Sari la conținut

zasto

INACTIV
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de zasto

  1. Pacat, chiar s-a luptat sa ramana in viata.
  2. Din ce am inteles, oricine poate ajuta, indiferent de grupa de sange sau RH.
  3. In urma unui accident petrecut in data de 02.08 in localitatea Ileana, jud. Calarasi . Parvu Robert in varsta de 23 de ani este in coma la spitalul Sf. Pantelimon, sansele lui de a-si reveni complet fiind minime, dar are urgenta nevoie de sange. Nu stiu exact cum se procedeaza, postez pentru ca am fost rugata de un prieten sa o fac. Baiatul se afla pasager, nu era el la ghidon. Nu cunosc detaliile accidentului.
  4. La intoarcerea pe linia continua se suspenda dreptul de a conduce nu ? atunci sper sa fiti sanctionati ca atare si sa vedem cum mai munciti atunci. Cand o sa fii tu cel in fata caruia i se intoarce tirul, pe linie dubla, in fata cu siguranta nu mai gandesti ca un tirist.
  5. Stiu , tocmai, dar dpdv juridic primele persoane spre care sunt indreptate executarile sunt sotul/sotia. tocmai de asta spuneam mai sus ca in instanta trebuiesc actionati mostenitorii nu rudele de gradul 1,2,3,4
  6. Da, ai dreptate, greseala mea... Desigur ca nici sotul si sotia nu sunt considerati rude de gradul 1 dupa casatorie, din punct de vedere juridic
  7. Am primit acum un sms cum ca ar fi fost un accident moto pe soseaua straulesti, stie cineva detalii ? Initial am crezut ca este un prieten, dar am verificat, e linistit acasa , doarme.
  8. Aici te inseli grav. Exista o singura exceptie, atunci cand persoana care urmeaza sa fie executata este decedata, in acest caz sunt executati mostenitorii. Vrei sa spui ca eu raspund pentru ceva ce a facut fratele meu ? E major, vaccinat si raspunde pentru actiunile lui. Suntem persoane diferite, venituri diferite, cheltuieli diferite, asa ca nu avem aceeasi raspundere. Daca averea lui este 0 nimeni pe lumea asta nu va veni sa ma execute pe mine (decat daca se dovedeste ca bunurile mele sunt obtinute din banii lui).
  9. Ok, daca in locul acelui pieton este un copil de 10 ani care vine de la scoala, nu a condus nici macar caruciorul de butelii. Datoria ta ca sofer/motociclist care este ? Mama lor, se arunca pe trecere, tu trebuie sa reduci inainte de ea. Sa va spun o intamplare ? ieri eram pe turda, pasager pe un motor al unui prieten , la intersectia cu ion mihalache, semaforul pe verde, il vad pe asta ca reduce viteza, desi oricum nu avea mai mult de 70. Cand ajunge la 10 metri de trecerea de pietoni sare cineva pe trecere alergand dupa tramvaiul aflat in statie. Franeaza si se opreste la 1-2 metri de trecere. Coincidenta sau nu, persoana care alerga pe trecere era chiar mama lui. Repet datele problemei, era verde la semafor, tramvaiul era in statie, probabil s-a asteptat ca cineva sa fuga dupa acel ramvai. Isi omora mama pe recerea de pietoni, mai avea vreo importana ca ea avea rosu ?
  10. zasto

    Accident mortal

    Bai e incredibil, se moare pe capete. Rip Mesaj completat E incadrat la omor din culpa in ambele situatii,
  11. Am primit mai devreme urmatoarele poze, ele au fost facute in titan, din ce se pare este o motocicleta de 125cc, din pacate nu cunosc locul exact sau starea motociclistului, dar din ce am inteles "abia misca" . Este cineva care stie mai multe despre acest accident sau despre motociclist? Sper sa fie ok si totul sa fie doar o exagerare.
  12. Vorba nemtilor dupa lansarea Dacia Duster : "romanii ar face orice numai sa nu isi repare drumurile" Eu poate vreau sa merg pe asfalt, nu pe teren accidenat.
  13. Incearca sa iei o groapa cu motocicleta inclinata, vei vedea atunci ca nu e chiar asa usor cum o spui. o sa iti doresti sa fi calarit o matura, nu o motocicleta.
  14. Tu citesti ce scriu ? Pentru ca spun "medicina legala da cu farasul, nightwolf e politist" il inteleg de ce ti-a dat ignore:) Cred ca ai vrut sa ii raspunzi lui Reaper. Mesaj completat Nu il vad dand indicatii despre stiluri de mers, despre cum se pune genunchiul jos, mecanica sau chestii de genul. Vad ca posteaza la "Accidente" penru ca din ce stiu la asta se pricepe, accidente. Inteleg ca o spune direct dar spune legat de accident. tempereaza-te putin.
  15. Stii gresit, medicina legala da cu farasul. Tipul lui de politist realizeaza schita accidentului, nu mai stiu exact cum se numesc... Cel putin asa am inteles eu.
  16. Da asa e, dar se presupune ca trebuie sa faci tot posibilul penru asta. Spre exemplu, unul care nu iese pe ploaia asta, spre deosebire de tine care iesi (e doar un exemplu) nu inseamna ca este mai gasca, ci doar ca are grija mai mult de viata lui. Deci nu ai demonstrat cu absolut nimic ca este mai gasca decat tine, ci din contra.
  17. Tu in ce categorie te incadrezi ? Pentru ca cei cu experienta niciodata nu vor spune "am experienta, nu am nimic de invatat"
  18. Prin faptul ca posteaza pe forum asta nu inseamna ca are mult timp liber. Cred ca i-ar face mai multa placere sa nu mai culeaga pe nimeni de pe asfalt decat sa "astepte" pe cineva anume. Daca ai sta sa urmaresti cand posteaza si cand nu vei vedea ca are un program de aproximativ 12 ore pe zi, 12 ore in care sta si vede tot felul de imagini pe care multi nu am putea sa le privim nici la TV. ganditi-va cum era orgish-ul si incercati sa va imaginati cum ati fi daca v-ati uita 6 ore pe zi la astfel de imagini. Iti dorim sa stai degeaba Nightwolf sezonul asta. Sau nu sa stai degeaba, dar accidentele pe care le investighezi sa fie doar cu raniri usoare.
  19. Hai ca am speranta ca vreo doua zile nu va mai aparea niciun topic nou, cum spunea cineva pe un alt topic, ploaia e cea mai buna cambanie anti accidente.
  20. Ai dreptate, e un scuter, alte remarci la adresa accidentului mai ai?
  21. De cand Cagiva aia este scuter ? Politistul l-a numit scuter pentru a justifica numerele galbene, dar tu tre' sa stii ca aia e o motocicleta de 125cc.
  22. Se cauta cauza accidentului, la care viteza aia ? Viteza excesiva inseamna si 55 pe sectorul ala de drum. Daca lantul se rupea inainte era probabil si motivul pierderii controlului.
×
×
  • Creează nouă...