitor la treceri de pietoni. Sfat: foarte mare atentie la pietoni. traverseaza pe oriunde si nu se asigura nici daca nu sunt pe o trecere de pietoni. Important este sa poti frana la timp
  8. yodalaur

    Pietoni ticniti

    si mie ieri mi-a sarit o baba in fatza...aveam 60 la ora... am evitat-o la milimetru si nu am mai oprit.. am claxonat doar. Femeia nu era pe trecere. Eu veneam dinspre intersectia Leu si ma intreptam spre Splai (Bucuresti); Asfalt uscat si mare atentie!
  9. Pai ... era ud pe jos avand in vedere ca plouase.
  10. Lasa capacele, ca daca acopera gaura canalului e ok. Sa vezi denivelare cum mergi pe Liviu Rebreanu dinspre Titan spre Campia Libertatii. Se observa destul de greu si am luat-o cu 80 prima data. Am simtit cum ma ridic de pe sa dar nu m-am dezechilibrat. Acum trec cu 40 cand ma apropii )
  11. Da, ai dreptate ... nu e giratoriu da aveam un lapsus pentru cuvantul "rond". Nu imi venea in cap pe moment. Cu canalele nu am patit pana acu dar e o groapa interesanta de care era sa ma lovesc aproape de Auchan Titan. A fost astupata acu 2 saptamani si ieri cand am trecut cu masina pe acolo era din nou groapa ) ... De obicei nu merg cu viteza deci apuc sa vad obstcolele
  12. Abia ce plecasem de acasa si ma grabeam sa ajung la examen la fac, pe undeva pe la piata Alba Iulia din Bucuresti (intrarea in giratoriu enind dinspre Muncii) o femeie de vreo 50 de ani intra brusc pe trecere miscandu-se destul de repede. Aud masina de langa cum frneaza destul de brusc si incerc sa pun frana (am realizat ca trebuie sa fie vb despre un pieton) dar carosabilul fiind ud imi fuge roata din spate si cad pe o parte. Nimeni nu a patit nimic cu exceptia motocicletei care e destul de avariata. Eu aveam tot echipamentu si m-am ales cu doua julituri (mai grav era cand picam pe role). Sunt trist ca e moto stricat dar fericit ca nu a patit nimeni nimik. Aveam vreo 50 la ora. Cred ca am avut destul de mult noroc ca nu am patit nimik. Pe casca se poate vedea locul unde am dat cu capu de asfalt... Am ajuns si la examen pana la urma cu 5 min intarziere cu metrou )
×
×
  • Creează nouă...