Sari la conținut

XR 250 R

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    un_alt_eu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sibiu
  • Carnet moto din
    1998
  • Motocicleta
    Yamaha WR250Z, Kawa GPZ500, Honda CB750
  • Numar Moto
    SB 21 ERK, SB 13 HCB
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha TT 350, Honda XR250R, Ktm EXC525, EXC450, Honda Transalp, Yamaha FJ1200, Yamaha WR250Z, Kawasaki GPZ500S, Suzuki Bandit600S, Honda CB750 SF
  • Interests
    Familia, endurocross/ bikes, spearfishing, caini.

Vizitatori Recenți Profil

290 citiri profil

XR 250 R's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ok! Eram curios cu privire la podiumul ultimelor 3-4 editii. Poate ma poti ajuta in sensul asta...
  2. Da, de ce te miri ca am intrebat? Un site in care sa gasesti: prezentarea si istoricul competitiei, rezultate anterioare, galerii foto-video, noutati, etc. Exempe cunoscute: http://www.redbullromaniacs.com/ http://www.erzbergrodeo.at/ http://www2.hellsgate.it/cms/index.php?lang=en Nu este, nu-i numic. Poate fi o idee...
  3. Felicitari pentru achizitie! Poate ne-o prezinti si noua...cateva poze ar fi perfect In final eu am gasit o oferta foarte buna si m-am pricopsit cu un KTM 450 EXC 05. Nu am apucat sa-i fac poze si oricum am de facut cateva retusuri la partea estetica. Cu toate astea inca ma gandesc cum ar fi fost cu WR-ul pe care am vrut sa il cumpar... Bafta !
  4. Salutare tuturor, Astazi, in ziua in care Boc si-a inaintat demisia (zi istorica...) am reintrat in randul lumii facandu-mi cadou un EXC 450/2005 . In trecut am avut un EXC 520/2000, dar dupa ce criza s-a facut simtita si prin Sibiu , din motive financiare a trebuit sa-l vand - si am facut-o. Poze nu am apucat sa fac deoarece abia l-am adus acasa, dar voi reveni. Bafta !
  5. Salutare tuturor, In Februarie cred ca imi voi darui un WR 426 (sau 400). Am citit de 2-3 ori cele 16 pagini cu posturi si pe langa faptul ca am gasit foarte multe informatii interesante, am constatatat ca mai multe problematici au ramas nelamurite. Din pacate a fost cam slaba activitatea acestui topic in ultimul an. Sper sa se schimbe asta cat mai curand. Revin cu detalii dupa achizitie. Salutare din nou, Stie cineva de unde pot gasi protectiile acelea laterale pentru cadru ? Am vazut ca exista din plastic si din metal. Cred ca sunt la fel de bune oricare... Bafta !
  6. Am o Honda XR 250 pentru enduro si doua Honda Transalp. Pe una am sa o tin pt. touring iar pe cealalta vreau sa o vand si sa imi iau ceva pentru oras...si asa am ajuns la GPZ 900. Au fost cateva in jur de 600-700euro, dar s-au dat. Mi-as fi dorit tot o Honda, un CB 750 dar una cat de cat OK merge cam la 2000Euro.
  7. Din pacate pana m-am hotarat eu s-au vandut. Oricum multumesc !
  8. Salutare, Stie cineva un GPZ 900 in stare buna si inmatriculat de vanzare?
  9. Salutare, Cu bucurie va anunt ca saptamana trecuta am achizitionat si o Honda Transalp, asadar voi intra in clubul vostru. Pana in prezent am facut numai hard enduro, iar pe sosea intram numai de acasa si pana la iesirea din oras, spre munte. Am decis sa iau transalp deoarece am nevoie de o motocicleta cu care sa ies cu sotia in weekend la scurte plimbari prin imprejurimi(cand ma duc cu baietii pe munte ramane tot singura si in felul acesta sper da inpac si capra si... sotia ). Alegerea am facut-o dupa ce am citit intreg topicul, cu toate ca nu am incercat niciodata un transalp, nici chiar pe cel cumparat deoarece era zapada mare(l-am examinat doar dpdv tehnic si estetic. Motocicleta este din 1990 si a fost adusa din Italia si inmatriculata in Aprilie 2009. Cel ce a avut-o era fan sport-touring si pentru ca nu i-a placut, a facut putini km cu ea si apoi s-a decis sa o vanda. Bordul arata 60.000Km iar dupa cum arata si functioneaza, cred ca e posibil sa fie reali. Sper ca nu va avea aceiasi soarta si la mine.Despre pret nu vreau sa vorbesc, pentru ca a fost unul jenant de mic - zic eu. Astept sa se incalzeasca putin si am sa-i fac o revizie generala. Acestea fiind spuse va urez numai bine!
  10. Vand XR 250: http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...990-222237.html Marius 0746266822.
  11. In sfarsit mi-am luat si eu una din 92. Este peste asteptari.
×
×
  • Creează nouă...