Sari la conținut

hashu

Membru
  • Număr conținut

    178
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de hashu

  1. Un mester bun sa faca asta? de preferat la domiliciu dar nu neaaparat
  2. Salut am o mare problema .. mobra mea a scuipat bujia afara si acum sa dus filetul de pe chiuloasa cum asi putea rezolva aceasta problema ? se poate repara cumva sau trebuie o alta chiuloasa ? Multumesc!
  3. hashu

    Italian crap

    Hai cu, continuarea sa vedem ce si cum ...( nu este lighean este o rajnita de cafea manuala ) )
  4. Condoleante familiei !
  5. Da frate scuze ca m-am legat de tine ! nu imi sta in fire sa urmaresc forumul sa ma cert ... dar am inteles cam aiurea din primul post..
  6. Pentru incompetentii care nu stiu sa explice Eram cu masina si erau acolo 200 de masini ! Baiatul era cazut si am specificat faptul ca clipea ..smurdul era acolo.. mai erau acolo inca 3 motociclisti. Eu eram cu familia mea in masina si politistu urla la noi sa trecem. Cum ati fi putut voi sa opriti vreau si eu sa stiu sunt foarte curios. Multi destepti pe acest forum. Daca eram cu motocicleta logic ca opream dar in situatia asta nu aveam cum. Dupa ce ca eram suparat si ofticat se trezeste si un taximetrist sa isi bage si sa isi scoata..la cati nervi aveam ce ati fi vrut sa fac ? sa opresc in mijloc sa ma injure toti si sa imi iau si vreo amenda . Cat de "inteligenti" pot fi unii oameni. P.S. ce intelegi in primul post? cum este al doilea ? BTW : No hard feelings
  7. Da frate adevarat clipea este in regula ... =))
  8. Cum sa vezi un motociclist cazut si tu sa pleci mai departe tu fiind motociclist... Tu la randul tau cum te-ai simti sa fi pe jos si sa nu opreasca nimeni sa te ajute... Lumea in care traim a luato razna ....
  9. recomand cagula eu am luat si sta bine rau pe cap
  10. Trebuiesc cateva lectii de la marii fotbalisti ... Te-a atins , te-a daramat , mai este si porc te vaicaresti un pic apelezii 112 si lai lasat fara permis in alte cazuri cu 2 - 3 lovituri si julitori poti sa scoti o dauna frumusica pentru tine cat si pt motoreta daca cunosti un service "bun" daca nu vrei asa ii tragi un pumn in oglinda si te opresti direct la politie sa dai declaratie ca tea acrosat unu cu oglinda.. altfel cu lichid rulmenti baston ... risti sa o patesti tu pe cale legala .... numai bine!
  11. hashu

    Bursa locala - Timisoara

    salut ma intereseaza cauciuc fata 120/70 17 la fel ca si mai sus pret dot si poze cu uzura..
  12. Pai ai raspuns foarte dubios ... ce sa iti fac ..tiam multumit pt ajutor ... mai mult ce vrei sa iti fac
  13. la ce te bagi frate in seama aiurea? Era vorba despre rr omu' a spus ca are un consum de 7 si mie mi se pare mic pentru rr... beliti ochii si pe urma comentati..
  14. fac cam undeva la 100km maxim pe zi si in weekenduri undeva 200km consumul asta de 7 parca e prea mic eu am avut un cbr 600 f4i si aveam consum undeva la 8 eu merg un pic mai turat de obicei schimb undeva la 8-10k . App daca cineva de aici vinde mobra la un pret decent .. PM me
  15. multumesc pentru replay-uri... Pastreaza-ti parerile pt tine... daca consuma un 8 e bine eu am auzit ceva povesti ca ,consuma undeva la 10-12l/100km. Mersi pt info ..
  16. Salut nu stiu sigur daca postez bine aici dar asa sper . Vreau sa imi achizitionez un acaret honda cbr 600 rr si vreau sa intreb posesorii de rr-uri care este consumul de benzina la rr aprozimativ daca au probleme anume ... Multumesc ..
  17. releu incarcare honda cbr 600 f4i aveti? + un pret!
  18. OFF Super post Grimstone ! ON Insanatosire grabnica motoristului ...(dal in colo de fier ca se repara!)
  19. Daca il prinzi pe Dl. Ivan Ion la udriste (par portocaliu si pistruiat) este cam tzeapa nu prea sufera motociclistii tace mut si face te pune sa scrii in declaratie ce vrea el ca sa nu iti faca dosar penal... Din ce stiu eu daca lovitura este mai in spate de stalpul masinii (stalpul de la usa este considerat jumatea masinii ) esti de vina acum conteaAZA UN PIC SI CUM SA INTAMPLAT dar sper sa nu il prinzi pe cel mentionat mai sus! Insanatosire grabnica.! P.S. de acum incolo tavalestete si cheama smurd ca sa faca masuratori mai bine...
  20. Mda nasol final ... dar eu am multa vopsea de la masina pe mobra adica de la ambreiaj la bascula..
  21. Multumesc pentru explicatii ! Sper sa nu ma scoata vinovat oricum daca se intervine cu pile si dastea si o sa cad vinovat nu o sa semnez schitele alea si o sa cer alta expertiza sau cum so numi..
  22. Frate ai dreptate dar eu nu depaseam ma deplasam pe banda mea care era libera banda 1 ea era pe banda 2 cu 10 masini in fata pana la semafor eu mergeam pe banda mea sa ajung la semafor ..... daca se pune rosu nu conteaza unde sunt ma opresc la 300m de semafor ca sa pus roru nu ? nu conteaza ca eu nu am ajuns la semafor.las banda goala 30 metri doar pentru ca este rosu ? sau merg pe banda mea pana la semafor ? Referitor la amiabila cum fac odata ce actele sunt la politie?
×
×
  • Creează nouă...